برای انتخاب شغل به چه معیارهایی توجه کنیم؟
با توجّه به شرایطی خود سعی در برتر دارد. در انتخاب شغل آنچه معمولاً مورد توجه است، گذران معیشت مادی است انسان دوست دارد شغلی را که زحمت و درآمد بیشتر داشته باشد برگزیند. اما در این باره باید به نیاز جامعه نیز توجه کرد. بی تردید در جامعه نیازهای بسیاری هست که باید برآورده شود و شغل های متنوّع پاسخگوی این نیازها است. برای انتخاب شغل بهتر باید دید کدام نیاز مهم تر است; طبعاً شخصی که پاسخگوی این نیاز باشد، ارزشمندتر خواهد بود. نیازهای روحی و معنوی انسان مهم تر از سایر نیازها است; بنابراین شغلی که پاسخگوی نیازهای معنوی باشد ارزشمندتر است. از این رو آموزگاران شغل ارزشمندتری دارند. همچنین تعلیم علومی که سهم بیشتری در تکامل انسان دارند، از اهمیت بیشتری برخوردارند علم دین که سبب تکامل انسان در این جهان و جهان دیگر است، دارای ارج بیشتری است; بنابراین کسی که بتواند با تحصیل علم دین، نیازهای معنوی مردم تأمین کند، ارزش اجتماعی بیشتری دارد. هر شغلی همچنین با نیت کسب رضای خدا ارزش می یابد; مثلاً تاجری که از درآمد خویش برای یاری محرومان و مستمندان و اداره حوزه های عملیه استفاده می کند، حرفه ای ارزشمند دارد. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

برای انتخاب شغل به چه معیارهایی توجه کنیم؟


پاسخ:

با توجّه به شرایطی خود سعی در برتر دارد. در انتخاب شغل آنچه معمولاً مورد توجه است، گذران معیشت مادی است انسان دوست دارد شغلی را که زحمت و درآمد بیشتر داشته باشد برگزیند. اما در این باره باید به نیاز جامعه نیز توجه کرد. بی تردید در جامعه نیازهای بسیاری هست که باید برآورده شود و شغل های متنوّع پاسخگوی این نیازها است.
برای انتخاب شغل بهتر باید دید کدام نیاز مهم تر است; طبعاً شخصی که پاسخگوی این نیاز باشد، ارزشمندتر خواهد بود. نیازهای روحی و معنوی انسان مهم تر از سایر نیازها است; بنابراین شغلی که پاسخگوی نیازهای معنوی باشد ارزشمندتر است. از این رو آموزگاران شغل ارزشمندتری دارند. همچنین تعلیم علومی که سهم بیشتری در تکامل انسان دارند، از اهمیت بیشتری برخوردارند علم دین که سبب تکامل انسان در این جهان و جهان دیگر است، دارای ارج بیشتری است; بنابراین کسی که بتواند با تحصیل علم دین، نیازهای معنوی مردم تأمین کند، ارزش اجتماعی بیشتری دارد.
هر شغلی همچنین با نیت کسب رضای خدا ارزش می یابد; مثلاً تاجری که از درآمد خویش برای یاری محرومان و مستمندان و اداره حوزه های عملیه استفاده می کند، حرفه ای ارزشمند دارد.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین