چگونه می توان اعتماد مردی که به همسرش اعتماد ندارد جلب کرد؟
اعتماد و اطمینان زن و مرد نسبت به یکدیگر عمل و زمینه هایی دارد که قابل بررسی و شناسایی است بسیاری از مواقع اعتماد به جا و درست است و برخی از موارد نادرست و بی جهت است و فرد به دلیل شاخت نادرست طرف مقابل بدون دلیل به او اعتماد کرده است و گاهی نیز بی اعتمادی بدون دلیل است و منشاء آن توهمات و تخیلات است که فرد برای خودش دارد. دامنه اعتماد و اطمینان نیز متنوع و متفاوت است. و افراد به صورتهای گوناگون به یکدیگر اعتماد دارند برخی در بسیاری از مسایل اعتماد دارند و برخی در مسایل کمتری. عده ای در مسایل جزئی اعتماد می کنند ولی در مسایل کلی و مهم اعتماد نمی کنند. بنابراین لازم است بدانیم آیا واقعاً زمینه ای برای بی اعتمادی وجود داشته و یا فرد بی جهت بی اعتماد است. بنابراین اولاً باید با شناخت دقیق طرف مقابل و تفکرات و تمایلات او نسبت دلیل بی اعتمادی ایشان را برررسی و موشکافی کنید . چه بسا شیوه عمل یا گفتار خود شما سبب بدبینی و بی اعتمادی همسرتان شده است. چه بسا بی اهمیت بودن نسبت به حساسیتهای همسرتان زمینه این بی اعتمادی را فراهم کرده باشد.بنابراین باید زمینه ها و عواملی که سبب این بی اعتمادی شده را از بین ببریم . این احساس برای زندگی زناشویی مخرب است چرا که یکی از ارکان زندگی اعتماد زوجین به یکدیگر است. به نظر می آید توجه به نکات زیر اثر قابل توجهی در ایجاد اعتماد برای طرفین می تواند داشته باشد. 1. احترام به یکدیگر هم در مقابل خانواده ها و اقوام و دوستان یکدیگر و هم در واقعی که به صورت خصوصی در کنار یکدیگر هستید. 2. توجه به جنبه های مثبت یکدیگر. 3. شناسایی حساسیت های که در هر کدام از شما وجود دارد و رعایت این حساسیتها . البته فقط باید این حساسیت ها شناخته شود ولی لازم نیست آن را به رخ طرف مقابل بکشیم. 4. اجتناب از بیان حوادثی که در دوران کودکی یا نوجوانی یا دوران تحصیل برای شما یا دوستانتان اتفاق افتاده . منظور از این حوادث آن چیزهایی است که زمینهء سوء ظن را فراهم می کند. 5. ابراز محبت به یکدیگر و بیان کلمات محبت آمیز نسبت به یکدیگر البته نباید فقط در حد گفتار زبانی خلاصه شود برای‌ جلب‌ اعتماد ایشان‌ لازم‌ است‌ از مرحلة‌ گفتار خارج‌ شوید و به‌ مرحلة‌ عمل‌ درآیید، عمل‌ شایسته‌ و برخورد صحیح‌ افراد است‌ که‌ خواه‌ ناخواه‌ در دل‌ها نفوذ می‌کند و موجب‌ جلب‌ نظر دیگران‌ می‌ گردد. 6. طرح نکردن مسائل اختلافی 7. از هیچ پسر یا فرد دیگری در مقابل شوهر خود صحبت نکنید. 8. در خیابان , پارک یا اماکن عمومی و حتی در میهمانیها سعی کنید نگاه خود را کنترل نمائید. 9. خنده های خود را نیز در مقابل دیگران کنترل کنید چه بسا موجب سوئ ظن ایشان شود. 10. در صحبت کردن با نامحرم به ویژه در مقابل همسرتان سعی کنید نگاه خود را پایین بیندازید چه اینکه هم جلوی سوئ ظن شوهرتان را می گیرد و هم برای خودتان بسیار ارزشمند و مفید است . توجه داشته باشید که مهم‌ترین‌ وسیلة‌ جلب‌ اطمینان‌ و اعتماد، صدق‌ و راستی‌ می‌باشد و خطرناک‌ترین‌ دشمن‌ آن‌ دروغ‌ است‌. سعی‌ کنید مبنای زندگی خود را صداقت و راستی قرار دهید . www.morsalat.com
عنوان سوال:

چگونه می توان اعتماد مردی که به همسرش اعتماد ندارد جلب کرد؟


پاسخ:

اعتماد و اطمینان زن و مرد نسبت به یکدیگر عمل و زمینه هایی دارد که قابل بررسی و شناسایی است بسیاری از مواقع اعتماد به جا و درست است و برخی از موارد نادرست و بی جهت است و فرد به دلیل شاخت نادرست طرف مقابل بدون دلیل به او اعتماد کرده است و گاهی نیز بی اعتمادی بدون دلیل است و منشاء آن توهمات و تخیلات است که فرد برای خودش دارد.
دامنه اعتماد و اطمینان نیز متنوع و متفاوت است. و افراد به صورتهای گوناگون به یکدیگر اعتماد دارند برخی در بسیاری از مسایل اعتماد دارند و برخی در مسایل کمتری. عده ای در مسایل جزئی اعتماد می کنند ولی در مسایل کلی و مهم اعتماد نمی کنند.
بنابراین لازم است بدانیم آیا واقعاً زمینه ای برای بی اعتمادی وجود داشته و یا فرد بی جهت بی اعتماد است.
بنابراین اولاً باید با شناخت دقیق طرف مقابل و تفکرات و تمایلات او نسبت دلیل بی اعتمادی ایشان را برررسی و موشکافی کنید . چه بسا شیوه عمل یا گفتار خود شما سبب بدبینی و بی اعتمادی همسرتان شده است. چه بسا بی اهمیت بودن نسبت به حساسیتهای همسرتان زمینه این بی اعتمادی را فراهم کرده باشد.بنابراین باید زمینه ها و عواملی که سبب این بی اعتمادی شده را از بین ببریم . این احساس برای زندگی زناشویی مخرب است چرا که یکی از ارکان زندگی اعتماد زوجین به یکدیگر است. به نظر می آید توجه به نکات زیر اثر قابل توجهی در ایجاد اعتماد برای طرفین می تواند داشته باشد.
1. احترام به یکدیگر هم در مقابل خانواده ها و اقوام و دوستان یکدیگر و هم در واقعی که به صورت خصوصی در کنار یکدیگر هستید.
2. توجه به جنبه های مثبت یکدیگر.
3. شناسایی حساسیت های که در هر کدام از شما وجود دارد و رعایت این حساسیتها . البته فقط باید این حساسیت ها شناخته شود ولی لازم نیست آن را به رخ طرف مقابل بکشیم.
4. اجتناب از بیان حوادثی که در دوران کودکی یا نوجوانی یا دوران تحصیل برای شما یا دوستانتان اتفاق افتاده . منظور از این حوادث آن چیزهایی است که زمینهء سوء ظن را فراهم می کند.
5. ابراز محبت به یکدیگر و بیان کلمات محبت آمیز نسبت به یکدیگر البته نباید فقط در حد گفتار زبانی خلاصه شود برای‌ جلب‌ اعتماد ایشان‌ لازم‌ است‌ از مرحلة‌ گفتار خارج‌ شوید و به‌ مرحلة‌ عمل‌ درآیید، عمل‌ شایسته‌ و برخورد صحیح‌ افراد است‌ که‌ خواه‌ ناخواه‌ در دل‌ها نفوذ می‌کند و موجب‌ جلب‌ نظر دیگران‌ می‌ گردد.
6. طرح نکردن مسائل اختلافی
7. از هیچ پسر یا فرد دیگری در مقابل شوهر خود صحبت نکنید.
8. در خیابان , پارک یا اماکن عمومی و حتی در میهمانیها سعی کنید نگاه خود را کنترل نمائید.
9. خنده های خود را نیز در مقابل دیگران کنترل کنید چه بسا موجب سوئ ظن ایشان شود.
10. در صحبت کردن با نامحرم به ویژه در مقابل همسرتان سعی کنید نگاه خود را پایین بیندازید چه اینکه هم جلوی سوئ ظن شوهرتان را می گیرد و هم برای خودتان بسیار ارزشمند و مفید است .
توجه داشته باشید که مهم‌ترین‌ وسیلة‌ جلب‌ اطمینان‌ و اعتماد، صدق‌ و راستی‌ می‌باشد و خطرناک‌ترین‌ دشمن‌ آن‌ دروغ‌ است‌. سعی‌ کنید مبنای زندگی خود را صداقت و راستی قرار دهید .
www.morsalat.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین