میخواستم نظر حضرتعالی را در باره طلسم بدانم..در منطقه محل سکونت این جانب رامسر متاسفانه برخی اهالی اقدام به اینکار میکنند و حتی بنده به شخصه دیده ام که آثار طلسم واقعا مشهود بوده که بعد از شکستن آن از بین رفت... آیا این کارها که عده ای انجام میدهند و حتی کسی که طلسم میشکند به وضوح مشخصات طلسم کننده و راه شکستن آن را میدهد از نظر شرعی مورد قبول هست و آیا اصلا چنین چیزی در دین مبین آمده است..؟ با آرزوی طول عمر با عزت برای حضرتعالی
این کار حرام است.
عنوان سوال:
میخواستم نظر حضرتعالی را در باره طلسم بدانم..در منطقه محل سکونت این جانب رامسر متاسفانه برخی اهالی اقدام به اینکار میکنند و حتی بنده به شخصه دیده ام که آثار طلسم واقعا مشهود بوده که بعد از شکستن آن از بین رفت... آیا این کارها که عده ای انجام میدهند و حتی کسی که طلسم میشکند به وضوح مشخصات طلسم کننده و راه شکستن آن را میدهد از نظر شرعی مورد قبول هست و آیا اصلا چنین چیزی در دین مبین آمده است..؟ با آرزوی طولعمر با عزت برای حضرتعالی
اِقْدام، قاعدهای در فقه امامیه که در ابواب گوناگون معاملات جاری است و بر پایه آن، اقدام به معامله فاسد، موجب ضمان میگردد.
شکستن
شكستن به معنی خرد كردن می باشد و بعضی انواع شکستن دارای احکامی است که در فقه از آن بحث شده است .
طلسم
طلسم، آمیزهای از ترکیب قوای فعال آسمانی با قوای منفعل زمینی جهت تأثیرگذاری شگفت آور بر پدیدهها را گویند.
قبول
قبول این است که مشتری بگوید: «قبلت» یا «اشتریت» یا «ابتعت» و نظیر آنها، [۱] [۲]که مقابل ایجاب است.
مبین
مبین به لفظ دارای معنای آشکار، و برطرف کننده اجمال از لفظ مجمل را گویند.
اثار
اثر به معنی باقی مانده از چیزی و نتیجه شیء است. از اثر به مناسبت در بابهای طهارت، صلات و صید و ذباحه بحث شده است.
عده
عِدّه مدت زمان معینی است که زن پس از جدایی از شوهر و یا کسی که به اشتباه با وی آمیزش کرده، باید صبر کرده و تا پایان آن مدت ازدواج نکند.
عمر
عُمَر بن خَطّاب بن نُفَیل (درگذشت ۲۳ق) از صحابه پیامبر اکرم(ص) و خلیفه دوم (خلافت: ۱۳ - ۲۳ق) که در مکه اسلام آورد. عمر بن خطاب به وصیت مستقیم خلیفه اول، به خلافت رسید، حدود ده سال حکومت کرد و در سال ۲۳ق توسط ابولؤلؤ به قتل رسید.
طول
طَوْل به معنای توانایی مالی میباشد.
عزت
«عزت» به مفهوم مانع از مغلوب شدن انسان و ظلم و ستم ناپذیری او در برابر مستکبران است.