من از دوران ابتدای تحصیلم در دانشگاه مبتلا به استمنا شدم و تا امسال دیگه خیلی رو خودم فشار آوردم و تونستم تا حد زیادی قطع کنم و یا اصلا به سراغش نرم حالا با این اوصاف آیا خدا منو می بخشه یعنی با این همه گناه که من مرتکب شدم خدا منو می بخشه؟و حالا که می خوام ازدواج کنم آیا با مشکلی مواجه می شم یا نه ؟!
گناه و معصیت، مانند لجن زار متعفنی است که انسان، هر چه بیشتر در آن فرو می رود، خود را به نابودی نزدیک می کند، اما توبه و تصمیم جدی انسان به ترک گناه حرکت به سوی نجات و خود یک پیروزی بزرگ است که درهای رحمت الهی را به روی انسان می گشاید. کسی که به این مرحله (توبه) رسیده به پیروزی بزرگی دست یافته است، و باید سعی کند انگیزه خود را برای مبارزه با گناه، قوی تر نماید، و برای همیشه این حالت را در خود حفظ کند.   نکته بسیار مهم در این راه، استعانت از لطف و عنایتی است که خداوند نسبت به توبه کنندگان دارد؛ زیرا توبه واقعی همه مبغوضیت های گناه و عقوبات اخروی و آثار منفی آنرا در پیشگاه خداوند از بین می برد، همانطوریکه خداوند فرموده است: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‏اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می‏آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.»[1]   پس در هیچ شرایطی از رحمت او مأیوس نباشید؛ زیرا هر چه گناه شما بزرگتر باشد باز رحمت الهی واسع تر است.   اما ضررهای جسمی انحرافات و گناهان با توبه برطرف نمی شود و برای اطمینان از عدم ضرر یا جبران ضررهای جسمی موجود، باید به پزشک مراجعه کرد.   [1] . زمر،53، قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلی‏ أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ.  
عنوان سوال:

من از دوران ابتدای تحصیلم در دانشگاه مبتلا به استمنا شدم و تا امسال دیگه خیلی رو خودم فشار آوردم و تونستم تا حد زیادی قطع کنم و یا اصلا به سراغش نرم حالا با این اوصاف آیا خدا منو می بخشه یعنی با این همه گناه که من مرتکب شدم خدا منو می بخشه؟و حالا که می خوام ازدواج کنم آیا با مشکلی مواجه می شم یا نه ؟!


پاسخ:

گناه و معصیت، مانند لجن زار متعفنی است که انسان، هر چه بیشتر در آن فرو می رود، خود را به نابودی نزدیک می کند، اما توبه و تصمیم جدی انسان به ترک گناه حرکت به سوی نجات و خود یک پیروزی بزرگ است که درهای رحمت الهی را به روی انسان می گشاید. کسی که به این مرحله (توبه) رسیده به پیروزی بزرگی دست یافته است، و باید سعی کند انگیزه خود را برای مبارزه با گناه، قوی تر نماید، و برای همیشه این حالت را در خود حفظ کند.   نکته بسیار مهم در این راه، استعانت از لطف و عنایتی است که خداوند نسبت به توبه کنندگان دارد؛ زیرا توبه واقعی همه مبغوضیت های گناه و عقوبات اخروی و آثار منفی آنرا در پیشگاه خداوند از بین می برد، همانطوریکه خداوند فرموده است: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‏اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می‏آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.»[1]   پس در هیچ شرایطی از رحمت او مأیوس نباشید؛ زیرا هر چه گناه شما بزرگتر باشد باز رحمت الهی واسع تر است.   اما ضررهای جسمی انحرافات و گناهان با توبه برطرف نمی شود و برای اطمینان از عدم ضرر یا جبران ضررهای جسمی موجود، باید به پزشک مراجعه کرد.  
[1] . زمر،53، قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلی‏ أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ.  





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین