پرسش: آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟ پرسش: آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟ پاسخ: در مورد امکان ترجمه قرآن کریم در عصر ظهور به سایر زبانها برای بینیازی از زبان عربی، باید توجه داشت که آنچه محور است و زبان وحی به شمار میرود، قرآن عربی و است. در عصر ظهور، حضرت(ع) معارف قرآن را با همه عمق و گستردگی آن در سطح جهانی، بسط و گسترش میدهد و در حقیقت، عصر ظهور ، عصر حاکمیت قرآن و توسعه معارف قرآنی است. در این راستا مسلماً برای مردم جهان که دارای زبانهای مختلفاند مفاهیم قرآن طبق فهم و زبان آنان ترجمه و تفسیر خواهد شد تا همگی بتوانند از نور قرآن بهرهمند گردند و به رشد و تعالی برسند. گرچه ممکن است در اثر گسترش علوم و امکانات در آن زمان، سایر مردم دنیا نیز بتوانند به زبان عربی تسلط یابند و زبان عربی به صورت یک زبان جهانی در کنار سایر زبانها درآید. به هر حال آنچه مسلم است این است که عصر ظهور عصر شکوفایی قرآن است، و اگر چنانچه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جهان نیاز به ترجمه زبانهای مختلف داشته باشد قطعاً حضرت به این مهم اقدام خواهند نمود. اما روایت خاصی مبنی بر انجام ترجمه و یا عدم آن در دست نمیباشد.
پرسش: آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟
پرسش: آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟
پاسخ: در مورد امکان ترجمه قرآن کریم در عصر ظهور به سایر زبانها برای بینیازی از زبان عربی، باید توجه داشت که آنچه محور است و زبان وحی به شمار میرود، قرآن عربی و است. در عصر ظهور، حضرت(ع) معارف قرآن را با همه عمق و گستردگی آن در سطح جهانی، بسط و گسترش میدهد و در حقیقت، عصر ظهور ، عصر حاکمیت قرآن و توسعه معارف قرآنی است.
در این راستا مسلماً برای مردم جهان که دارای زبانهای مختلفاند مفاهیم قرآن طبق فهم و زبان آنان ترجمه و تفسیر خواهد شد تا همگی بتوانند از نور قرآن بهرهمند گردند و به رشد و تعالی برسند. گرچه ممکن است در اثر گسترش علوم و امکانات در آن زمان، سایر مردم دنیا نیز بتوانند به زبان عربی تسلط یابند و زبان عربی به صورت یک زبان جهانی در کنار سایر زبانها درآید.
به هر حال آنچه مسلم است این است که عصر ظهور عصر شکوفایی قرآن است، و اگر چنانچه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جهان نیاز به ترجمه زبانهای مختلف داشته باشد قطعاً حضرت به این مهم اقدام خواهند نمود. اما روایت خاصی مبنی بر انجام ترجمه و یا عدم آن در دست نمیباشد.
- [سایر] آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟
- [سایر] پرسش: سرنوشت شیطان در ظهور چگونه است؟
- [سایر] پرسش: ظهور امام مهدی چگونه خواهد بود؟
- [سایر] پرسش: ظهور امام مهدی چگونه خواهد بود؟
- [سایر] پرسش : چرا حضرت مهدی(ع) ظهور نمیکند؟
- [سایر] پرسش: حضرت مهدی (عج) از چه مکانی ظهور می کنند ؟
- [سایر] پرسش: یاوران حضرت مهدی هنگام ظهور چه کسانی هستند؟
- [سایر] پرسش: چرا روز ظهور حضرت مهدی جمعه است ؟
- [سایر] پرسش: ایران در هنگام ظهور چگونه خواهد بود ؟
- [سایر] پرسش: تشخیص حق در دوران ظهور چگونه خواهد بود؟
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] مس نمودن خط قرآن؛ یعنی رساندن جائی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله نوری همدانی] مّس نمودن خط قرآن ، یعنی رساندن جائی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است . ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند ، مس آن اشکال ندارد .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [امام خمینی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگری ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است؛ ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند، مسّ آن اشکال ندارد.
- [آیت الله مظاهری] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است، ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مسّ آن اشکال ندارد.
- [آیت الله سبحانی] دست زدن به خط قرآن، یا رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند، اشکال ندارد.
- [آیت الله خوئی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جائی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله اردبیلی] لمس خط قرآن با هر قسمت از بدن برای کسی که وضو ندارد، حرام است، ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگری ترجمه کنند، لمس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله مظاهری] جهیزیه دختر بعد از آنکه در اختیار او قرار گرفت ملک دختر میشود و نمیشود از او پس گرفت ولی اگر هنوز در اختیار او قرار نگرفته، برداشتن آن مانعی ندارد، و همچنین است چیزهایی که برای پسر تهیه میشود.