گاهی خجالت می کشم در جمع دیگران نماز بخوانم. آیا می شود بعد نماز بخوانم؟
در انجام احکام الهی مثل نماز و روزه و دیگر واجبات، شرم و حیا عذر قابل قبولی نیست آنچه که می تواند در چنین مواقعی اعتماد به نفس شما را افزایش داده و خجالت شما را از بین ببرد تفکّر و همّت و اراده است. با خود بیندیشید آنهایی باید خجالت بکشند که دستور خالق و رازق خود را با نماز نخواندن کنار گذاشته اند نه شما که می خواهید فرمان الهی را اجرا نمایید و به نماز بایستید. به یاد داشته باشید ائمه اطهار علیهم السلام همچون امام حسین علیه السلام در سخت ترین شرایط همچون ظهر عاشورا نماز را اقامه کردند چگونه می شود که ما در شرایطی که خطری جدی ما را تهدید نمی کند دست از نماز برداریم. فراموش نکنید که چه بسا با این عمل خود، دیگرانی را هم که ممکن است مانند شما گرفتار خجالت شده باشند، تشویق به نماز نموده و آنها نیز ممکن است پس از شما به نماز بایستند که این خود امر به معروف عملی بوده و اجر فراوانی را نصیب شما می نماید. این را بدانید که اگر به خاطر خجالت از دیگران نماز را رها کنید فردای قیامت هیچ یک از کسانی که شما به خاطر خجالت از آنها نمازتان را ترک کرده اید پاسخگوی عمل شما نمی باشند و این شما هستید که باید نسبت به ترک نماز خود حساب پس بدهید. با خود اندیشه کنید که چه بسا قرار گرفتن در چنین موقعیتی، امتحانی از سوی خداوند برای ارزیابی پایبندی شما به دستورات دینی باشد لذا سعی کنید از این امتحان الهی سربلند بیرون بیایید. منبع: www.porseman.org
عنوان سوال:

گاهی خجالت می کشم در جمع دیگران نماز بخوانم. آیا می شود بعد نماز بخوانم؟


پاسخ:

در انجام احکام الهی مثل نماز و روزه و دیگر واجبات، شرم و حیا عذر قابل قبولی نیست آنچه که می تواند در چنین مواقعی اعتماد به نفس شما را افزایش داده و خجالت شما را از بین ببرد تفکّر و همّت و اراده است.
با خود بیندیشید آنهایی باید خجالت بکشند که دستور خالق و رازق خود را با نماز نخواندن کنار گذاشته اند نه شما که می خواهید فرمان الهی را اجرا نمایید و به نماز بایستید.
به یاد داشته باشید ائمه اطهار علیهم السلام همچون امام حسین علیه السلام در سخت ترین شرایط همچون ظهر عاشورا نماز را اقامه کردند چگونه می شود که ما در شرایطی که خطری جدی ما را تهدید نمی کند دست از نماز برداریم.
فراموش نکنید که چه بسا با این عمل خود، دیگرانی را هم که ممکن است مانند شما گرفتار خجالت شده باشند، تشویق به نماز نموده و آنها نیز ممکن است پس از شما به نماز بایستند که این خود امر به معروف عملی بوده و اجر فراوانی را نصیب شما می نماید.
این را بدانید که اگر به خاطر خجالت از دیگران نماز را رها کنید فردای قیامت هیچ یک از کسانی که شما به خاطر خجالت از آنها نمازتان را ترک کرده اید پاسخگوی عمل شما نمی باشند و این شما هستید که باید نسبت به ترک نماز خود حساب پس بدهید.
با خود اندیشه کنید که چه بسا قرار گرفتن در چنین موقعیتی، امتحانی از سوی خداوند برای ارزیابی پایبندی شما به دستورات دینی باشد لذا سعی کنید از این امتحان الهی سربلند بیرون بیایید.
منبع: www.porseman.org





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین