حکم نمره دادن به دانشجو به بهانه مشکلات وی چیست؟
به طور کلی، ملاک در اینگونه امور، قوانین و مقررات مربوطه است. لذا اگر از نظر مسئولین مربوطه، معلم یا استاد، چنین حقی را دارا باشد و نیز فرد مورد نظر شایستگی علمی آن نمره را داشته باشد، اشکالی ندارد. ضمائم: پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1] حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی): ملاک در اینگونه امور قوانین و مقررات مربوطه می‌باشد. حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی): تخلف کارمند از قوانینی که هنگام قرارداد کارمندی تعهد نموده که به آن عمل کند جایز نیست. حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): در مواردی که استحقاق ارفاق دارد اشکالی ندارد اما باید این کار را درباره همه کسانی که آن ویژگی را دارند اعمال نمود. حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی): چنانچه بر خلاف مقررات باشد تقلب است و جایز نیست. حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی): در صورتی‌که تخلف از قوانین باشد جائز نیست. حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته): اگر شایستگی علمی آن نمره را نداشته باشد و این امر امکان تصدی وی را نسبت به شغلی که لیاقت آن را ندارد در پی داشته باشد یا حق دیگران را ضایع کند، حرام است.  لینک به سایت استفتائات   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.
عنوان سوال:

حکم نمره دادن به دانشجو به بهانه مشکلات وی چیست؟


پاسخ:

به طور کلی، ملاک در اینگونه امور، قوانین و مقررات مربوطه است. لذا اگر از نظر مسئولین مربوطه، معلم یا استاد، چنین حقی را دارا باشد و نیز فرد مورد نظر شایستگی علمی آن نمره را داشته باشد، اشکالی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
ملاک در اینگونه امور قوانین و مقررات مربوطه می‌باشد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
تخلف کارمند از قوانینی که هنگام قرارداد کارمندی تعهد نموده که به آن عمل کند جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در مواردی که استحقاق ارفاق دارد اشکالی ندارد اما باید این کار را درباره همه کسانی که آن ویژگی را دارند اعمال نمود.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
چنانچه بر خلاف مقررات باشد تقلب است و جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در صورتی‌که تخلف از قوانین باشد جائز نیست.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
اگر شایستگی علمی آن نمره را نداشته باشد و این امر امکان تصدی وی را نسبت به شغلی که لیاقت آن را ندارد در پی داشته باشد یا حق دیگران را ضایع کند، حرام است.  لینک به سایت استفتائات   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین