آیا این روایت که در بحار الانوار آمده که (امام علی (ع) فرموده اند اگر کسی زعفران و سعد کوفی و عسل را باهم آمیخته کند و هر روز دو مثقال بخورد چنان حافظه ای بدست می آورد که همگان تصور می کنند که ساحر است) صحیح است یا نه و لطفاً برای تقویت حافظه ام مرا کمک کنید.
بخشی از روایاتی که از پیامبر اکرم (ص) ائمه (ع) به ما رسیده است مر بوط به خواص برخی ازگیاهان، دارو ها و غذاها است. در چندین روایات به راه های تقویت حافظه اشاره شده و برای تقویت آن بعضی از غذاها و دارو ها تجویز شده است از آن جمله روایتی است که به آن اشاره کرده اید.در این روایت حضرت علی (ع) فرموده اند:" کسی که کمی زعفران خالص و کمی سعد را با مقداری عسل مخلوط کند و روزانه دو مثقال از آن را بنوشد آنقدر حافظه اش قوی خواهد شد که بیم آن می رود که ساحر شود ." [1] البته طبیبعی است تأثیر کامل این دارو بستگی به فراهم بودن سایر شرایط و نبودن مانع از تأثیر آنها دارد. برای تقویت حافظه راه ها و دستور العمل های دیگری نیز ذکر شده است. برای اطلاع بیشتر به نمایه: تقویت حافظه، سؤال 870 (سایت: 1267) مراجعه فرمائید. . [1] بحارالأنوار ج : 59 ص : 273 ، حدیث73- وَ مِنْهَا عَنْ عَلِیٍّ ع مَنْ أَخَذَ مِنَ الزَّعْفَرَانِ الْخَالِصِ جُزْءاً وَ مِنَ السُّعْدِ جُزْءاً وَ یُضَافُ إِلَیْهِمَا عَسَلًا وَ یُشْرَبُ مِنْهُ مِثْقَالَیْنِ فِی کُلِّ یَوْمٍ فَإِنَّهُ یُتَخَوَّفُ عَلَیْهِ‌مِنْ شِدَّةِ الْحِفْظِ أَنْ یَکُونَ سَاحِراً .
عنوان سوال:

آیا این روایت که در بحار الانوار آمده که (امام علی (ع) فرموده اند اگر کسی زعفران و سعد کوفی و عسل را باهم آمیخته کند و هر روز دو مثقال بخورد چنان حافظه ای بدست می آورد که همگان تصور می کنند که ساحر است) صحیح است یا نه و لطفاً برای تقویت حافظه ام مرا کمک کنید.


پاسخ:

بخشی از روایاتی که از پیامبر اکرم (ص) ائمه (ع) به ما رسیده است مر بوط به خواص برخی ازگیاهان، دارو ها و غذاها است. در چندین روایات به راه های تقویت حافظه اشاره شده و برای تقویت آن بعضی از غذاها و دارو ها تجویز شده است از آن جمله روایتی است که به آن اشاره کرده اید.در این روایت حضرت علی (ع) فرموده اند:" کسی که کمی زعفران خالص و کمی سعد را با مقداری عسل مخلوط کند و روزانه دو مثقال از آن را بنوشد آنقدر حافظه اش قوی خواهد شد که بیم آن می رود که ساحر شود ." [1] البته طبیبعی است تأثیر کامل این دارو بستگی به فراهم بودن سایر شرایط و نبودن مانع از تأثیر آنها دارد. برای تقویت حافظه راه ها و دستور العمل های دیگری نیز ذکر شده است. برای اطلاع بیشتر به نمایه: تقویت حافظه، سؤال 870 (سایت: 1267) مراجعه فرمائید.
. [1] بحارالأنوار ج : 59 ص : 273 ، حدیث73- وَ مِنْهَا عَنْ عَلِیٍّ ع مَنْ أَخَذَ مِنَ الزَّعْفَرَانِ الْخَالِصِ جُزْءاً وَ مِنَ السُّعْدِ جُزْءاً وَ یُضَافُ إِلَیْهِمَا عَسَلًا وَ یُشْرَبُ مِنْهُ مِثْقَالَیْنِ فِی کُلِّ یَوْمٍ فَإِنَّهُ یُتَخَوَّفُ عَلَیْهِ‌مِنْ شِدَّةِ الْحِفْظِ أَنْ یَکُونَ سَاحِراً .





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین