حفظ قرآن کریم، یکی از پر اهمیتترین کارها برای مسلمانان از همان آغاز نزول قرآن بوده است. بسیاری از مسلمانان با سفارشهای پیامبر اکرماقدام به این کار کردند; پس از پیروزی انقلاب اسلامی و روی کرد مسئولان کشور به قرآن کریم، بسیاری از جوانان کشور عزیزمان، به این مهم اقدام کرده، در مسابقات جهانی نیز رتبههای بالایی را کسب کردند. پرداختن به زندگینامه یک یک این عزیزان، هزاران صفحه کتاب میطلبد که در این اختصار نمیگنجد. بنابراین شایسته است برای آشنایی با زندگی نامه حافظان قرآن کریم، به کتابهای زیر مراجعه کنید: 1. نگاهی به زندگانی قاریان مشهور قرآن کریم، مریم قاسم احمد، جهاد دانشگاهی؛ 2. حافظان نور، داوود قاسمی، انتشارات فکرت؛ 3. زنان حافظ قرآن، محمد مهدی فقیه محمدی جلالی، انتشارات فقه. eporsesh.com
حفظ قرآن کریم، یکی از پر اهمیتترین کارها برای مسلمانان از همان آغاز نزول قرآن بوده است. بسیاری از مسلمانان با سفارشهای پیامبر اکرماقدام به این کار کردند; پس از پیروزی انقلاب اسلامی و روی کرد مسئولان کشور به قرآن کریم، بسیاری از جوانان کشور عزیزمان، به این مهم اقدام کرده، در مسابقات جهانی نیز رتبههای بالایی را کسب کردند.
پرداختن به زندگینامه یک یک این عزیزان، هزاران صفحه کتاب میطلبد که در این اختصار نمیگنجد. بنابراین شایسته است برای آشنایی با زندگی نامه حافظان قرآن کریم، به کتابهای زیر مراجعه کنید:
1. نگاهی به زندگانی قاریان مشهور قرآن کریم، مریم قاسم احمد، جهاد دانشگاهی؛
2. حافظان نور، داوود قاسمی، انتشارات فکرت؛
3. زنان حافظ قرآن، محمد مهدی فقیه محمدی جلالی، انتشارات فقه.
eporsesh.com
- [سایر] آیا حافظان قرآن بهشتی هستند؟
- [سایر] وظایف حافظان قرآن کریم چیست؟
- [سایر] حافظان قرآن به چه کارهایی سزاوارترند؟
- [سایر] چه کارهایی برای حافظان قرآن شایسته نیست؟
- [سایر] آیا به حافظان قرآن مدرک اعطا خواهد شد؟
- [سایر] اولین حافظان قرآن در زمان پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) چه کسانی بودند؟
- [سایر] با سلام زندگی نامه و وصیت نامه شهید علی هاشمی را می خواهم.با تشکر
- [سایر] صاحب جریج کیست؟ لطفاً زندگی نامه وی را بیان کنید.
- [سایر] زندگی نامه و شخصیت و اعتقادات احمد بن حنبل چیست؟
- [سایر] مطالبی از زندگی نامه ی (امام) بخاری بیان کنید.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند ، اگر چه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد ، وکالت صحیح است .
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند؛ اگرچه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید وبرای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، اگرچه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله مظاهری] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، گرچه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد، وکالت صحیح است.
- [آیت الله سبحانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، اگرچه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله سیستانی] اگر انسان کسی را که در شهری دیگر است وکیل نماید ، و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند ، اگر چه وکالت نامه بعد از مدتی برسد ، وکالت صحیح است .
- [آیت الله وحید خراسانی] گاه شخصی انجام کاری را از دولت یا از اشخاص به نحو مقاطعه کاری قبول می کند مانند ساختمان مدرسه یا بیمارستان یا جاده سازی و مانند اینها و در ضمن قرار داد صاحب کار برای اطمینان از عمل مقاطعه کار به تعهدش از او ضمانت نامه بانکی برای مبلغ معینی مطالبه می نماید که در صورت تخلف مقاطعه کار از انجام اصل کار و یا تخلف از شرایط قرار داد برای جبران خسارتهای احتمالی ان تخلف از ضمانت نامه استفاده نماید و مبلغ معین شده را دریافت کند و برای این مقصود مقاطعه کار به بانک مراجعه می نماید و از بانک تقاضای صدور ضمانت نامه ای به مبلغ مورد تقاضای صاحب کار می کند و بانک با دریافت تضمین لازم برای مقاطعه کار ضمانت نامه صادر می نماید و برای صدور ان به نسبت مبلغ مورد ضمانت از مقاطعه کار کارمزد دریافت می کند
- [آیت الله بروجردی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالتنامه بفرستد و او قبول کند، اگر چه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله مظاهری] دادن قرآن به کافر مانعی ندارد مگر آنکه بیاحترامی به قرآن یا اسلام باشد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] محلّی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده به نحوی که در نظر متعارف مردم محل زندگی او محسوب میشود وطن اوست؛ چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد، یا خودش آن جا را برای زندگی اختیار کرده باشد و همچنین جایی را که انسان محلّ زندگی خود قرار داده و مثل کسی که آنجا وطن دائمی اوست در آنجا زندگی میکند که اگر مسافرتی برای او پیش آید، دوباره به همانجا برمیگردد؛ اگر چه قصد نداشته باشد که همیشه در آنجا بماند، وطن او محسوب میشود.