فتوای عجیب دیگری از ابن تیمیه ابن تیمیه، رهبر و بنیانگذار وهابیت، برای پیروانش، فتاوای عجیب و خنده آوری را از خود به یادگار گذاشته است. او در یکی از فتاوای خود در کتاب (الفتاوی الکبری)، خلوت کردن و تنها نشستن با میمون را نیز حرام دانسته است. متن فتوای این شیخ، امام، و علامه بدین شرح است: وتحرم الخلوة بغیر محرم ولو بحیوان یشتهی المرأة أو تشتهیه کالقرد. خلوت کردن با نامحرم، حرام است؛ هرچند آن نامحرم حیوانی همانند میمون باشد، که به آن زن از روی شهوت متمایل شود و یا زن نسبت به او تحریک شود. الحرانی ، شیخ الإسلام أبی العباس تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم ابن تیمیة، (متوفای728 ه)، الفتاوی الکبری ، ج4، ص528، تحقیق : قدم له حسنین محمد مخلوف، دار النشر : دار المعرفة - بیروت ، همانگونه که در این متن مشاهده میشود، آقای ابو العباس، تقی الدین ابن تیمیه، در ابتدا فتوایش را کلی بیان کرده است: وتحرم الخلوة بغیر محرم. اما در بیان شاهد مثال، مستقیماً روی گروه زنان و میمون ها انگشت گذاشته و یک بار دیگر شخصیت زنان را زیر سؤال برده است. از دیدگاه وی گروه زنان، جز شهوترانی فضلیتی ندارند که اگر در خلوتی با نامحرمان رو به رو شد، صد در صد به گناه روی خواهند آورد و دین ایمان آنان مانع ارتکاب عمل نا مشروع نخواهند شد. نکته مهم این است که دلیل صدور این فتوا را باید به دست آورد؟ آیا ابن تیمیه، با چشم سر، زنان را به این حالت دیده است . در این صورت سؤال از وهابیت این است که آیا ابن تیمیه در خلوتگاه ها، زنان را مواظب می کرده است؟ و یا علم غیب داشته و میدانسته است که زنان علاقه به میمون و یا بر عکس میمون ها علاقه به زنان دارند؟ در هردو صورت به ابن تیمه اشکال وارد است. تحلیل بیشتر و قضاوت با خوانندگان.
فتوای عجیب دیگری از ابن تیمیه
ابن تیمیه، رهبر و بنیانگذار وهابیت، برای پیروانش، فتاوای عجیب و خنده آوری را از خود به یادگار گذاشته است.
او در یکی از فتاوای خود در کتاب (الفتاوی الکبری)، خلوت کردن و تنها نشستن با میمون را نیز حرام دانسته است.
متن فتوای این شیخ، امام، و علامه بدین شرح است:
وتحرم الخلوة بغیر محرم ولو بحیوان یشتهی المرأة أو تشتهیه کالقرد.
خلوت کردن با نامحرم، حرام است؛ هرچند آن نامحرم حیوانی همانند میمون باشد، که به آن زن از روی شهوت متمایل شود و یا زن نسبت به او تحریک شود.
الحرانی ، شیخ الإسلام أبی العباس تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم ابن تیمیة، (متوفای728 ه)، الفتاوی الکبری ، ج4، ص528، تحقیق : قدم له حسنین محمد مخلوف، دار النشر : دار المعرفة - بیروت ،
همانگونه که در این متن مشاهده میشود، آقای ابو العباس، تقی الدین ابن تیمیه، در ابتدا فتوایش را کلی بیان کرده است: وتحرم الخلوة بغیر محرم.
اما در بیان شاهد مثال، مستقیماً روی گروه زنان و میمون ها انگشت گذاشته و یک بار دیگر شخصیت زنان را زیر سؤال برده است.
از دیدگاه وی گروه زنان، جز شهوترانی فضلیتی ندارند که اگر در خلوتی با نامحرمان رو به رو شد، صد در صد به گناه روی خواهند آورد و دین ایمان آنان مانع ارتکاب عمل نا مشروع نخواهند شد.
نکته مهم این است که دلیل صدور این فتوا را باید به دست آورد؟
آیا ابن تیمیه، با چشم سر، زنان را به این حالت دیده است . در این صورت سؤال از وهابیت این است که آیا ابن تیمیه در خلوتگاه ها، زنان را مواظب می کرده است؟ و یا علم غیب داشته و میدانسته است که زنان علاقه به میمون و یا بر عکس میمون ها علاقه به زنان دارند؟
در هردو صورت به ابن تیمه اشکال وارد است.
تحلیل بیشتر و قضاوت با خوانندگان.
- [سایر] در وهابیت چه حکم عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه حکم عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] وهابیت چه حکم های عجیبی دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه فتواهای عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه حکم عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] وهابیت چه حکم های عجیبی دارند؟
- [سایر] در وهابیت چه فتواهای عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه حکم های عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه حکم های عجیبی وجود دارد؟
- [سایر] در وهابیت چه حکم های عجیبی وجود دارد؟