در بیمارستان .... به علّت نداشتن بخش اطفال، بعضاً اطفال پسر نهایتاً تا سنّ 12 سال که تحت عمل جرّاحی قرار میگیرند یا به علل دیگر باید بستری شوند و همراه مرد ندارند (بعضاً پدرشان فوت کرده یا بیمار است یا به علّت شغلی در مسافرت است یا ....) و مادر آنها پیگیری امورات درمانی آنها را نموده و باید به عنوان همراه در کنار وی در بخش جرّاحی زنان حضور داشته باشد از طرفی اگر بخواهیم این بیماران را در بخشهای مردان بستری نمائیم همراه زن باید در بین بیماران مرد و همراهان آنها حضور داشته باشد، خواهشمند است جنابعالی مشخّص نمائید بستری این افراد پسر در بخش زنان از نظر شرعی اشکال دارد یا خیر/ البته سعی میشود اطفال در اتاق جداگانهای باشند ولی بنا به شرایط بخش، این بیمار پسر در راهرو (سالن) بخش در بین بیماران زن تردّد مینماید.
در فرض مذکور اشکال ندارد
عنوان سوال:
در بیمارستان .... به علّت نداشتن بخش اطفال، بعضاً اطفال پسر نهایتاً تا سنّ 12 سال که تحت عمل جرّاحی قرار میگیرند یا به علل دیگر باید بستری شوند و همراه مرد ندارند (بعضاً پدرشان فوت کرده یا بیمار است یا به علّت شغلی در مسافرت است یا ....) و مادر آنها پیگیری امورات درمانی آنها را نموده و باید به عنوان همراه در کنار وی در بخش جرّاحی زنان حضور داشته باشد از طرفی اگر بخواهیم این بیماران را در بخشهای مردان بستری نمائیم همراه زن باید در بین بیماران مرد و همراهان آنها حضور داشته باشد، خواهشمند است جنابعالی مشخّص نمائید بستری این افرادپسر در بخش زنان از نظر شرعی اشکال دارد یا خیر/ البته سعی میشود اطفال در اتاق جداگانهای باشند ولی بنا به شرایط بخش، این بیمارپسر در راهرو (سالن) بخش در بین بیماران زن تردّد مینماید.
حج افراد از اقسام حج است. از این عنوان در باب حج سخن گفتهاند.
بیمار
مقابل سلامت و تندرستی را بیماری گویند. از آن در بابهای طهارت، صلات، زکات، صوم، اعتکاف، حج، جهاد، حجر، ضمان، وصیّت، نکاح، طلاق، اطعمه و اشربه، ارث، حدود، قصاص و دیات سخن رفته است.
حضور
حضور مقابل غیبت است. از آن در بابهای طهارت، صلات، حج، جهاد، طلاق، قضاء و حدود سخن گفتهاند.
مادر
در قرآن مجید و روایات، در احسان و نیکی کردن به مادر تاکید بیشتری شده و بعضی از آیات، احساسات و عاطفه انسان را نسبت به مادر به شدت تحریک میکند و به او تذکر میدهد که لزوم شکرگزاری از مادر، این است که او نه ماه سنگینی تو را تحمل کرده است.
پسر
ابن (= پسر، فرزند)، واژه کهن سامی میباشد و از احکام فقهی آن به مناسبت در بابهای صلاة، صوم، نکاح و ارث سخن رفته است.
بنا
بناء ممکن است اسم در معانی ذیل به کار رفته باشد: • بناء (فقه)، معانی و کاربردهای بناء در فقه• بناء (نحو)، مقابل اعراب• ساختمان، به معنی بنا یا عمارت ساخته شده بر روی زمین• ساختن، بنا کردن ساختمان