اگر یک شرکت تجاری برای کار خود از یک ساختمان مسکونی استفاده کند، با توجه به این که این کار مغایر با قوانین شهرداری است، کار کردن و حقوق گرفتن از چنین شرکتی، و همچنین استفاده از امکاناتی مانند برق، تلفن، آب برای وضو و یا سایر امور، چه حکمی دارد؟
در فرض سؤال، کار کردن و دریافت حقوق و استفاده از امکانات آن مکان اشکال ندارد و نماز در آنجا صحیح است، ولی این موضوع، توجیه‌گر تخلف از مقررات مدیران شرکت نیست. ضمائم: پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1] حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی): کار کردن و دریافت حقوق و استفاده از امکانات اشکال ندارد، ولی تخلف از مقررات جایز نیست. حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی): کار کردن و گرفتن حقوق از شرکت مذکور اگر نفس شغل حلال باشد مانعی ندارد. حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): در فرض سؤال مرتکب کار حرامی شده است و چنانچه صاحب منزل مسکونی رضایت داشته باشد استفاده از آن و امکانات آن و همچنین نماز خواندن در آن مانعی ندارد. حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی): تخلف از قوانین جائز نیست ولی استفاده از امکانات که مشترک بین فضای مسکونی و تجاری است مانعی ندارد.   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.
عنوان سوال:

اگر یک شرکت تجاری برای کار خود از یک ساختمان مسکونی استفاده کند، با توجه به این که این کار مغایر با قوانین شهرداری است، کار کردن و حقوق گرفتن از چنین شرکتی، و همچنین استفاده از امکاناتی مانند برق، تلفن، آب برای وضو و یا سایر امور، چه حکمی دارد؟


پاسخ:

در فرض سؤال، کار کردن و دریافت حقوق و استفاده از امکانات آن مکان اشکال ندارد و نماز در آنجا صحیح است، ولی این موضوع، توجیه‌گر تخلف از مقررات مدیران شرکت نیست.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
کار کردن و دریافت حقوق و استفاده از امکانات اشکال ندارد، ولی تخلف از مقررات جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
کار کردن و گرفتن حقوق از شرکت مذکور اگر نفس شغل حلال باشد مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در فرض سؤال مرتکب کار حرامی شده است و چنانچه صاحب منزل مسکونی رضایت داشته باشد استفاده از آن و امکانات آن و همچنین نماز خواندن در آن مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
تخلف از قوانین جائز نیست ولی استفاده از امکانات که مشترک بین فضای مسکونی و تجاری است مانعی ندارد.   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین