یکی از دختران امام حسین(ع) جناب سکینه است. نام او آمنه و مادش رباب می باشد. امام حسین(ع) نسبت به سکینه محبت خاصی داشت. سکینه در کربلا حاضر بود و به همراه اسیران به شام رفت و بعد به مدینه برگشت و در مدینه وفات یافت (منتهی الامال، ج 1، ص 854 - سفینه البحار، ج 1، ص 638، ماده سکن - منتخب التواریخ، محمد هاشم خراسانی، ص 244). در مصر زیارتگاهی است که معروف به زیارتگاه حضرت سکینه دختر امام حسین(ع) می باشد. برخی معتقدند که حاکم مصر او را به همسری خود انتخاب کرد و حضرت سکینه در بین راه مصر بود که آن حاکم از دنیا رفت. حضرت سکینه به مصر آمد و در مصر وفات کرد و بنا بر این نظریه قبر ایشان الان در مصر است. علت این که حاکم اموی مصر (اصبغ بن عبدالعزیز بن مروان) سکینه را به مصر می آورد این بود که می خواست مردم خیال بکنند که حاکمان اموی با اهل بیت رفتار خوبی دارند. البته در مصر زیارتگاه های زیادی به عنوان اهل بیت پیامبر اسلام مشهور است (مراقد اهل البیت فی القاهره، محمد زکی ابراهیم، ص 83، چاپ پنجم، 1997 - 1417). اگرچه در صحت استناد برخی اختلاف نظر وجود دارد. www. eporsesh.com
حرم یکی از دختران امام حسین (علیه السلام) در مصر است لطفا راجع به زندکی ایشان و دلیل دفنشان در مصر توضیح دهید.
یکی از دختران امام حسین(ع) جناب سکینه است. نام او آمنه و مادش رباب می باشد. امام حسین(ع) نسبت به سکینه محبت خاصی داشت. سکینه در کربلا حاضر بود و به همراه اسیران به شام رفت و بعد به مدینه برگشت و در مدینه وفات یافت (منتهی الامال، ج 1، ص 854 - سفینه البحار، ج 1، ص 638، ماده سکن - منتخب التواریخ، محمد هاشم خراسانی، ص 244).
در مصر زیارتگاهی است که معروف به زیارتگاه حضرت سکینه دختر امام حسین(ع) می باشد. برخی معتقدند که حاکم مصر او را به همسری خود انتخاب کرد و حضرت سکینه در بین راه مصر بود که آن حاکم از دنیا رفت. حضرت سکینه به مصر آمد و در مصر وفات کرد و بنا بر این نظریه قبر ایشان الان در مصر است. علت این که حاکم اموی مصر (اصبغ بن عبدالعزیز بن مروان) سکینه را به مصر می آورد این بود که می خواست مردم خیال بکنند که حاکمان اموی با اهل بیت رفتار خوبی دارند. البته در مصر زیارتگاه های زیادی به عنوان اهل بیت پیامبر اسلام مشهور است (مراقد اهل البیت فی القاهره، محمد زکی ابراهیم، ص 83، چاپ پنجم، 1997 - 1417).
اگرچه در صحت استناد برخی اختلاف نظر وجود دارد.
www. eporsesh.com
- [سایر] آیا حرم امام حسین (ع) در مصر قرار دارد؟
- [آیت الله سیستانی] حائر حرم حضرت امام حسین (علیه السلام) که مسافر می تواند نماز را بطور کامل بخواند کجاست ؟
- [سایر] چرا نماز خواندن در حرم امام حسین علیه السلام مانند سایر امامان نیست و آن را نباید شکسته خواند؟
- [سایر] چرا نماز خواندن در حرم امام حسین ( علیه السلام ) مانند سایر امامان نیست و آن را نباید شکسته خواند؟
- [سایر] تربتی که به عنوان استشفاء معرفی شده، خاک کربلا است یا خاک حرم امام حسین(علیه السلام)؟
- [سایر] فرمان امیرالمؤمنین علی علیه السلام به مالک اشتر (فرماندار مصر) درباره ی احتکار چه بود؟
- [سایر] سر کنیه اباعبدالله امام حسین -علیه السّلام- چیست؟ نامهای دیگر امام حسین -علیه السّلام- کدامند؟
- [سایر] چرا امام حسین علیه السّلام را اباعبدالله می نامند؟ نام های دیگر امام حسین علیه السّلام کدامند؟
- [سایر] چرا به امام حسین (علیه السلام) اباعبدالله گفته می شود؟
- [سایر] بعضی می گویند: «قبل از اذان صبح در حرم امام حسین(علیه السلام) بوی سیب به مشام می رسد» آیا صحیح است؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب بلکه بهتر از مسجد است. و نماز در حرم مطهّر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر دویست هزار نماز است.
- [امام خمینی] نماز در حرم امامان علیهم السلام مستحب، بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله سبحانی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است و نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است، بلکه در حدیث آمده نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . نماز در حرم ائمه: مستحب بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهر حضرت امیر المؤمنین علیه السلام برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله بروجردی] نماز در حرم امامان عَلَیْهمُالسَّلَام مستحب بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهّر حضرت امیرالمؤمنین عَلَیْهِ السَّلَام برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله وحید خراسانی] نماز خواندن در حرم امامان علیهم السلام مستحب است بلکه از بعضی روایات استفاده می شود که نماز در حرم مطهر حضرت امیر المومنین علیه السلام و سیدالشهداء علیه السلام افضل از مسجد است
- [آیت الله شبیری زنجانی] نماز در حرم امامان علیهمالسلام مستحب، بلکه بهتر از مسجد است و نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] نماز در حرم امامان (ع) مستحب بلکه بهتر از مسجد است و مروی است که نماز حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین (ع) برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله خوئی] نماز خواندن در حرم امامان (علیهمالسلام) مستحب، بلکه بهتر از مسجد است و مروی است که نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) برابر دویست هزار نماز است.