زائری احرام حج یا عمره را به نیابت از فردی و یا اشخاصی بست و تلبیه گفت سپس پیش از اینکه میقات را ترک نماید از نیابت مذکور منصرف گردید اکنون می تواند از نیت اوّلی عدول کرده و احرام را از طرف افراد دیگر ببندد یا نه؟
بسمه تعالی:باید به همان نیت اول ادامه دهد.والله العالم
نخستین عمل از مناسک عمره و حج را احرام گویند. احرام با نیت و تلبیه و پوشیدن دو جامه احرام تحقق مییابد. از آن در باب حج بحث شده است.
افراد
حج افراد از اقسام حج است. از این عنوان در باب حج سخن گفتهاند.
احرام
اِحْرام اولین عمل از مناسک حج یا عمره است که با نیت، پوشیدن لباس احرام، و گفتن تلبیه محقق میشود. احرام از میقاتهای خاصی آغاز میشود. این عمل، از جمله ارکان حج و عمره است. کسی که در حال احرام است را مُحرِم میگویند، فرد محرم احکام خاصی دارد مانند اینکه انجام برخی از اعمال در مدت احرام، بر وی حرام میشود.
تلبیه
تَلْبِیه از واجبات احرام در حج و عمره است که با گفتن جملههای خاص شامل «لَبَّیک» انجام میشود. رایجترین ذکر تلبیه جمله « لَبَّیكَ الّلهُمَّ لَبَّیكَ، لَبَّیكَ لاشَریكَ لَكَ لَبَّیكَ، إنَّ الْحَمْدَ وَ النِّعْمَةَ لَكَ وَالْمُلكَ، لاشَریكَ لَكَ لَبَّیكَ» است که باید به عربی صحیح به هنگام نیت احرام گفته شود و پس از آن حج یا عمرهگزار باید از محرمات احرام اجتناب کند. «لَبّیک» در حج به معنای پاسخ مثبت به ندای خداوند و تجدید عهد بندگی با او است. تکرار تلبیه در بخشهایی از مسیر میقات تا مکه مستحب است.
نیابت
انجام دادن يك عمل برای شخص ديگر
میقات
راههایی که خدواند برای ورود به بیت الله الحرام بیان فرموده و رسول گرامی اسلام جایگاه و زمان آن را معین فرموده است را میقات گویند. محرم شدن جهت عمره و حج از مواقیت پنجگانه است که معین گردیده است.
اولی
سزاوارتر
عدول
جمع عادل رجوع کنيد به: عادل
رجوع كردن، بازگشتن
عمره
عمره یکی از عبادات اسلامی و مربوط به زیارت خانه خدا (کعبه) است. این عمل به دو نوع عمره تمتع و عمره مفرده تقسیم میشود.
ترک
ترک یعنی انجام ندادن، مقابل فعل است.
بست
بَست به فتح باء به معنای پناهگاه است.
نیت
قصد، تصميم به انجام عمل
حج
زيارت خانه خدا و اعمال مربوط به آن
ادامه
تقلید، اصطلاحی فقهی در اسلام به معنای پیروی شخص مکلَّف از مجتهد در احکام عملی دین است. تقلید در اصول دین جایز نیست و باید خود شخص با تحقیق و بررسی، به اصول دین ایمان آورد؛ ولی در احکام یا باید خودِ شخص مجتهد باشد، یا به احتیاط عمل کند و یا از شخص متخصص در فقه که به او مجتهد جامع الشرایط یا مرجع تقلید میگویند، تقلید نماید. به کسی که از مجتهد تقلید میکند، «مُقَلِّد» میگویند.
بسمه
باسْمه (نیز: باصْمه، بَسْمه، بَصْمه)، واژة مأخوذ از ترکی برای طرحی که به وسیله قلم یا قالب و موادی چون ورقههای نازک طلا یا نقره یا رنگ و نظایر آنها با فشار روی کاغذ یا پارچه و مواد دیگری از این قبیل، منتقل میشد. این طرز کار شبیه شیوهای است که برای تهیه پارچههای قلمکار اصفهان یا چیتهای ساده (چاپی) به کار میرود.