آیا یاران حضرت مهدی (عج) همه جوان هستند؟
آنچه در روایت مطرح شده این است که یاران حضرت مهدی(عج) همه جوان هستند و افراد کهنسال و پیر، مانند سرمه در چشم و نمک در غذا هستند. بنابراین افراد کهنسال نیز در بین یاران هستند؛ ولی نفرات آنها کمتر است. اما این که چرا همه جوان هستند، در متون و روایات، علت و دلیلی برای آن ذکر نشده است. البته جوان بودن یاران، مخصوص سپاهیان امام مهدی(عج) نیست. ما وقتی با پیروان و یاران انبیاء و پیشوایان گذشته نیز آشنا باشیم، به روشنی می‌بینیم که اکثر آنها جوان بودند. در جوان شور و خروش بیشتر است، جوان از حالت محافظه کاری و احتیاط کمتری برخوردار بوده و برای حرکت و تلاش آمادگی بیشتری دارد. دل کندن و جدا شدن از زندگی و دنیا، در جوان راحت تر و بیشتر است. امام صادق(ع) فرمودند: جوانان را دریاب، آنان زودتر از دیگران به کار خیر روی می‌آورند. تاریخ صدر اسلام نیز گواه بر این مطلب است. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: (خداوند مرا به پیامبری بر انگیخت، پس جوانان با من پیمان بستند و بزرگسالان به مخالفتم برخاستند.) شرح فداکاری‌های امام علی(ع) صفات متعدد تاریخ را به خود اختصاص داده است. اولین مبلغ پیامبر در مدینه جوانی بود به نام مصعب بن عمیر. فرمانده سپاه اسلام در اواخر عمر پیامبر جوانی هیجده ساله به نام اسامة بن زید بود.
عنوان سوال:

آیا یاران حضرت مهدی (عج) همه جوان هستند؟


پاسخ:

آنچه در روایت مطرح شده این است که یاران حضرت مهدی(عج) همه جوان هستند و افراد کهنسال و پیر، مانند سرمه در چشم و نمک در غذا هستند. بنابراین افراد کهنسال نیز در بین یاران هستند؛ ولی نفرات آنها کمتر است. اما این که چرا همه جوان هستند، در متون و روایات، علت و دلیلی برای آن ذکر نشده است. البته جوان بودن یاران، مخصوص سپاهیان امام مهدی(عج) نیست.
ما وقتی با پیروان و یاران انبیاء و پیشوایان گذشته نیز آشنا باشیم، به روشنی می‌بینیم که اکثر آنها جوان بودند. در جوان شور و خروش بیشتر است، جوان از حالت محافظه کاری و احتیاط کمتری برخوردار بوده و برای حرکت و تلاش آمادگی بیشتری دارد. دل کندن و جدا شدن از زندگی و دنیا، در جوان راحت تر و بیشتر است.
امام صادق(ع) فرمودند:
جوانان را دریاب، آنان زودتر از دیگران به کار خیر روی می‌آورند.
تاریخ صدر اسلام نیز گواه بر این مطلب است. پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
(خداوند مرا به پیامبری بر انگیخت، پس جوانان با من پیمان بستند و بزرگسالان به مخالفتم برخاستند.)
شرح فداکاری‌های امام علی(ع) صفات متعدد تاریخ را به خود اختصاص داده است.
اولین مبلغ پیامبر در مدینه جوانی بود به نام مصعب بن عمیر.
فرمانده سپاه اسلام در اواخر عمر پیامبر جوانی هیجده ساله به نام اسامة بن زید بود.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین