آیا زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند؟ آیا برای انجام آن باید کارهایی را که برای نماز ادا لازم شده، انجام دهد؟
آیا زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند؟ آیا برای انجام آن باید کارهایی را که برای نماز ادا لازم شده، انجام دهد؟ آیات عظام امام، خامنه‌ای، سیستانی، فاضل و نوری: آری، می‌تواند نماز قضا بخواند و باید برای هر نماز، کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432 و دفتر: خامنه‌ای. آیات عظام تبریزی و وحید: خیر، باید نماز قضا را به تأخیر اندازد تا پاک شود؛ مگر آنکه وقت آن تنگ شود. در این صورت باید برای هر نماز کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. تبریزی، توضیح‌المسائل مراجع، م 432 و وحید، توضیح‌المسائل، م 438 آیةاللَّه صافی: بنابر احتیاط واجب باید نماز قضا را به تأخیر اندازد تا پاک شود؛ مگر آنکه وقت آن تنگ شود. در این صورت باید برای هر نماز کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432. آیةاللَّه مکارم: آری، می‌تواند نماز قضا بخواند؛ ولی بنابر احتیاط واجب برای هر نماز باید یک وضو بگیرد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432. تبصره . کسانی که معتقدند زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند، گفته‌اند: بهتر است نماز قضا را پس از پاک شدن از خون به جا آورد. العروة الوثقی، ج 1، الاستحاضه، م 19. (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 210/500032)
عنوان سوال:

آیا زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند؟ آیا برای انجام آن باید کارهایی را که برای نماز ادا لازم شده، انجام دهد؟


پاسخ:

آیا زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند؟ آیا برای انجام آن باید کارهایی را که برای نماز ادا لازم شده، انجام دهد؟

آیات عظام امام، خامنه‌ای، سیستانی، فاضل و نوری: آری، می‌تواند نماز قضا بخواند و باید برای هر نماز، کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432 و دفتر: خامنه‌ای.
آیات عظام تبریزی و وحید: خیر، باید نماز قضا را به تأخیر اندازد تا پاک شود؛ مگر آنکه وقت آن تنگ شود. در این صورت باید برای هر نماز کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. تبریزی، توضیح‌المسائل مراجع، م 432 و وحید، توضیح‌المسائل، م 438
آیةاللَّه صافی: بنابر احتیاط واجب باید نماز قضا را به تأخیر اندازد تا پاک شود؛ مگر آنکه وقت آن تنگ شود. در این صورت باید برای هر نماز کارهایی را که برای نماز ادا واجب است، به جا آورد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432.
آیةاللَّه مکارم: آری، می‌تواند نماز قضا بخواند؛ ولی بنابر احتیاط واجب برای هر نماز باید یک وضو بگیرد. توضیح‌المسائل مراجع، م 432.
تبصره . کسانی که معتقدند زن مستحاضه می‌تواند نماز قضا بخواند، گفته‌اند: بهتر است نماز قضا را پس از پاک شدن از خون به جا آورد. العروة الوثقی، ج 1، الاستحاضه، م 19. (احکام ویژه بانوان، سیدمجتبی حسینی، کد: 210/500032)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین