حرم یکی از دختران امام حسین (علیه السلام) در مصر است لطفا راجع به زندکی ایشان و دلیل دفنشان در مصر توضیح دهید.
یکی از دختران امام حسین(ع) جناب سکینه است. نام او آمنه و مادش رباب می باشد. امام حسین(ع) نسبت به سکینه محبت خاصی داشت. سکینه در کربلا حاضر بود و به همراه اسیران به شام رفت و بعد به مدینه برگشت و در مدینه وفات یافت (منتهی الامال، ج 1، ص 854 - سفینه البحار، ج 1، ص 638، ماده سکن - منتخب التواریخ، محمد هاشم خراسانی، ص 244). در مصر زیارتگاهی است که معروف به زیارتگاه حضرت سکینه دختر امام حسین(ع) می باشد. برخی معتقدند که حاکم مصر او را به همسری خود انتخاب کرد و حضرت سکینه در بین راه مصر بود که آن حاکم از دنیا رفت. حضرت سکینه به مصر آمد و در مصر وفات کرد و بنا بر این نظریه قبر ایشان الان در مصر است. علت این که حاکم اموی مصر (اصبغ بن عبدالعزیز بن مروان) سکینه را به مصر می آورد این بود که می خواست مردم خیال بکنند که حاکمان اموی با اهل بیت رفتار خوبی دارند. البته در مصر زیارتگاه های زیادی به عنوان اهل بیت پیامبر اسلام مشهور است (مراقد اهل البیت فی القاهره، محمد زکی ابراهیم، ص 83، چاپ پنجم، 1997 - 1417). اگرچه در صحت استناد برخی اختلاف نظر وجود دارد. www. eporsesh.com
عنوان سوال:

حرم یکی از دختران امام حسین (علیه السلام) در مصر است لطفا راجع به زندکی ایشان و دلیل دفنشان در مصر توضیح دهید.


پاسخ:

یکی از دختران امام حسین(ع) جناب سکینه است. نام او آمنه و مادش رباب می باشد. امام حسین(ع) نسبت به سکینه محبت خاصی داشت. سکینه در کربلا حاضر بود و به همراه اسیران به شام رفت و بعد به مدینه برگشت و در مدینه وفات یافت (منتهی الامال، ج 1، ص 854 - سفینه البحار، ج 1، ص 638، ماده سکن - منتخب التواریخ، محمد هاشم خراسانی، ص 244).
در مصر زیارتگاهی است که معروف به زیارتگاه حضرت سکینه دختر امام حسین(ع) می باشد. برخی معتقدند که حاکم مصر او را به همسری خود انتخاب کرد و حضرت سکینه در بین راه مصر بود که آن حاکم از دنیا رفت. حضرت سکینه به مصر آمد و در مصر وفات کرد و بنا بر این نظریه قبر ایشان الان در مصر است. علت این که حاکم اموی مصر (اصبغ بن عبدالعزیز بن مروان) سکینه را به مصر می آورد این بود که می خواست مردم خیال بکنند که حاکمان اموی با اهل بیت رفتار خوبی دارند. البته در مصر زیارتگاه های زیادی به عنوان اهل بیت پیامبر اسلام مشهور است (مراقد اهل البیت فی القاهره، محمد زکی ابراهیم، ص 83، چاپ پنجم، 1997 - 1417).
اگرچه در صحت استناد برخی اختلاف نظر وجود دارد.
www. eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین