در مورد حضور در مسجد سهله چه سفارشی شده است ؟
مطابق برخی از روایات ، حضور در این مسجد و نماز به جای آوردن در آن سفارش بسیار شده است : 1- امام صادق علیه السلام خطاب به علاء بن رزین فرمود:((در نزدیکی شما مسجدی هست که شما آن را((مسجد سهله))نامیده و ما آن را((مسجد شری))می نامیم . آیا در آن مسجد نماز به جای می آوری ؟ علاء گفت : آری جانم به فدایت ، من در آن جا نماز می خوانم . آن گاه حضرت فرمود:ائته فانه لم یاءته مکروب الا فرج الله کربته - او قال : قضی الله حاجته ...(1) ؛((آن جا برو زیرا هرگز اندوهناکی به آن جا نمی رود جز این که خداوند اندوهش را می زداید.- یا فرمود: حاجتش را برآورده می کند ...)). 2- و نیز از حضرت صادق علیه السلام نقل شده که فرمود:ما من مکروب یاءتی مسجد السهلة فیصلی فیه رکعتین بین العشائین و یدعو الله تعالی الا فرج الله کربه(2) ؛((هیچ غم زده ای نیست که به مسجد سهله برود و در آن دو رکعت نماز بین مغرب و عشاء به جای آورد و خدا را بخواند جز آن که خداوند غم هایش را زایل می گرداند.)) 3- و نیز فرمود:اذا دخلت الکوفه فاءت مسجد السهلة فصل فیه و اءساءل الله حاجتک لدینک و دنیاک(3) ؛((هر گاه وارد کوفه شدی به مسجد سهله برو و در آن جا نماز بگذار آن گاه حاجت های مادی و معنوی خود را از خداوند طلب کن .)) پی نوشتها: 1- بحارالانوار ، ج 100 ، ص 437. 2- وسائل الشیعه ، ج 5 ، ص 266. 3- بحارالانوار ، ج 100 ، ص 434. منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
عنوان سوال:

در مورد حضور در مسجد سهله چه سفارشی شده است ؟


پاسخ:

مطابق برخی از روایات ، حضور در این مسجد و نماز به جای آوردن در آن سفارش بسیار شده است :
1- امام صادق علیه السلام خطاب به علاء بن رزین فرمود:((در نزدیکی شما مسجدی هست که شما آن را((مسجد سهله))نامیده و ما آن را((مسجد شری))می نامیم . آیا در آن مسجد نماز به جای می آوری ؟ علاء گفت : آری جانم به فدایت ، من در آن جا نماز می خوانم . آن گاه حضرت فرمود:ائته فانه لم یاءته مکروب الا فرج الله کربته - او قال : قضی الله حاجته ...(1) ؛((آن جا برو زیرا هرگز اندوهناکی به آن جا نمی رود جز این که خداوند اندوهش را می زداید.- یا فرمود: حاجتش را برآورده می کند ...)).
2- و نیز از حضرت صادق علیه السلام نقل شده که فرمود:ما من مکروب یاءتی مسجد السهلة فیصلی فیه رکعتین بین العشائین و یدعو الله تعالی الا فرج الله کربه(2) ؛((هیچ غم زده ای نیست که به مسجد سهله برود و در آن دو رکعت نماز بین مغرب و عشاء به جای آورد و خدا را بخواند جز آن که خداوند غم هایش را زایل می گرداند.))
3- و نیز فرمود:اذا دخلت الکوفه فاءت مسجد السهلة فصل فیه و اءساءل الله حاجتک لدینک و دنیاک(3) ؛((هر گاه وارد کوفه شدی به مسجد سهله برو و در آن جا نماز بگذار آن گاه حاجت های مادی و معنوی خود را از خداوند طلب کن .))
پی نوشتها:
1- بحارالانوار ، ج 100 ، ص 437.
2- وسائل الشیعه ، ج 5 ، ص 266.
3- بحارالانوار ، ج 100 ، ص 434.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین