رساله عملیه آیت الله خوئی
آدرس: http://aminsearch.com

نه چیز روزه را باطل می‌کند: (اول): خوردن و آشامیدن. (دوم): جماع. (سوم): استمنا، و استمنا آن است که انسان با خود یا دیگری غیر از جماع کاری کند که منی از او بیرون آید. (چهارم): دروغ بستن به خدا و پیغمبر و جانشینان پیغمبر علیهم السلام. (پنجم): رساندن غبار غلیظ به حلق. (ششم): فرو بردن تمام سر در آب. (هفتم): باقی ماندن بر جنابت و حیض و نفاس تا اذان صبح. (هشتم): اماله کردن با چیزهای روان. (نهم): قی کردن. و احکام اینها در مسایل آینده گفته می‌شود. خوردن و آشامیدن (مسألة 1582)- اگر روزه‌دار با التفات به روزه دارد، عمداً چیزی بخورد یا بیاشامد، روزه او باطل می‌شود، چه خوردن و آشامیدن آن چیز معمول باشد مثل نان و آب، چه معمول نباشد مثل خاک و شیره درخت، و چه کم باشد یا زیاد. حتی اگر مسواک را از دهان بیرون آورد و دوباره به دهان ببرد و رطوبت آن را فرو ببرد، روزه او باطل می‌شود، مگر آن که رطوبت مسواک در آب دهان به طوری از بین برود که رطوبت خارج به آن گفته نشود.
عنوان مسئله:

نه چیز روزه را باطل می‌کند: (اول): خوردن و آشامیدن. (دوم): جماع. (سوم): استمنا، و استمنا آن است که انسان با خود یا دیگری غیر از جماع کاری کند که منی از او بیرون آید. (چهارم): دروغ بستن به خدا و پیغمبر و جانشینان پیغمبر علیهم السلام. (پنجم): رساندن غبار غلیظ به حلق. (ششم): فرو بردن تمام سر در آب. (هفتم): باقی ماندن بر جنابت و حیض و نفاس تا اذان صبح. (هشتم): اماله کردن با چیزهای روان. (نهم): قی کردن. و احکام اینها در مسایل آینده گفته می‌شود.
خوردن و آشامیدن (مسألة 1582)- اگر روزه‌دار با التفات به روزه دارد، عمداً چیزی بخورد یا بیاشامد، روزه او باطل می‌شود، چه خوردن و آشامیدن آن چیز معمول باشد مثل نان و آب، چه معمول نباشد مثل خاک و شیره درخت، و چه کم باشد یا زیاد. حتی اگر مسواک را از دهان بیرون آورد و دوباره به دهان ببرد و رطوبت آن را فرو ببرد، روزه او باطل می‌شود، مگر آن که رطوبت مسواک در آب دهان به طوری از بین برود که رطوبت خارج به آن گفته نشود.



پرسش‌های مرتبط از این مرجع
سوال مرتبط یافت نشد
پرسش‌های مرتبط از دیگر مراجع
سوال مرتبط یافت نشد
مسائل مرتبط از این مرجع
مسئله مرتبط یافت نشد
مسائل مرتبط از دیگر مراجع
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین