سلام/ بی حیاست و کم هوش چرا که بیان همان واژه "شهوت حیوانی" در جلسه گفتگوی آشنایی آشکارا بیان کننده توجه شما به این مسئله و مراتب اهمیت آن است اما مراقب انسانیت و پاکی و تقوی هم هستید. و نیاز نبود او تلاش در تربیت یا تحریک ... بله نظرم در مورد چنین خواستگاری این است و در مورد خودتان هم که سوال نکردید اما حتما مجدد بررسی کنید و به یاد داشته باشید آدمی اگر از شنیدن مطلبی ناراحت و ناخرسند باشد می تواند آن را کنترل کند و به فرد مقابل محترمانه و قاطع بگوید "لطفا این بحث را ادامه ندهید." چون از تلفن سکوت ناشی از خجالت با سایر هیجانات قابل تشخیص نیست و باید حرف زد و بیان کرد. خلاصه گوش کردن یک رفتاری است که انتخاب در آن نقش به سزایی دارد. نقل آن مطالب هم در محیط عمومی حقیقی یا مجازی خیلی موافق حیا نیست! و بخشی از آن را حذف کردم . در طول حضورم در رسانه چه تلویزیون و چه منبر و اینجا که تخصصی تر و شخصی تر هست یک بار هم یکی از این احادیث را بیان نکرده ام.
به نام خدا سلام علیکم 1- دختر 29 ساله ای هستم . سه جلسه باموردی صحبت کردیم و ایشان نظر مثبتشان را گفتند و قرار شد ما جواب بدهیم 2- در جلسه سوم پرسیدند هدف از دواج چیست من گفتم انشاصورت انسانی نه اطفای شهوت حیوانی 3- برایشان ایجاد نگرانی کرد که بنده تارک دنیا نباشم، شبی تماس گرفتند و کلی حدیث سکس برایم خواندند . لذت نگاه به بدن تمام عریان همسر ... ... مزایای جماع و ... به خیالشان که شاید بنده خیلی بسته هستم و نمی دانم زناشویی یعنی چه 4- ما هنوز جواب ندادیم و مهریه هم تمام نشده 5- نظرتان در مورد این آدم که ادعای مذهبی بودن هم دارد چیست؟ کارشان شرعا مشکل ندارد که به خانم نا محرمی این حرفها را زدند؟ 6- کلا می خواهم بدانم این کار را پررویی و بی حیایی حساب می کنید یا به نظرتان عادی است؟ این عملکرد طبیعی است؟
سلام/ بی حیاست و کم هوش چرا که بیان همان واژه "شهوت حیوانی" در جلسه گفتگوی آشنایی آشکارا بیان کننده توجه شما به این مسئله و مراتب اهمیت آن است اما مراقب انسانیت و پاکی و تقوی هم هستید. و نیاز نبود او تلاش در تربیت یا تحریک ...
بله نظرم در مورد چنین خواستگاری این است و در مورد خودتان هم که سوال نکردید اما حتما مجدد بررسی کنید و به یاد داشته باشید آدمی اگر از شنیدن مطلبی ناراحت و ناخرسند باشد می تواند آن را کنترل کند و به فرد مقابل محترمانه و قاطع بگوید "لطفا این بحث را ادامه ندهید." چون از تلفن سکوت ناشی از خجالت با سایر هیجانات قابل تشخیص نیست و باید حرف زد و بیان کرد. خلاصه گوش کردن یک رفتاری است که انتخاب در آن نقش به سزایی دارد.
نقل آن مطالب هم در محیط عمومی حقیقی یا مجازی خیلی موافق حیا نیست! و بخشی از آن را حذف کردم .
در طول حضورم در رسانه چه تلویزیون و چه منبر و اینجا که تخصصی تر و شخصی تر هست یک بار هم یکی از این احادیث را بیان نکرده ام.