در منابع روایی دعایی به نام «دعای نور» نقل شده که برای شفای بیماری تب مفید است: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ، بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورٌ عَلَی نُورٍ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَ أَنْزَلَ النُّورَ عَلَی الطُّورِ فِی کِتَابٍ مَسْطُورٍ فِی رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلَی نَبِیٍّ مَحْبُورٍ، الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ وَ عَلَی السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ، وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ»؛[1] به نام خدای روشنی بخش؛ به اسم خدایی که روشنی بخش‏ روشنی است، به نام خدا که نوری است‏ بر نور، به نام خدایی که او است تقدیرکننده هر چیز؛ به اسم خدایی که نور را از نور خلق کرد. سپاس خدایی را که نور را موجود نمود، و نور را بر کوه طور، در کتابی نوشته شده، در صفحه‌ای گسترده؛ به اندازه‌ای که مقدر بود بر پیامبری نیکو کار نازل کرد؛ و سپاس خدایی را که به قوّة و غلبه از او یاد می‌شود؛ و به مباهات مشهور است؛ بر خوشحالی و سختی شکر می‌شود، و درود و رحمت فرستد خدا بر سیّد ما که محمّد است و بر آل او که پاک‌‌اند از گناه. این حرزی است که حضرت فاطمه(ع) آن‌را به سلمان فارسی آموخت. سلمان می‌گوید بیش از هزار نفر از مردم مدینه و مکه را سراغ دارم که به ‌وسیله این حرز به اذن خدا از گرفتاری دائمی تب شفا یافتند. [1] . طبرسی، حسن بن فضل،: مکارم الأخلاق، ص 418، شریف رضی، قم، چاپ چهارم، 1412 ق، 1370ش.‏
در منابع روایی دعایی به نام «دعای نور» نقل شده که برای شفای بیماری تب مفید است: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ، بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورٌ عَلَی نُورٍ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَ أَنْزَلَ النُّورَ عَلَی الطُّورِ فِی کِتَابٍ مَسْطُورٍ فِی رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلَی نَبِیٍّ مَحْبُورٍ، الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ وَ عَلَی السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ، وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ»؛[1] به نام خدای روشنی بخش؛ به اسم خدایی که روشنی بخش روشنی است، به نام خدا که نوری است بر نور، به نام خدایی که او است تقدیرکننده هر چیز؛ به اسم خدایی که نور را از نور خلق کرد. سپاس خدایی را که نور را موجود نمود، و نور را بر کوه طور، در کتابی نوشته شده، در صفحهای گسترده؛ به اندازهای که مقدر بود بر پیامبری نیکو کار نازل کرد؛ و سپاس خدایی را که به قوّة و غلبه از او یاد میشود؛ و به مباهات مشهور است؛ بر خوشحالی و سختی شکر میشود، و درود و رحمت فرستد خدا بر سیّد ما که محمّد است و بر آل او که پاکاند از گناه. این حرزی است که حضرت فاطمه(ع) آنرا به سلمان فارسی آموخت. سلمان میگوید بیش از هزار نفر از مردم مدینه و مکه را سراغ دارم که به وسیله این حرز به اذن خدا از گرفتاری دائمی تب شفا یافتند. [1] . طبرسی، حسن بن فضل،: مکارم الأخلاق، ص 418، شریف رضی، قم، چاپ چهارم، 1412 ق، 1370ش.
- [سایر] در مصاحبه ای فرمودید از آیت الله العظمی بهجت (قدس سره) طلب دعا برای شفای بیماری خاص نمودید و ایشان دعایی را به شما تعلیم فرمودند. لطفا آن دعا را با کیفیت انجام آن لطف فرمایید.
- [سایر] امام صادق علیه السلام هنگام بیماری چه دعایی می کردند؟
- [آیت الله علوی گرگانی] با توجّه به سئوال قبلی در عوارض زایل شدنی، آیا بین مواردی که درمانش زمان زیادی لازم دارد مثل بیماری سل با مواردی که چنین نیست مثل تب و لرز تفاوتی هست؟
- [سایر] سلام خسته نباشید/پیامها وپاسخهای شما را میخوانم واستفاده میبرم/گفتم تشکری کرده باشم/از خداوند میخواهم شما وخانواده محترمتان را سلامت بدارد. راستی یکی از نزدیکانم دچار بیماری سرطان شده است.لطفا برای شفای او دعا کنید.ممنونم
- [سایر] بهترین دوای تب ربعی چیست؟
- [سایر] تب یک شبه چه اثری دارد؟
- [سایر] برای شفای بیمار، چه دعاهایی بخوانیم؟
- [سایر] برای شفای بیمار، چه دعاهایی بخوانیم؟
- [سایر] شفای چه دردهایی در قرآن است؟
- [سایر] چه چیزی تب را از بین می برد؟
- [آیت الله سیستانی] اگر وضوی بعضی از اعضاء را ارتماسی و بعضی را غیر ارتماسی انجام دهد ، اشکال ندارد . دعائی که موقع وضو گرفتن مستحب است
- [آیت الله بروجردی] احتیاط واجب آن است که تکبیرة الاحرامِ نماز را به چیزی که پیش از آن میخواند مثلاً به اقامه یا به دعایی که پیش از تکبیر میخواند نچسباند.
- [آیت الله خوئی] احتیاط واجب آن است که تکبیرة الاحرام نماز را به چیزی که پیش ازآن میخواند، مثلًا به اقامه یا به دعایی که پیش از تکبیر میخواند نچسباند.
- [آیت الله سیستانی] احتیاط مستحب آن است که تکبیرة الاحرام نماز را به چیزی که پیش از آن میخواند ، مثلاً به اقامه یا به دعائی که پیش از تکبیر میخواند نچسباند .
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه زن در حال بیماری، شوهر کند و با همان بیماری از دنیا برود شوهرش از او ارث می برد، خواه نزدیکی کرده باشد یا نه.
- [آیت الله اردبیلی] اگر زن در حال بیماری شوهر کند و به همان بیماری بمیرد، شوهرش اگرچه با او آمیزش نکرده باشد، از او ارث میبرد.
- [آیت الله سبحانی] اگر زن در حال بیماری، شوهر کند و به همان بیماری بمیرد، شوهرش اگرچه با او نزدیکی نکرده باشد، از او ارث می برد.
- [آیت الله اردبیلی] اگر به واسطه بیماری روزه رمضان را نگیرد و بعد از رمضان بیماری او برطرف شود، ولی عذر دیگری پیدا کند که نتواند تا رمضان بعد قضای روزه را بگیرد، باید روزههایی را که نگرفته قضا نماید و نیز اگر در ماه رمضان، غیر بیماری عذر دیگری داشته باشد و بعد از رمضان آن عذر برطرف شود و تا رمضان سال بعد به واسطه بیماری نتواند روزه بگیرد، روزههایی را که نگرفته باید قضا کند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . احتیاط واجب آن است که تکبیرة الاحرام نماز را به چیزی که پیش از آن می خواند، مثلاً به اقامه یا به دعایی که پیش از تکبیر می خواند نچسباند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] احتیاط واجب آن است که تکبیرة الاحرام نماز را به چیزی که پیش از آن می خواند مثلاً به اقامه یا به دعائی که پیش از تکبیر می خواند نچسباند.