چرا سیاحت غرب فقط داستان یک نفره؟ چه فیلم چه داستان ... از این همه علمای جهان فقط این یکی داستانش مشخصه؟ خوب خوب خوب یا بد بد بد نوشته نشده ... این داستان معمول خوب بوده و عذاب می بینه و بعد میره بهشت ... یعنی روند اتفاقات بعد از مرگ همه همینجوره؟ اولا: راجع به کتاب سبک تالیف کتاب سیاحت غرب متفاوت با کتابهای دیگر است ،نویسنده بااین سبک نو،خواسته، خواننده را مجذوب مطالبش کند ،به گونه ای که در ضمن مطالعه آن، مطالب وپیشامد های آن را احساس می کند ؛ واین هنر بزرگ مؤلف این کتاب است ،وبه همین جهت هم چندی پیش (چند سال بعد از فوت ایشان)،کتاب را به صورت فیلم در آوردند،این کتاب یکی از پر خواننده ترین کتابهای سال شدو... ثانیا:مطالب کتاب. مطالب کتاب ، برگرفته از روایات واحادیثی است ،که در متون روایی؛ راجع به عالم قبر وبرزخ و عالم قیامت،نقل شده است ؛وجنبه عمومی دارد، وچنین نیست که فقط راجع به یک شخص خاصی باشد. ثالثا:راجع به مؤلف. سیاحت غرب به نظر می رسد که مکاشفه جناب آیت الله قوچانی باشد. ایشان انسان موجهی هستند مکاشفه ایشان تا آنجا که مطابق روایات است مورد قبول است والا مورد قبول نخواهد بود. ایشان خود در مقدمه کتاب ((سیاحت غرب , تصریح کرده اند که این مضامین را با توجه به آیات و روایات , ترسیم و تجسم کرده اند; نه این که به آن عالم رفته و از آن جا خبر آورده باشند. یعنی ایشان مطالبی را که از آیات و روایات در مورد حیات پس از مرگ , استفاده کرده است, در قالب بیانی خاصی تبیین کرده است و مطالب آن عمدتا مستند به آیات و روایات است هر چند در ترسیم و تبیین آن هم در قالب بیانی همچون نمایشنامه و فیلمنامه, جزئیاتی را افزوده اند. در عین حال تائید صد در صد کتاب مبتنی بر بررسی تک تک موارد مطرح در کتاب می باشد. برخی معتقد اند مطالب این کتاب مشاهدات ایشان است ، نه صرف ترسیم واقعیات. مقام معظم رهبری از شهید مطهری نقل فرمودهاند که مرحوم نجفی قوچانی همه اینها را مشاهده کرده و دیده بود. در هر صورت با توجه به جایگاه علمی نویسندۀ این کتاب، میتوان گفت این کتاب معتبر است هر چند ممکن است برخی موارد آن مبتنی بر برداشت ایشان از آیات وروایات باشد وممکن است عالمی دیگر به گونه ای دیگر برداشت کند . رابعا: آیا روند اتفاقات بعد از مرگ همه همینجوره؟ عرض کردیم که ایشان سعی کرده روند حوادثی که بعد از مرگ برای افراد اتفاق می افتد را با تکیه وتوجه به روایات واخبار در دست؛ترسیم کند،ونسبتا مطالب مفیدی راآورده البته کسی نمی تواند ادعا کند که مطالب آورده شده جامع ومانع است، اما ترسیم ونمایی است ، در مورد اتفاقات بعد از مرگ همه انسانها. خلاصه این که میتوان پذیرفت تقریبا این روندی که ایشان گفته برای بسیاری از افراد اتفاق می افتد.( به نسبت اعمال انسانها در دنیا)
چرا سیاحت غرب فقط داستان یک نفره؟ چه فیلم چه داستان ... از این همه علمای جهان فقط این یکی داستانش مشخصه؟ خوب خوب خوب یا بد بد بد نوشته نشده ... این داستان معمول خوب بوده و عذاب می بینه و بعد میره بهشت ... یعنی روند اتفاقات بعد از مرگ همه همینجوره؟
چرا سیاحت غرب فقط داستان یک نفره؟ چه فیلم چه داستان ... از این همه علمای جهان فقط این یکی داستانش مشخصه؟ خوب خوب خوب یا بد بد بد نوشته نشده ... این داستان معمول خوب بوده و عذاب می بینه و بعد میره بهشت ... یعنی روند اتفاقات بعد از مرگ همه همینجوره؟
اولا: راجع به کتاب
سبک تالیف کتاب سیاحت غرب متفاوت با کتابهای دیگر است ،نویسنده بااین سبک نو،خواسته، خواننده را مجذوب مطالبش کند ،به گونه ای که در ضمن مطالعه آن، مطالب وپیشامد های آن را احساس می کند ؛ واین هنر بزرگ مؤلف این کتاب است ،وبه همین جهت هم چندی پیش (چند سال بعد از فوت ایشان)،کتاب را به صورت فیلم در آوردند،این کتاب یکی از پر خواننده ترین کتابهای سال شدو...
ثانیا:مطالب کتاب.
مطالب کتاب ، برگرفته از روایات واحادیثی است ،که در متون روایی؛ راجع به عالم قبر وبرزخ و عالم قیامت،نقل شده است ؛وجنبه عمومی دارد، وچنین نیست که فقط راجع به یک شخص خاصی باشد.
ثالثا:راجع به مؤلف.
سیاحت غرب به نظر می رسد که مکاشفه جناب آیت الله قوچانی باشد. ایشان انسان موجهی هستند مکاشفه ایشان تا آنجا که مطابق روایات است مورد قبول است والا مورد قبول نخواهد بود.
ایشان خود در مقدمه کتاب ((سیاحت غرب , تصریح کرده اند که این مضامین را با توجه به آیات و روایات , ترسیم و تجسم کرده اند; نه این که به آن عالم رفته و از آن جا خبر آورده باشند. یعنی ایشان مطالبی را که از آیات و روایات در مورد حیات پس از مرگ , استفاده کرده است, در قالب بیانی خاصی تبیین کرده است و مطالب آن عمدتا مستند به آیات و روایات است هر چند در ترسیم و تبیین آن هم در قالب بیانی همچون نمایشنامه و فیلمنامه, جزئیاتی را افزوده اند. در عین حال تائید صد در صد کتاب مبتنی بر بررسی تک تک موارد مطرح در کتاب می باشد.
برخی معتقد اند مطالب این کتاب مشاهدات ایشان است ، نه صرف ترسیم واقعیات. مقام معظم رهبری از شهید مطهری نقل فرمودهاند که مرحوم نجفی قوچانی همه اینها را مشاهده کرده و دیده بود.
در هر صورت با توجه به جایگاه علمی نویسندۀ این کتاب، میتوان گفت این کتاب معتبر است هر چند ممکن است برخی موارد آن مبتنی بر برداشت ایشان از آیات وروایات باشد وممکن است عالمی دیگر به گونه ای دیگر برداشت کند .
رابعا: آیا روند اتفاقات بعد از مرگ همه همینجوره؟
عرض کردیم که ایشان سعی کرده روند حوادثی که بعد از مرگ برای افراد اتفاق می افتد را با تکیه وتوجه به روایات واخبار در دست؛ترسیم کند،ونسبتا مطالب مفیدی راآورده البته کسی نمی تواند ادعا کند که مطالب آورده شده جامع ومانع است، اما ترسیم ونمایی است ، در مورد اتفاقات بعد از مرگ همه انسانها. خلاصه این که میتوان پذیرفت تقریبا این روندی که ایشان گفته برای بسیاری از افراد اتفاق می افتد.( به نسبت اعمال انسانها در دنیا)