پاسخ ها و مقالاتتان به شدت عالی ست ، سوالی داشتم اینکه در جریان فتنه ی 88 تصاویری دیده شده که برخی نیروهای امنیتی به زنان هم حمله می کنند و ضربه می زنند و یا شیشه های خودروی شخصی را می شکنند ، آیا قوه قضاییه با این ها برخورد داشته یا نه ؟این مطلب بسیار مورد سوء استفاده ی ضد انقلاب قرار می گیرد. سلام، در رابطه با نحوه بر خورد نیروهای پلیس با مردم در حوادث پس از انتخابات 88 و رسیدگی به تخلفات ماموران خاطی باید گفت: برخلاف شبهاتی که مطرح شده است نیروهای پلیس تا سرحد امکان از در مماشات با معترضان در آمدند و حتی در برابر اقدامات خشونت بار آشوبگران با سعه صدر برخورد کردند و لکن بروز برخی اقدامات خشونت بار به دلیل ایجاد فضای رعب و وحشتی بود که توسط اغتشاشگران ایجاد شده بود و چاره ای جز برخورد خشونت آمیز وجود نداشت. نکته قابل توجه اینکه مجموعه نیروهای پلیس، انسان هایی از جنس خود ما و جایز الخطا هستند که ممکن است دچار افراط و تفریط ها و یا اشتباهاتی شوند و در برخی شرایط امکان کنترل رفتار پلیس توسط مسئولان مربوطه در حدی که حتی کوچکترین خطایی از وی سر نزند و یا بی گناهی در آن شرایط آسیب نبیند به ویژه در شرایط آشوب و فضای درگیری که معمولا در آن امکان تفاوت گذاری میان بی گناه و گناهکار وجود ندارد، نخواهد بود. بر این اساس هر چند ممکن است عملکرد نیروی انتظامی در پاره ای موارد در برخورد با معترضان مناسب نباشد و مواردی نیز پیش بیاید که قابل دفاع و توجیه نباشد، اما باید توجه داشت که در فضا و شرایطی که پس از انتخابات، اغتشاشگران، امنیت کشور و مردم را مورد تعرض قرار داده اند و دست به آشوب زده اند، ممکن است در این بین در برخورد با آنها برخی از افرادی که احیاناً بی گناه بودند یا تماشاگر بوده اند نیز آسیب هایی ببینند، البته افرادی که نسبت به برخورد نامناسب نیروی پلیس شکایتی داشتند، از طریق دادگاههای انتظامی و نهادهای ذیربط در نیروهای مسلح مورد پیگیری قرار دادند. حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای سخنگوی وقت قوه قضائیه در مورد رسیدگی به تخلفات حوادث پس از انتخابات خصوصا پرونده کوی دانشگاه گفت: (این پرونده در دادگاه بررسی و حکم برای متهمان صادر شد این پرونده 50 متهم داشت که 40 نفر آنان به حبس، جزای نقدی و پرداخت خسارت وارده محکوم شدند. محسنی اژهای با بیان اینکه این پرونده به دلیل وسعت شاکیان و خسارت وارده بسیار سنگین بود، گفت: (برخی از شاکیان از شکایت خود صرفنظر کردند. همچنین شناسایی برخی از متهمان به دلیل آنکه صورت خود را پوشانده بودند مشکل بود. برخی از این متهمان از خارج دانشگاه وارد کوی شده بودند.) همچنین به منظور رسیدگی به پرونده مقصران کهریزک پرونده ای در سازمان قضایی نیروهای مسلح تشکیل شد و در نهایت به مجرم شناخته شدن 12 نفر منجر گردید. بر اساس مدارک و شواهد موجود و نظریات پزشکی قانونی، دادسرای نظامی تهران جان باختن مرحوم محسن روح الامینی، مرحوم امیر جوادی فر و مرحوم محمد کامرانی را به استناد بندب ماده 206 قانون مجازات اسلامی از مصادیق قتل عمد تشخیص داده و در همین ارتباط از دادگاه نظامی برای 3 نفر از متهمان شاغل در بازداشتگاه کهریزک به اتهام مشارکت در ایراد ضرب و جرح منجر به قتل عمد سه نفر، درخواست مجازات کرده است.
پاسخ ها و مقالاتتان به شدت عالی ست ، سوالی داشتم اینکه در جریان فتنه ی 88 تصاویری دیده شده که برخی نیروهای امنیتی به زنان هم حمله می کنند و ضربه می زنند و یا شیشه های خودروی شخصی را می شکنند ، آیا قوه قضاییه با این ها برخورد داشته یا نه ؟این مطلب بسیار مورد سوء استفاده ی ضد انقلاب قرار می گیرد.
پاسخ ها و مقالاتتان به شدت عالی ست ، سوالی داشتم اینکه در جریان فتنه ی 88 تصاویری دیده شده که برخی نیروهای امنیتی به زنان هم حمله می کنند و ضربه می زنند و یا شیشه های خودروی شخصی را می شکنند ، آیا قوه قضاییه با این ها برخورد داشته یا نه ؟این مطلب بسیار مورد سوء استفاده ی ضد انقلاب قرار می گیرد.
سلام، در رابطه با نحوه بر خورد نیروهای پلیس با مردم در حوادث پس از انتخابات 88 و رسیدگی به تخلفات ماموران خاطی باید گفت: برخلاف شبهاتی که مطرح شده است نیروهای پلیس تا سرحد امکان از در مماشات با معترضان در آمدند و حتی در برابر اقدامات خشونت بار آشوبگران با سعه صدر برخورد کردند و لکن بروز برخی اقدامات خشونت بار به دلیل ایجاد فضای رعب و وحشتی بود که توسط اغتشاشگران ایجاد شده بود و چاره ای جز برخورد خشونت آمیز وجود نداشت. نکته قابل توجه اینکه مجموعه نیروهای پلیس، انسان هایی از جنس خود ما و جایز الخطا هستند که ممکن است دچار افراط و تفریط ها و یا اشتباهاتی شوند و در برخی شرایط امکان کنترل رفتار پلیس توسط مسئولان مربوطه در حدی که حتی کوچکترین خطایی از وی سر نزند و یا بی گناهی در آن شرایط آسیب نبیند به ویژه در شرایط آشوب و فضای درگیری که معمولا در آن امکان تفاوت گذاری میان بی گناه و گناهکار وجود ندارد، نخواهد بود. بر این اساس هر چند ممکن است عملکرد نیروی انتظامی در پاره ای موارد در برخورد با معترضان مناسب نباشد و مواردی نیز پیش بیاید که قابل دفاع و توجیه نباشد، اما باید توجه داشت که در فضا و شرایطی که پس از انتخابات، اغتشاشگران، امنیت کشور و مردم را مورد تعرض قرار داده اند و دست به آشوب زده اند، ممکن است در این بین در برخورد با آنها برخی از افرادی که احیاناً بی گناه بودند یا تماشاگر بوده اند نیز آسیب هایی ببینند، البته افرادی که نسبت به برخورد نامناسب نیروی پلیس شکایتی داشتند، از طریق دادگاههای انتظامی و نهادهای ذیربط در نیروهای مسلح مورد پیگیری قرار دادند. حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای سخنگوی وقت قوه قضائیه در مورد رسیدگی به تخلفات حوادث پس از انتخابات خصوصا پرونده کوی دانشگاه گفت: (این پرونده در دادگاه بررسی و حکم برای متهمان صادر شد این پرونده 50 متهم داشت که 40 نفر آنان به حبس، جزای نقدی و پرداخت خسارت وارده محکوم شدند. محسنی اژهای با بیان اینکه این پرونده به دلیل وسعت شاکیان و خسارت وارده بسیار سنگین بود، گفت: (برخی از شاکیان از شکایت خود صرفنظر کردند. همچنین شناسایی برخی از متهمان به دلیل آنکه صورت خود را پوشانده بودند مشکل بود. برخی از این متهمان از خارج دانشگاه وارد کوی شده بودند.) همچنین به منظور رسیدگی به پرونده مقصران کهریزک پرونده ای در سازمان قضایی نیروهای مسلح تشکیل شد و در نهایت به مجرم شناخته شدن 12 نفر منجر گردید. بر اساس مدارک و شواهد موجود و نظریات پزشکی قانونی، دادسرای نظامی تهران جان باختن مرحوم محسن روح الامینی، مرحوم امیر جوادی فر و مرحوم محمد کامرانی را به استناد بندب ماده 206 قانون مجازات اسلامی از مصادیق قتل عمد تشخیص داده و در همین ارتباط از دادگاه نظامی برای 3 نفر از متهمان شاغل در بازداشتگاه کهریزک به اتهام مشارکت در ایراد ضرب و جرح منجر به قتل عمد سه نفر، درخواست مجازات کرده است.