سال گذشته دختر هفت ساله خودم را در عمره مفرده محرم کردم. بعد از بازگشت به ایران متوجه شدم که وضویش اشتباه بوده است. حکمش چیست؟ آیا دراین مدت که درایران بوده باید از محرّمات احرام خودداری میکرده است؟ و کفاره مترتب است؟
در تمام شهر مکه و مدینه زائرین مخیر هستند نماز را شکسته یا تمام بخوانند.
در تمام شهر مکه و مدینه زائرین مخیر هستند نماز را شکسته یا تمام بخوانند.
عنوان سوال:
سال گذشته دختر هفت ساله خودم را در عمره مفرده محرم کردم. بعد از بازگشت به ایران متوجه شدم که وضویش اشتباه بوده است. حکمش چیست؟ آیا دراین مدت که درایران بوده باید از محرّمات احرام خودداری میکرده است؟ و کفاره مترتب است؟
پرسشهای مرتبط از این مرجع
سوال مرتبط یافت نشد
پرسشهای مرتبط از دیگر مراجع
- [آیت الله مکارم شیرازی] اینجانب امسال دختر هفت ساله خود را در حج عمره محرم کردم، بعد از بازگشت به ایران متوجه شدم که وضویش اشتباه بوده است. حکم او چیست؟ آیا در این مدت که در ایران بوده باید از محرمات احرام خودداری می کرده است و کفاره مترتب بر آن است؟
- [آیت الله اردبیلی] کسی که میتوانسته به یکی از مواقیت برود، ولی در جدّه مُحرم شده و عمره مفرده به جا آورده است، آیا عمرهاش صحیح است و محرّمات احرام پس از انجام دادن این عمره بر او حلال میشود؟
- [آیت الله خامنه ای] اگر کسی از ایران نذر کند که در جدّه محرم شده، سپس برای انجام عمره مفرده به مکّه برود، آیا این نذر صحیح است؟ و احرام او صحیح می باشد؟
- [آیت الله اردبیلی] کسی قصد عمره مفرده میکند و میداند که مرتکب محرّمات احرام میشود، مثل این که قصد عمره میکند و با نذر از شهر خودش یا در داخل هواپیما محرم میشود که موجب تظلیل است. آیا نیّت ارتکاب محرّمات احرام، به قصد قربت در احرام ضرر نمیزند؟
- [آیت الله مظاهری] اگر محرم قبل از اینکه از احرام خارج شود (مثلاً در عمرة مفرده پس از سعی و پیش از تقصیر) برای دیگری تقصیر نماید، اولاً فعل حرام انجام داده و باید کفّاره بپردازد؟ ثانیاً تقصیر یا حلق که برای دیگری کرده است صحیح است و آن دیگری را از احرام خارج میکند؟
- [امام خمینی] شخصی محرم شد به احرام عمره تمتع، وارد مکه شد اعمال عمره را انجام داد به جز تقصیر، دو مرتبه محرم شد برای حج به عرفات رفت و جمیع اعمال مشعر و منی را بجا آورد و متوجه نشد و به ایران آمد، حالا فهمیده استدعا دارد مشروحا بیان فرمائید اگر جاهل بوده چه حکمی دارد و اگر ناسی بوده چه حکمی؟
- [آیت الله اردبیلی] شخصی که وظیفهاش حجّ تمتّع است و آن را به جا میآورد و در سال بعد با احرام عمره مفرده وارد مکه میشود و پس از به جا آوردن عمره مفرده، اراده حج اِفراد به عنوان حجّ استحبابی مینماید، آیا حقّ این کار را دارد؟ و در صورت صحیح بودن، در مکه مُحرم شود یا در غیر مکه؟
- [آیت الله خوئی] مسجد تنعیم که معمولاً برای عمره مفرده از آنجا احرام میبندند، فعلاً در داخل مکه قرار گرفته آیا معتمرین میتوانند از آنجا محرم شده و با ماشین مسقف به مسجد الحرام بیایند، و در صورت عدم جواز تا کجا باید از استظلال خودداری کنند؟
- [آیت الله سیستانی] کسی که وظیفه اش حج تمتع است، آن را به جای می آورد و سال بعد با احرام عمره مفرده وارد مکه می شود. سپس می خواهد حج اِفراد به جای آورد. آیا حق این کار را دارد؟ و اگر دارد از کجا مُحرم شود؟ از مکه یا جای دیگر؟
- [آیت الله سبحانی] در سالهای اخیر متداول شده است که زائرین را بعد از انجام عمره مفرده جهت دیدار کوتاهی از اطراف به عرفات و مشعر و منی می برند سپس به مکه بر می گرداند اگر این دیدار بعد از تبدّل ماه قمری باشد برای ورود به مکه معظّمه احرام مجدد را لازم می دانید؟ و یا گذشت 30 روز معیار می باشد اگر احرام لازم باشد از کجا باید محرم شود؟
مسائل مرتبط از این مرجع
مسئله مرتبط یافت نشد