با عرض سلام و تحیت معمولا سن مطلوب برای گرفتن بچه از پوشک 2/5 سال است که لازم است مدت زمانی مثلا یک یا دو ماه جنبه تمرین و اموزش داشته باشد. با توجه به سن کودک دلبندتان، مواظب باشید: 1- عجله و شتاب نکنید؛ 2- از تنبیه و تهدید وی به شدت خودداری کنید؛ 3- مبنا را بر تشویق قرار دهید و نه تنبیه؛ 4- لازم است بسته به میزان نیاز وی به دستشویی رفتن، در طول روز بچه توسط مادر به دستشویی برده شود. مثلا قبل از ظهر 3 بار بعد از ظهر 4 بار و شب مثلا 3 بار؛ 5- در دستشویی فضایی برا بازی بچه مهیا کنید مثلا آب بازی کردن تا بچه میل بیشتری از خود نشان دهد؛ 6- خود شما به شکل نمایش و بازی وقتی نیاز به دستشویی دارید از رفتن خود به دسشویی، بچه را مطلع کنید تا یاد بگیرد؛ 7- از قالب نقاشی و قصه نیز میتوانید استفاده کنید؛ 8- از حساسیت بیش از حد نسبت به این موضوع اجتناب کنید؛ 9- در صورتیکه فضای منزل با دستشویی کردن وی آلوده یا نجس شد، در مواجهه با کودک از سراسیمه گی و عصیانیت خودداری کنید. در پناه خدای متعال موفق باشید.
سن از پوشک گرفتن بچه چند سالگی است؟
با عرض سلام و تحیت
معمولا سن مطلوب برای گرفتن بچه از پوشک 2/5 سال است که لازم است مدت زمانی مثلا یک یا دو ماه جنبه تمرین و اموزش داشته باشد.
با توجه به سن کودک دلبندتان، مواظب باشید:
1- عجله و شتاب نکنید؛
2- از تنبیه و تهدید وی به شدت خودداری کنید؛
3- مبنا را بر تشویق قرار دهید و نه تنبیه؛
4- لازم است بسته به میزان نیاز وی به دستشویی رفتن، در طول روز بچه توسط مادر به دستشویی برده شود. مثلا قبل از ظهر 3 بار بعد از ظهر 4 بار و شب مثلا 3 بار؛
5- در دستشویی فضایی برا بازی بچه مهیا کنید مثلا آب بازی کردن تا بچه میل بیشتری از خود نشان دهد؛
6- خود شما به شکل نمایش و بازی وقتی نیاز به دستشویی دارید از رفتن خود به دسشویی، بچه را مطلع کنید تا یاد بگیرد؛
7- از قالب نقاشی و قصه نیز میتوانید استفاده کنید؛
8- از حساسیت بیش از حد نسبت به این موضوع اجتناب کنید؛
9- در صورتیکه فضای منزل با دستشویی کردن وی آلوده یا نجس شد، در مواجهه با کودک از سراسیمه گی و عصیانیت خودداری کنید.
در پناه خدای متعال موفق باشید.
- [آیت الله نوری همدانی] سن بلوغ دختران در چند سالگی میباشد؟
- [سایر] به نظر شما سن ازدواج در اسلام چند سالگی است؟
- [سایر] آیا پیامبر با عایشه در سن 9 سالگی ازدواج کرد؟
- [سایر] سن ازدواج دختران در وهابیت از چند سالگی است؟
- [آیت الله سیستانی] آیا دختران در سن نُه سالگی به سن تکلیف میرسند یا بستگی به درک و توانایی جسمی آنها دارد؟
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر زن در سنّی است که قهرابستن لوله برایش منجر به دائم میشود مثلازن در سن 40 سالگی است لولهها را میبندد بمدّت 20 سال، قهرادر سن 60 سالگی دیگر بچّهدار نمیشود آیا این هم حرام است؟
- [آیت الله خامنه ای] من قبل از سن 14 سالگی محتلم می شدم و نمی دانستم که احتلام نشانه بلوغ است لذا تا سن پانزده سالگی روزه نگرفته ام آیا تنها قضای روزه کفایت می کند یا کفّاره هم دارد؟
- [سایر] با تشکر از شما. به نظرم اختلاف سنی بصورت کلی بیان شد و توجهی به سن من(36) و سن دختر (25) نشد. بعنوان مثال آیا اگر پسر 27و دختر 16 سال داشت با وضعیت موجود ما تفاوتی نمیکند؟ دختر در سن 25 سالگی از نظر فکری بسیار بهتر است از سن 16 سالگی. نظر شما چیست؟
- [سایر] میخواهم در سن 19 سالگی با دختری عقد کنم برای حفظ دینم آیا درست است؟
- [آیت الله سیستانی] آیا سن تکلیف در پسران فقط به رسیدن به پانزده سالگی است ؟
- [آیت الله سبحانی] هرگاه بتواند با وسایلی مانند پوشک جلو سرایت نجاست به لباس خود را بگیرد، باید انجام دهد. چیزهایی که در لباس نمازگزار مستحب است
- [آیت الله نوری همدانی] مرد می تواند دختر بچه ای ا أه سن او ازو سه سال بیشتر نیست ، غسل دهد ، زن هم می تواند پسر بچه ای را أه سه سال بیشتر ندارد ، غسل دهد .
- [آیت الله سبحانی] مرد می تواند دختر بچه ای را که سن او از سه سال بیشتر نیست; غسل دهد. زن هم می تواند پسر بچه ای را که سه سال بیشتر ندارد، غسل دهد.
- [امام خمینی] مرد می تواند دختر بچه ای را که سن او از سه سال بیشتر نیست، غسل دهد. زن هم می تواند پسر بچه ای را که سه سال بیشتر ندارد، غسل دهد.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] مرد می تواند دختر بچه ای را که سن او از سه سال بیشتر نیست؛ غسل دهد. و زن هم می تواند پسر بچه ای را که سه سال بیشتر ندارد؛ غسل دهد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . مرد می تواند دختر بچه ای را که سن او از سه سال بیشتر نیست، غسل دهد و زن هم می تواند پسر بچه ای را که سه سال بیشتر ندارد، غسل دهد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مرد می تواند دختر بچّه ای را که سن او سه سال بیشتر نیست غسل دهد، زن هم می تواند پسر بچّه ای را که سه سال بیشتر ندارد غسل دهد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مرد می تواند دختر بچه ای را که سن او از سه سال کمتر است غسل دهد و زن هم می تواند پسر بچه ای را که سه سال کمتر دارد غسل دهد.
- [آیت الله اردبیلی] زنهایی که قُرَشیّه(1) نیستند، بعد از تمام شدن پنجاه سال یائسه میشوند (یعنی دیگر خون حیض نمیبینند) و زنهای قرشیه که سنّ آنها بین پنجاه و شصت سال است، احتیاطا باید بین تروک حائض و اعمال مستحاضه جمع کنند و پس از شصت سالگی یائسه هستند.
- [آیت الله نوری همدانی] مشهورآن است که زنهای سیده بعد از تمام شدن شصت سال یائسه میشوند یعنی خون حیض نمی بینند و زنهائی که سیده نیستند بعد از تمام شدن پنجاه سال یائسه میشوند . ولی این مطلب محل تامل است و برای حقیر ثابت نیست و لذا احتیاط واجب ، آن است که زنهای سیده در صورتی که پس از گذشتن از سن پنجاه سالگی در ایام عادت خود ، یا با نشانه های حیض ، خون ببینند ، میان اعمالی که زن مستحاضه انجام می دهد از قبیل خواندن نماز با کیفیتی که ذکر می شود و چیزهائی که حائض باید ترک کند از قبیل داخل شدن در مسجد الحرام و مسجد مدینه و مکث در مساجد دیگر تا سن 60 سالگی ، جمع کنند .