سوریه با سایر کشورهای انقلابی منطقه چه تفاوتی دارد؟ 1- سرنوشت سوریه مانند لیبی نخواهد شد! چون اکثریت مردم این کشور به (اسقاط نظام) نرسیده و اعتقادی ندارند... آنچه در لیبی گذشت و قذافی را به خاک سیاه گور سپرد اراده مردم بود نه خواست ناتو! چرا که اگر تصمیم (ناتو) مؤثر بود امروز افغانستان وضعیت دیگری داشت. 2- سرنوشت سوریه، یمن نخواهد شد. چون اکثریت مردم این کشور فعلاً تماشاگرند! نه فدایی بشار اسد و دولت او هستند و نه همراه و همدل با شورای معارضین و مخالفین دولت بشار! و همین تماشاچی بودن اکثریت باعث شده تا نه معارضین، قدرت اسقاط نظام را داشته باشند و نه دولت قدرت قلع و قمع کامل معارضین را. 3- معارضین سوریه جمعی متشتتاند. از سلفیها و افراطیون تیپ القاعده گرفته تا سکولارها و عاشقان لیبرالیسم مدل آمریکایی. و همین تشتت عامل اصلی ضعف آنهاست. از سوی دیگر این جمع ناهمگون به خواست و با فشار آمریکا گرد هم آمدهاند و دقیقاً همین نکته است که باعث شده تا آنها توان بسیج مردم و همراهسازی آنها را نداشته باشند. 4- این روزها فشار آمریکا و متحدین منطقهایاش بر سوریه به حداکثر رسیده و البته این فشار میتواند بیشتر هم شود. اما قدرت این فشار به حدی نیست که موجبات سقوط بشار را فراهم آورد. معارضین سوریه (آنها که به اسقاط نظام معتقدند) با جمعآوری همه توش و توان خود هم قادر به شعلهور ساختن جنگ داخلی (که هدف اصلی آمریکا، رژیم صهیونیستی و...) نخواهند بود! از آن سو حجم اصلی این فشارهای بینالمللی از جنس عملیات روانی و جنگ دیپلماتیک است. چرا که نه ترکیه امکان و توان حمله به سوریه را دارد و نه اردن! شاه اردن آنقدر گرفتار (خود) است و نگران خیزش مردمش که تا همین الان هم با حداکثر احتیاط مجری سیاستهای آمریکا و عربستان علیه سوریه بوده و بعید است بتواند از این بیشتر به آمریکا و سعودی سرویس بدهد (مگر آن که شاه اردن قید سلطنت را زده و بزرگترین قمار عمرش را مرتکب شود!) اهالی ناتو هم این روزها بیشتر نگران بحران اقتصادی و حضور مردم در خیابانهایشان هستند و به هیچ رو امکان حضور در سوریه را ندارند! آن هم سوریهای که نفت ندارد! (دوستانی که حکایت سوریه و لیبی را یکی میدانند باید به این نکته توجه کنند که لیبی نفت داشت و سوریه نفت ندارد!) 5- سیاست کلان جمهوری اسلامی و منافع انقلاب اسلامی ایجاب میکند که دولت بشار باقی بماند و بنا به خواست مردم سوریه و همکاری آنها اصلاحات را تا مرز کسب رضایت مردم رقم بزند. بدون تردید آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال یک سوریه ضعیف و درهم ریخته و درگیر جنگ داخلیاند و هیچ گزینهای برای جایگزینی بشار در آستین ندارند! 6- امروز سوریه عرصه اصلی جنگ دیپلماتیک در خاورمیانه است. جنگی میان انقلاب اسلامی و استکبار جهانی و فردای خاورمیانه از آن کسی است که برنده این جنگ باشد و هوشیاری و دقت عمل ماست که موجبات تسلط تفکر انقلاب اسلامی بر فردای خاورمیانه را فراهم خواهد آورد. (مشرق نیوز، 03 آذر 1390 )
سوریه با سایر کشورهای انقلابی منطقه چه تفاوتی دارد؟
سوریه با سایر کشورهای انقلابی منطقه چه تفاوتی دارد؟
1- سرنوشت سوریه مانند لیبی نخواهد شد! چون اکثریت مردم این کشور به (اسقاط نظام) نرسیده و اعتقادی ندارند... آنچه در لیبی گذشت و قذافی را به خاک سیاه گور سپرد اراده مردم بود نه خواست ناتو! چرا که اگر تصمیم (ناتو) مؤثر بود امروز افغانستان وضعیت دیگری داشت.
2- سرنوشت سوریه، یمن نخواهد شد. چون اکثریت مردم این کشور فعلاً تماشاگرند! نه فدایی بشار اسد و دولت او هستند و نه همراه و همدل با شورای معارضین و مخالفین دولت بشار! و همین تماشاچی بودن اکثریت باعث شده تا نه معارضین، قدرت اسقاط نظام را داشته باشند و نه دولت قدرت قلع و قمع کامل معارضین را.
3- معارضین سوریه جمعی متشتتاند. از سلفیها و افراطیون تیپ القاعده گرفته تا سکولارها و عاشقان لیبرالیسم مدل آمریکایی. و همین تشتت عامل اصلی ضعف آنهاست. از سوی دیگر این جمع ناهمگون به خواست و با فشار آمریکا گرد هم آمدهاند و دقیقاً همین نکته است که باعث شده تا آنها توان بسیج مردم و همراهسازی آنها را نداشته باشند.
4- این روزها فشار آمریکا و متحدین منطقهایاش بر سوریه به حداکثر رسیده و البته این فشار میتواند بیشتر هم شود. اما قدرت این فشار به حدی نیست که موجبات سقوط بشار را فراهم آورد. معارضین سوریه (آنها که به اسقاط نظام معتقدند) با جمعآوری همه توش و توان خود هم قادر به شعلهور ساختن جنگ داخلی (که هدف اصلی آمریکا، رژیم صهیونیستی و...) نخواهند بود! از آن سو حجم اصلی این فشارهای بینالمللی از جنس عملیات روانی و جنگ دیپلماتیک است. چرا که نه ترکیه امکان و توان حمله به سوریه را دارد و نه اردن! شاه اردن آنقدر گرفتار (خود) است و نگران خیزش مردمش که تا همین الان هم با حداکثر احتیاط مجری سیاستهای آمریکا و عربستان علیه سوریه بوده و بعید است بتواند از این بیشتر به آمریکا و سعودی سرویس بدهد (مگر آن که شاه اردن قید سلطنت را زده و بزرگترین قمار عمرش را مرتکب شود!) اهالی ناتو هم این روزها بیشتر نگران بحران اقتصادی و حضور مردم در خیابانهایشان هستند و به هیچ رو امکان حضور در سوریه را ندارند! آن هم سوریهای که نفت ندارد! (دوستانی که حکایت سوریه و لیبی را یکی میدانند باید به این نکته توجه کنند که لیبی نفت داشت و سوریه نفت ندارد!)
5- سیاست کلان جمهوری اسلامی و منافع انقلاب اسلامی ایجاب میکند که دولت بشار باقی بماند و بنا به خواست مردم سوریه و همکاری آنها اصلاحات را تا مرز کسب رضایت مردم رقم بزند. بدون تردید آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال یک سوریه ضعیف و درهم ریخته و درگیر جنگ داخلیاند و هیچ گزینهای برای جایگزینی بشار در آستین ندارند!
6- امروز سوریه عرصه اصلی جنگ دیپلماتیک در خاورمیانه است. جنگی میان انقلاب اسلامی و استکبار جهانی و فردای خاورمیانه از آن کسی است که برنده این جنگ باشد و هوشیاری و دقت عمل ماست که موجبات تسلط تفکر انقلاب اسلامی بر فردای خاورمیانه را فراهم خواهد آورد.
(مشرق نیوز، 03 آذر 1390 )
- [سایر] شیعیان علوی چه تفاوتی با جعفری و زیدی دارند؟ غیر از سوریه و ترکیه کجا ساکن هستند؟
- [سایر] تحولات کشورهای عربی با انقلاب های کلاسیک و انقلاب اسلامی ایران چه تفاوتی با هم دارند؟
- [سایر] تحولات کشورهای عربی با انقلاب های کلاسیک و انقلاب اسلامی ایران چه تفاوتی با هم دارند؟
- [سایر] تاریخچه مسجد اموی سوریه و علت گسترش سریع وهابیت در سوریه چیست؟
- [سایر] با سلام. همانطور که مستحضرید در درگیری های مردم منطقه با دولتها آمریکا با توجه به منافعش یا طرفدار مردم است و دولت را رژیم ستمگر میخواند مثل سوریه و یا طرفدار دولت است و مردم را شورشی میخواند مثل یمن. اما ایران هم این سیاست را دارد با این تفاوت که در یمن طرفدار حوثی هاست و آنها را مردم میخواند و در سوریه طرفدار دولت است و مردم را شورشی میخواند. پاسخ شما چیست؟ با تشکر
- [سایر] حضرت زینب(س) در کجا فوت شدند؟ به چه شکلی به سوریه آمدند که قبرشون در سوریه هست؟
- [سایر] آیا تحولات سوریه انقلاب است؟
- [سایر] عمدهترین وظیفه جوانان حزبالّلهی و انقلابی چیست؟
- [سایر] آیا تحولات سوریه انقلاب است؟
- [سایر] راه حل ایران برای مسئله سوریه چیست؟
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر شک داشته باشد که لباسی از حیوان حرامگوشت است یا حلالگوشت، احتیاط مستحب آن است که با آن نماز نخواند و فرقی نیست که آن لباس در کشورهای اسلامی تهیه شده باشد یا در کشورهای غیر اسلامی.
- [آیت الله مکارم شیرازی] 49 دفاع از کشورهای اسلامی واجب است و منحصر به کشوری نیست که انسان در آن زندگی می کند بلکه همه مسلمین دنیا در برابر هجوم اجانب به کشورهای اسلامی یا مقدسات مسلمین باید مدافع یکدیگر باشند.
- [آیت الله سیستانی] صحت جُعاله، اجاره، حواله و دیگر معاملات مشروعی که در بانکهای دولتی در کشورهای اسلامی رایج است، نیازمند به اجازه حاکم شرع است، و بدون اجازه او این معاملات صحیح نیست، و همچنین است معاملات مشروعی که در بانکهای مشترک بین دولت و مردم در کشورهای اسلامی رایج است که نسبت به سهم دولت، صحّت معاملات متوقف بر اجازه حاکم شرع (مرجع) است.
- [آیت الله بهجت] گرفتن پول از بانکهای غیر اسلامی مانند بانکهای کشورهای کفر، چه دولتی باشد و چه شخصی جایز است، ولی نه بهعنوان قرض؛ و تصرف در آن احتیاج به اجازه حاکم شرع و یا وکیل او ندارد، مگر آنکه مال مسلمانی در بانک کفار باشد که باید نسبت به سهم آن مسلمان به وظیفه مخصوصی که در مورد بانکهای کشورهای اسلامی گفته شد عمل نماید.
- [آیت الله بهجت] اگر شک داشته باشد که لباسی از مو یا پشم یا کرک حیوان حلالگوشت است یا حرامگوشت، چه در کشورهای اسلامی تهیه شده باشد، چه در کشورهای غیر اسلامی، نماز خواندن با آن مانعی ندارد؛ و اگر جنس آن از پوست و چرم و مانند آن باشد حکم آن در احکام طهارت، بحث مردار، گفته شد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مسافری که قصد دارد ده روز در محلی بماند می تواند قصد کند در چند جا توقف کند به شرط این که فاصله آنها کم باشد (مثلاً یکی دو کیلومتر و یا بیشتر) بطوری که بگویند او مسافر نیست، همچنین هیچ تفاوتی میان شهرهای بزرگ و کوچک نیست یعنی (بلاد کبیره) و (صغیره) تفاوتی در احکام مسافر ندارد.
- [آیت الله بهجت] دواجات مایع ، عطر ، روغن ، واکس و صابونی که از کشورهای غیراسلامی می آورند، اگر انسان یقین به نجاست آنها نداشته باشد پاک است .
- [آیت الله شبیری زنجانی] دواهای روان، عطر، روغن، واکس و صابونی که از کشورهای غیر اسلامی میآورند، اگر انسان یقین به نجاست آنها نداشته باشد پاک است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] دواجات روان و عطر و روغن و واکس و صابون که از کشورهای غیر مسلمان می آورند اگر انسان یقین به نجاست آنها نداشته باشد، پاک است.
- [آیت الله اردبیلی] داروهای روان، عطر، روغن، واکس، صابون، مواد خوراکی و مانند آنها که از کشورهای غیر اسلامی میآورند، اگر انسان نداند نجس شدهاند، پاک هستند.