آیا کسی که وظیفه‌اش به جای غسل تیمم بوده، می‌تواند دست به قرآن بزند و یا به مسجد برود؟<BR>
آیا کسی که وظیفه‌اش به جای غسل تیمم بوده، می‌تواند دست به قرآن بزند و یا به مسجد برود؟<BR> آیات عظام امام و نوری: اگر به جهت ضرر داشتن آب و مانند آن، تیمم کرده - در صورتی که تیمم و عذرش باقی است می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است، بنابر احتیاط واجب نمی‌تواند.( امام، توضیح‌المسائل مراجع، م 726 و نوری، توضیح‌المسائل، م 727. ) آیات عظام بهجت، تبریزی، سیستانی، خامنه‌ای، صافی، فاضل و وحید: اگر به جهت ضرر داشتن آب و مانند آن، تیمم کرده در صورتی که تیمم و عذرش باقی است می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است، نمی‌تواند.( توضیح‌المسائل مراجع، م 726؛ وحید، توضیح‌المسائل، م 733 و خامنه‌ای، اجوبة، س 202.) آیه الله مکارم: اگر تیمم و عذرش باقی است، می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد.( مکارم، توضیح‌المسائل مراجع، م 726.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 191/500030)
عنوان سوال:

آیا کسی که وظیفه‌اش به جای غسل تیمم بوده، می‌تواند دست به قرآن بزند و یا به مسجد برود؟<BR>


پاسخ:

آیا کسی که وظیفه‌اش به جای غسل تیمم بوده، می‌تواند دست به قرآن بزند و یا به مسجد برود؟<BR>

آیات عظام امام و نوری: اگر به جهت ضرر داشتن آب و مانند آن، تیمم کرده - در صورتی که تیمم و عذرش باقی است می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است، بنابر احتیاط واجب نمی‌تواند.( امام، توضیح‌المسائل مراجع، م 726 و نوری، توضیح‌المسائل، م 727.
)
آیات عظام بهجت، تبریزی، سیستانی، خامنه‌ای، صافی، فاضل و وحید: اگر به جهت ضرر داشتن آب و مانند آن، تیمم کرده در صورتی که تیمم و عذرش باقی است می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد. اما اگر به جهت تنگی وقت، به جای غسل تیمم کرده است، نمی‌تواند.( توضیح‌المسائل مراجع، م 726؛ وحید، توضیح‌المسائل، م 733 و خامنه‌ای، اجوبة، س 202.)
آیه الله مکارم: اگر تیمم و عذرش باقی است، می‌تواند کارهای یاد شده را انجام دهد.( مکارم، توضیح‌المسائل مراجع، م 726.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 191/500030)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین