نمیدونم.گفتن این کلمات و ساختن جملات با اونا سخته.اما شیرین! .گناه..توبه...کناه..توبه...بازم گناه...آه. گناه خودارضائی. فقط می خوام راهنماییم کنید کخ چه خوری باهاش مبارزه کنم؟جه جوری باید عزت نفس پیدا کنم؟چه جوری میشه آثار این گناه رو پاک کرد؟ سخت بود ولی شیرین! چون میدونم حتما خوب راهنمایی مشم با تشکر
سلام/ متاسفانه این گناه وعمل غیرطبیعی در بسیاری از افراد شایع است واگر زیاد تکرار شود یک اختلال روانی محسوب میشود. معمولا بعد از این عمل به فرد احساس گناه دست میدهد ولی اغلب افراد این عمل را غیرقابل کنترل میدانند وبه همین خاطر مزمن می شود.  برخی از زیانهای این عادت عبارتنداز: * دور شدن از تیررس رحمت خدا.    رسول خدا(ص)، فردآلوده به این گناه را ملعون می داند.(میزان الحکمه /5655) * کاهش قوای جسمی که به ضعف عمومی بدن و پیری زودرس منجر میشود.  * کاهش نسبی جریان خون * ضعف بینایی  * بی اشتهایی * ضعف نیروی جنسی(که گاه موجب شکست در روابط جنسی طبیعی میشود) * اختلال و ضعف حافظه * کاهش اراده * گوشه گیری * احساس یاس وناامیدی * احساس گناه واحساس غم و اندوه و... شاید به دلیل این ضررها اسلام این عمل را حرام وانجام آن را گناه دانسته است. علل این رفتار به 3 گروه زیستی، روانی و اجتماعی تقسیم می شود . 1. در بعضی موارد برخی ضایعات مغزی میتواند موجب بروز این عادت شود که درمانهای دارویی و پزشکی می تواند مفید باشد. 2. مهمترین علل روانی آن عبارتند از:  *  خیال پردازی  *  تجارب جنسی(اتفاقی)دوران کودکی   *  احساس حقارت و ناتوانی (درروابط جنسی یا روابط انسانی)   *  اضطراب  *  ترس از ضعیف شمرده شدن.و... 3. مهمترین علل اجتماعی عبارتند از:  *  الگو گرفتن (یادگیری)از کسانی که چنین عادتی داشته اند(بویژه همسالان)  *  تماشای افراد یا فیلمها یا تصاویر تحریک کننده بهترین راه درمان و ترک این عادت مراجعه به روانشناس است تا با بررسیهای دقیق , علت این عادت را شناسایی و شما را در درمان آن کمک کند. اما چنانچه به هر دلیل دسترسی به روانشناس ندارید، موارد زیر توصیه میشود :   * توبه و عزم و اراده جدی برای ترک این عمل همراه با فکر و توجه مداوم به ضررهای آن گناه * پرهیزاز تماشا : خودداری از دیدن محرکهای جنسی ؛اعم از اشخاص ( نگاه شهوانی وگناه آلود) فیلم ، عکس. البته خواندن مطالب محرک یا شنیدن چنین مطالبی چه در قالب داستان ویا جوک وغیره نیز باید ترک شود. * پرهیز از خیال : خودداری از خیال پردازی های جنسی به طور کامل * پرهیز از خلوت :دوری کردن از موقعیتهایی که میل به این عمل را در فرد زیاد میکند( مکانهای خلوت  وتاریک). برای این فرد اوقات فراغت خطرناک است. استحمام نباید بیش تراز 5 تا 10 دقیقه طول بکشد .قبل از رفتن به رخت خواب باید کاملا خسته ودر چرت باشد پس حجم فعالیت های روزانه باید بیشتر شود وخواب روز حذف شود. * کنترل رژیم غذایی: برخی معتقدند رژیم غذایی پر کالری در تحرک جنسی موثر است به اصطلاح معروف مواد گرم .( در این مورد با پزشک تغذیه مشورت کنید.) * ورزش * برنامه ریزی های مستمر برای کسب موفقیت های زودبازده مثل یادگیری علوم، فنون ،هنر و مهارت ها (رانندگی، خیاطی ، خطاطی ،زبان خارجی و...) وتکرار حس موفقیت. * ازدواج * ازهمه مهم تر یاد خدا و * کمک گرفتن از عبادات مستحب مثل روزه مستحب در روزهای دوشنبه وپنجشنبه بخش عمده ایی از یادداشت " پاسخی به چند سوال" .
عنوان سوال:

نمیدونم.گفتن این کلمات و ساختن جملات با اونا سخته.اما شیرین! .گناه..توبه...کناه..توبه...بازم گناه...آه. گناه خودارضائی. فقط می خوام راهنماییم کنید کخ چه خوری باهاش مبارزه کنم؟جه جوری باید عزت نفس پیدا کنم؟چه جوری میشه آثار این گناه رو پاک کرد؟ سخت بود ولی شیرین! چون میدونم حتما خوب راهنمایی مشم با تشکر


پاسخ:

سلام/ متاسفانه این گناه وعمل غیرطبیعی در بسیاری از افراد شایع است واگر زیاد تکرار شود یک اختلال روانی محسوب میشود. معمولا بعد از این عمل به فرد احساس گناه دست میدهد ولی اغلب افراد این عمل را غیرقابل کنترل میدانند وبه همین خاطر مزمن می شود.
 برخی از زیانهای این عادت عبارتنداز:

* دور شدن از تیررس رحمت خدا.
   رسول خدا(ص)، فردآلوده به این گناه را ملعون می داند.(میزان الحکمه /5655)
* کاهش قوای جسمی که به ضعف عمومی بدن و پیری زودرس منجر میشود. 
* کاهش نسبی جریان خون
* ضعف بینایی 
* بی اشتهایی
* ضعف نیروی جنسی(که گاه موجب شکست در روابط جنسی طبیعی میشود)
* اختلال و ضعف حافظه
* کاهش اراده
* گوشه گیری
* احساس یاس وناامیدی
* احساس گناه واحساس غم و اندوه و...
شاید به دلیل این ضررها اسلام این عمل را حرام وانجام آن را گناه دانسته است.

علل این رفتار به 3 گروه زیستی، روانی و اجتماعی تقسیم می شود .
1. در بعضی موارد برخی ضایعات مغزی میتواند موجب بروز این عادت شود که درمانهای دارویی و پزشکی می تواند مفید باشد.
2. مهمترین علل روانی آن عبارتند از:
 *  خیال پردازی
 *  تجارب جنسی(اتفاقی)دوران کودکی 
 *  احساس حقارت و ناتوانی (درروابط جنسی یا روابط انسانی) 
 *  اضطراب
 *  ترس از ضعیف شمرده شدن.و...
3. مهمترین علل اجتماعی عبارتند از:
 *  الگو گرفتن (یادگیری)از کسانی که چنین عادتی داشته اند(بویژه همسالان)
 *  تماشای افراد یا فیلمها یا تصاویر تحریک کننده

بهترین راه درمان و ترک این عادت مراجعه به روانشناس است تا با بررسیهای دقیق , علت این عادت را شناسایی و شما را در درمان آن کمک کند.
اما چنانچه به هر دلیل دسترسی به روانشناس ندارید، موارد زیر توصیه میشود :
 
* توبه و عزم و اراده جدی برای ترک این عمل همراه با فکر و توجه مداوم به ضررهای آن گناه
* پرهیزاز تماشا : خودداری از دیدن محرکهای جنسی ؛اعم از اشخاص ( نگاه شهوانی وگناه آلود) فیلم ، عکس. البته خواندن مطالب محرک یا شنیدن چنین مطالبی چه در قالب داستان ویا جوک وغیره نیز باید ترک شود.
* پرهیز از خیال : خودداری از خیال پردازی های جنسی به طور کامل
* پرهیز از خلوت :دوری کردن از موقعیتهایی که میل به این عمل را در فرد زیاد میکند( مکانهای خلوت  وتاریک). برای این فرد اوقات فراغت خطرناک است. استحمام نباید بیش تراز 5 تا 10 دقیقه طول بکشد .قبل از رفتن به رخت خواب باید کاملا خسته ودر چرت باشد پس حجم فعالیت های روزانه باید بیشتر شود وخواب روز حذف شود.
* کنترل رژیم غذایی: برخی معتقدند رژیم غذایی پر کالری در تحرک جنسی موثر است به اصطلاح معروف مواد گرم .( در این مورد با پزشک تغذیه مشورت کنید.)
* ورزش
* برنامه ریزی های مستمر برای کسب موفقیت های زودبازده مثل یادگیری علوم، فنون ،هنر و مهارت ها (رانندگی، خیاطی ، خطاطی ،زبان خارجی و...) وتکرار حس موفقیت.
* ازدواج
* ازهمه مهم تر یاد خدا و
* کمک گرفتن از عبادات مستحب مثل روزه مستحب در روزهای دوشنبه وپنجشنبه
بخش عمده ایی از یادداشت " پاسخی به چند سوال" .





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین