چرا برای برخی از نمایندگان کاندیداها برای رفتن پای صندوق کارت صادر نشده است؟
پاسخ: تنها دلیل عدم صدور کارت برای نمایندگان کاندیداها برای حضور پای صندوق های رای عدم تکمیل مدارک آنها بوده است. برخی کاندیداها سعی دارند قصور و کوتاهی خود را به پای وزارت کشور بگذارند، چرا که مهلت تحویل مدارک نمایندگان جهت صدور کارت تا 3/88/17 بوده لیکن وزارت کشور حسن نیت به خرج داده و حتی تا روز 3/88/18 نیز مدارک نمایندگان کاندیداهای معترض را به صورت دستی از ستادهای کاندیداهای معترض پذیرفته است. قابل ذکر است که در شهر تهران برای نمایندگان آقای موسوی به علت نقص مدرک و پایبندی به قانون کارت تنها 300نماینده صادر نشده است که علت اصلی آن هم نقص مدارک بوده است ولی برای کاندیدای پیروز انتخابات 700 کارت به علت نقص مدارک صادر نشده است. بنابراین تعداد نمایندگان کاندیدای معترض بیش از نمایندگان کاندیدای پیروز پای صندوق های رای بوده است. نکته قابل قابل توجه دیگر این است که براساس آمار تعداد کارت های صادر شده آقای موسوی در 89 درصد صندوق های رای کل کشور نماینده داشته است. این درحالی است که احمدی نژاد در 72درصد، کروبی 29/5درصد و رضایی 12درصد صندوق ها نماینده داشته اند. قابل قبول است که آقای موسوی در مورد صندوق هایی که ناظر نداشته اند دارای شک و شبهه باشد. این شک کاملا معقول ومنطقی است اما راه حل برطرف شدن آن این است که ایشان خواستار بازشماری تعدادی از این صندوق ها بصورت تصادفی شوند و نتایج آنها را با صندوق هایی در همان منطقه و شهر مقایسه کنند که در آنجا ناظر داشته اند و ببینند که آیا چنان تفاوت فاحشی وجود دارد یا خیر. قطعا ایشان می دانند که برای انکه 10 میلیون رای جابجا شود بطور متوسط 10 هزار صندوق می بایست کاملا دارای آرا واژگون شده باشد. شناسایی و پیدا کردن این 10 هزار صندوق اصلا کار دشواری نیست خصوصا برای جناب آقای محتشمی رییس کمیته صیانت آقای موسوی که خود در زمینه تخلف انتخاباتی در مقام وزیر کشور دارای سوابق قابل توجه هستند. برای اینکه درباره آقای محتشمی بیشتر بدانید یادآوری می کنیم که در انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی جناح حامی دولت مهندی موسوی با سوار شدن بر موج تبلیغاتی بر محور دو تایی "اسلام ناب - اسلام آمریکایی " که بطور کلی توسط حضرت امام ره بیان شده بود جمع کثیری از روحانیون باسابقه انقلاب را به داشتن "اسلام آمریکایی " متهم کردند تا بتوانند فهرست مجمع روحانیون مبارز تازه تاسیس را بجای فهرست جامعه روحانیت مبارز به مجلس بفرستند. در این انتخابات که آقای محتشمی - وزیر کشور - مجری انتخابات بود گزارش های فراوانی مبنی بر تخلف در صندوق های رای وجود داشت. شورای نگهبان از تایید انتخابات خودداری کرد و به بازشماری برخی صندوق ها پرداخت که در موارد زیادی تخلف مجریان محرز شد. دولت آقای موسوی با مراجعه به رهبر انقلاب خواستار مداخله ایشان در انتخابات و استفاده از حکم ولایی جهت تایید انتخابات شد. با توجه به "شرایط حساس کشور " در نهایت امام راحل ره با صدور حکمی خواستار پایان یافتن بازشماری آرا شده و پرونده رسیدگی قانون شورای نگهبان به تخلفات انتخاباتی مختومه شد. به دنبال حکم حضرت امام (ره) آیت الله صافی گلپایگانی دبیر وقت شورای نگهبان که امروز از مراجع تقلید هستند، از مقام خود استعفا داده و به قم مراجعت نمودند. اینکه امروز آقای موسوی در اعتراض به نتیجه انتخابات به مراجعی چون آیت الله صافی نامه می نویسد، اما پاسخی نمی شنود شاید چندان بی نکته نباشد.
عنوان سوال:

چرا برای برخی از نمایندگان کاندیداها برای رفتن پای صندوق کارت صادر نشده است؟


پاسخ:

پاسخ: تنها دلیل عدم صدور کارت برای نمایندگان کاندیداها برای حضور پای صندوق های رای عدم تکمیل مدارک آنها بوده است. برخی کاندیداها سعی دارند قصور و کوتاهی خود را به پای وزارت کشور بگذارند، چرا که مهلت تحویل مدارک نمایندگان جهت صدور کارت تا 3/88/17 بوده لیکن وزارت کشور حسن نیت به خرج داده و حتی تا روز 3/88/18 نیز مدارک نمایندگان کاندیداهای معترض را به صورت دستی از ستادهای کاندیداهای معترض پذیرفته است.
قابل ذکر است که در شهر تهران برای نمایندگان آقای موسوی به علت نقص مدرک و پایبندی به قانون کارت تنها 300نماینده صادر نشده است که علت اصلی آن هم نقص مدارک بوده است ولی برای کاندیدای پیروز انتخابات 700 کارت به علت نقص مدارک صادر نشده است.
بنابراین تعداد نمایندگان کاندیدای معترض بیش از نمایندگان کاندیدای پیروز پای صندوق های رای بوده است.
نکته قابل قابل توجه دیگر این است که براساس آمار تعداد کارت های صادر شده آقای موسوی در 89 درصد صندوق های رای کل کشور نماینده داشته است. این درحالی است که احمدی نژاد در 72درصد، کروبی 29/5درصد و رضایی 12درصد صندوق ها نماینده داشته اند.
قابل قبول است که آقای موسوی در مورد صندوق هایی که ناظر نداشته اند دارای شک و شبهه باشد. این شک کاملا معقول ومنطقی است اما راه حل برطرف شدن آن این است که ایشان خواستار بازشماری تعدادی از این صندوق ها بصورت تصادفی شوند و نتایج آنها را با صندوق هایی در همان منطقه و شهر مقایسه کنند که در آنجا ناظر داشته اند و ببینند که آیا چنان تفاوت فاحشی وجود دارد یا خیر. قطعا ایشان می دانند که برای انکه 10 میلیون رای جابجا شود بطور متوسط 10 هزار صندوق می بایست کاملا دارای آرا واژگون شده باشد.
شناسایی و پیدا کردن این 10 هزار صندوق اصلا کار دشواری نیست خصوصا برای جناب آقای محتشمی رییس کمیته صیانت آقای موسوی که خود در زمینه تخلف انتخاباتی در مقام وزیر کشور دارای سوابق قابل توجه هستند.
برای اینکه درباره آقای محتشمی بیشتر بدانید یادآوری می کنیم که در انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی جناح حامی دولت مهندی موسوی با سوار شدن بر موج تبلیغاتی بر محور دو تایی "اسلام ناب - اسلام آمریکایی " که بطور کلی توسط حضرت امام ره بیان شده بود جمع کثیری از روحانیون باسابقه انقلاب را به داشتن "اسلام آمریکایی " متهم کردند تا بتوانند فهرست مجمع روحانیون مبارز تازه تاسیس را بجای فهرست جامعه روحانیت مبارز به مجلس بفرستند.
در این انتخابات که آقای محتشمی - وزیر کشور - مجری انتخابات بود گزارش های فراوانی مبنی بر تخلف در صندوق های رای وجود داشت. شورای نگهبان از تایید انتخابات خودداری کرد و به بازشماری برخی صندوق ها پرداخت که در موارد زیادی تخلف مجریان محرز شد.
دولت آقای موسوی با مراجعه به رهبر انقلاب خواستار مداخله ایشان در انتخابات و استفاده از حکم ولایی جهت تایید انتخابات شد.
با توجه به "شرایط حساس کشور " در نهایت امام راحل ره با صدور حکمی خواستار پایان یافتن بازشماری آرا شده و پرونده رسیدگی قانون شورای نگهبان به تخلفات انتخاباتی مختومه شد. به دنبال حکم حضرت امام (ره) آیت الله صافی گلپایگانی دبیر وقت شورای نگهبان که امروز از مراجع تقلید هستند، از مقام خود استعفا داده و به قم مراجعت نمودند. اینکه امروز آقای موسوی در اعتراض به نتیجه انتخابات به مراجعی چون آیت الله صافی نامه می نویسد، اما پاسخی نمی شنود شاید چندان بی نکته نباشد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین