منتظر واقعی، یک دیندار حقیقی است؛ یعنی، علاوه بر انجام دادن واجبات و ترک گناهان به این فکر است که وظیفه دینی او در زمان غیبت علاوه بر انجام دادن واجبات چیست؟ امامان معصوم از ما خواستهاند معرفت و شناخت صحیح از امام مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف را داشته باشیم و برای ظهور آن بزرگوار دعا کنیم و به دیگران بگوییم که هم به دستورات دین عمل کنند و هم برای ظهور دعا کنند. با یکدیگر برخورد خوب داشته باشیم و به یکدیگر کمک کنیم و ... دوست گرانقدر! دینداری نه تنها کافی است که همه چیز است شما چه گزینهای را سراغ دارید که از حیطه دین و دینداری بیرون باشد؟ هر گاه گفته میشود دیندار حقیقی یعنی این که فردی است که به تمام موازین شرع مقدس معتقد بوده و به آن عامل است و به تمام معنا در تمام ابعاد منتظر است. البته ناگفته نماند که یک منتظر واقعی بایستی در شناخت هرچه بهتر امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و زمینه سازی برای ظهور آن حضرت، نهایت تلاش خویش را انجام دهد.
منتظر واقعی، یک دیندار حقیقی است؛ یعنی، علاوه بر انجام دادن واجبات و ترک گناهان به این فکر است که وظیفه دینی او در زمان غیبت علاوه بر انجام دادن واجبات چیست؟ امامان معصوم از ما خواستهاند معرفت و شناخت صحیح از امام مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف را داشته باشیم و برای ظهور آن بزرگوار دعا کنیم و به دیگران بگوییم که هم به دستورات دین عمل کنند و هم برای ظهور دعا کنند. با یکدیگر برخورد خوب داشته باشیم و به یکدیگر کمک کنیم و ...
دوست گرانقدر! دینداری نه تنها کافی است که همه چیز است شما چه گزینهای را سراغ دارید که از حیطه دین و دینداری بیرون باشد؟ هر گاه گفته میشود دیندار حقیقی یعنی این که فردی است که به تمام موازین شرع مقدس معتقد بوده و به آن عامل است و به تمام معنا در تمام ابعاد منتظر است. البته ناگفته نماند که یک منتظر واقعی بایستی در شناخت هرچه بهتر امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و زمینه سازی برای ظهور آن حضرت، نهایت تلاش خویش را انجام دهد.
- [سایر] چطور منتظر واقعی حضرت ولی عصر (عج) باشیم؟
- [سایر] چرا باید منتظر امام زمان (عج) باشیم؟
- [سایر] آیا کتاب کافی بر امام زمان (عج) عرضه شده و ایشان آن را تأیید کردهاند؟
- [سایر] آیا طبق روایات معصومین (ع) میتوانیم برای ظهور امام زمان (عج) زمان تعیین کنیم؟
- [سایر] چگونه میتوانیم در این دوره با امام زمان (عج) رابطه داشته و ایشان را ببینیم؟
- [سایر] وظیفه یک شیعه منتظر ظهور امام زمان (عج) در شب یلدا چیست؟
- [سایر] چگونه میتوانیم از منتظران حقیقی امام زمان (عج) و مورد توجه ایشان باشیم؟
- [سایر] چگونه میتوانیم عشق و علاقه خود را به حضرت مهدی (عج) بیشتر کنیم؟
- [سایر] چگونه میتوانیم محبت خود را به امام زمان (عج) بیشتر کنیم؟
- [سایر] وظایف یک زن مسلمان به عنوان یک منتظر واقعی ظهور امام زمان (عج) چیست؟
- [آیت الله نوری همدانی] در زمان غیبت ولّی عَصْر ( عج ) که نماز جمعه واجب تَعْیینی نیست ، خرید و فروش و سایر معاملات ، پس از اذان جمعه حرام نیست .
- [آیت الله نوری همدانی] در زمان غیبت ولیّ عصر (عج ) نماز جمعه واجب تَخییری است ( یعنی مُکَلَّفْ می تواند روز جمعه بجای نماز ظهر نماز جمعه بخواند ) ولی جمعه اَفْضَلْ است وظهر اَحْوَط واحتیاط بیشتر در آن است که هر دو را بجا آورند .
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . مسلمانان باید در مورد اشخاص مجهول که ملبس به لباس علما و طلاب هستند تحقیق نمایند اگر به مقامی دیگر غیر از مقام علما و مجتهدین که نواب حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه می باشند ارتباط داشته باشند از آنها کناره گرفته و از ضلالت و اضلال آن ها بپرهیزند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] در زمان غیبت ولی عصر (عج) نماز جمعه واجب تخییری است (یعنی مکلّف می تواند روز جمعه به جای نماز ظهر نماز جمعه بخواند) ولی جمعه افضل است و ظهر احوط و احتیاط بیشتر در آن است که هردو را بجا آورد.
- [آیت الله جوادی آملی] .دریافت کننده خمس، امام ( ع)و در غیبت آن , فقیه جامع الشرایط و حاکم شرع است و مکلف , بدون اجازه از آنان نمی تواند آن را به موارد مصرف برساند . به تعبیر دیگر , همه خمس , اعم از سهم امام ( ع) و سهم سادات, در اختیار منصب امامت (شخصیت حقوقی) است. در زمان غیبت حضرت ولیّ عصر (عج) ،فقیه جامع الشرایط, جانشین شخصیت حقوقیِ امامت است، بنابراین در زمان غیبت باید تمام خمس را به فقیه جامع الشرای ط تحویل داد و هرگونه دخل و ت صرف در خمس (سهم امام( ع) و سهم سادات) باید با اجازه او باشد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] انسان هر ذکری در رکوع بگوید کافی است ولی باید از سه مرتبه (سبحان الله) یا یک مرتبه (سبحان ربی العظیم وبحمده) کمتر نباشد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] (الله اکْبر) مانند سایر ذکرهای نماز و حمد و سوره باید به عربی صحیح گفته شود و عربی غلط یا ترجمه آن کافی نیست.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه روزه دار نسبت دروغ به خدا و پیغمبر(صلی الله علیه وآله) دهد یک کفاره کافی است و کفاره جمع لازم نیست.
- [آیت الله بروجردی] احتیاط واجب آن است که در رکوع، سه مرتبه (سُبحانَ اَللهِ) یا یک مرتبه (سُبحانَ رَبِّی العَظیمِ وَ بِحَمدِه) بگوید، ولی در تنگی وقت و در حال ناچاری گفتن یک مرتبه (سُبحانَ اَللهِ) کافی است.
- [آیت الله بهجت] کسی که نذر میکند باید به قصد قربت و نزدیک شدن به خداوند متعال نذر کند، بنابراین اگر برای خدا نذر نکند، صحیح نیست، بنابراین کافی است موقع نذر کردن بنابر اظهر بگوید: (لِلّهِ عَلَیَّ)، یعنی: (برای خداوند، به عهده من باشد که فلان کار را انجام بدهم)، و اگر کسی که عربی نمیداند ترجمه آن را به هر زبانی بگوید کافی است.