چگونه از آلوده شدن فرزندانمان به اعتیاد پیشگیری کنیم(معرفی کتاب)؟ ‌
انتشارات: مقدمه اگر می‌توانستید کاری برای فرزندتان انجام دهید تا در مدرسه موفق‌تر شود، زندگی سالم‌تری داشته باشد و استعداد‌های بالقو‌ه‌اش شکوفا شود، آیا چنین کاری انجام می‌دادید؟ در صورت مثبت بودن پاسخ به این سؤال‌، درمورد اثرات مشروبات الکلی‌، سیگار، مواد و دارو‌های غیرمجاز با فرزندتان صحبت کنید. از او بپرسید در این زمینه چه اطلاعاتی دارد. به او بیاموزید که استفاده از این مواد عدم پیشرفت تحصیلی را به دنبال دارد، و با تأثیر بر حافظه و مهارت‌‌های یادگیری باعث افت تحصیلی می‌شود. اثرات زیانبار مواد را بر سلامت جسمانی برایش توضیح دهید. برایش تفهیم کنید که چگونه این مواد می‌توانند موجب مشکلات ارتباطی از جمله تیرگی روابط بین دوستان و خانواده‌ها گردد. مطالعات زیادی نشان داد‌ه‌اند که والدین در تصمیم‌گیری‌‌های فرزندانشان تأثیر مهمی دارند. تا قبل از این‌که کودکان وارد مراکز پیش‌دبستانی شوند‌، اغلب آنها در زندگی واقعی یا از رسانه‌‌های گروهی (یا هردو) شاهد صحنه‌ی سیگار کشیدن‌، مصرف مواد‌، یا مشروبات الکلی توسط بزرگسالان هستند. امروزه کودکان از همان سنین دبستان به‌راحتی در معرض دارو‌ها و مواد غیرقانونی قرار می‌گیرند بنابراین بهتر است هرچه زودتر فرزندانتان را از خطر مواد آگاه کنید. کتاب حاضر به شما کمک خواهد کرد که این وظیفه را به‌درستی انجام دهید. این کتاب برای استفاده‌ی والدین و مربیان کودکان سنین 7 تا 13 سال تهیه شده‌، و بر شش موضوع کلیدی تأکید دارد: 1- ایجاد و حفظ یک رابطه‌ی خوب با فرزندان 2- سهیم شدن در زندگی فرزندان 3- نقش والدین به‌عنوان الگوی مناسب فرزندان 4- قوانین و معیار‌های خانواده و تأکید بر اجرای آنها 5- آموزش انتخاب عاقلانه‌ی دوستان 6- نظارت بر فعّالیّت‌‌های فرزندان فصل اول: نکاتی برای آگاهی والدین فصل دوم: ایجاد و حفظ یک رابطه‌ی‌ خوب با فرزندان فصل سوم: سهیم شدن در زندگی فرزندان فصل چهارم: قوانین و معیار‌های خانواده فصل پنجم: والدین به عنوان الگوی مثبت فرزندان فصل ششم: انتخاب عاقلانه‌ی دوست فصل هفتم: نظارت بر فعّالیّت‌‌های فرزندان فصل هشتم: خلاصه www.eporsesh.com
عنوان سوال:

چگونه از آلوده شدن فرزندانمان به اعتیاد پیشگیری کنیم(معرفی کتاب)؟ ‌


پاسخ:

انتشارات:
مقدمه
اگر می‌توانستید کاری برای فرزندتان انجام دهید تا در مدرسه موفق‌تر شود، زندگی سالم‌تری داشته باشد و استعداد‌های بالقو‌ه‌اش شکوفا شود، آیا چنین کاری انجام می‌دادید؟ در صورت مثبت بودن پاسخ به این سؤال‌، درمورد اثرات مشروبات الکلی‌، سیگار، مواد و دارو‌های غیرمجاز با فرزندتان صحبت کنید. از او بپرسید در این زمینه چه اطلاعاتی دارد. به او بیاموزید که استفاده از این مواد عدم پیشرفت تحصیلی را به دنبال دارد، و با تأثیر بر حافظه و مهارت‌‌های یادگیری باعث افت تحصیلی می‌شود. اثرات زیانبار مواد را بر سلامت جسمانی برایش توضیح دهید. برایش تفهیم کنید که چگونه این مواد می‌توانند موجب مشکلات ارتباطی از جمله تیرگی روابط بین دوستان و خانواده‌ها گردد. مطالعات زیادی نشان داد‌ه‌اند که والدین در تصمیم‌گیری‌‌های فرزندانشان تأثیر مهمی دارند. تا قبل از این‌که کودکان وارد مراکز پیش‌دبستانی شوند‌، اغلب آنها در زندگی واقعی یا از رسانه‌‌های گروهی (یا هردو) شاهد صحنه‌ی سیگار کشیدن‌، مصرف مواد‌، یا مشروبات الکلی توسط بزرگسالان هستند. امروزه کودکان از همان سنین دبستان به‌راحتی در معرض دارو‌ها و مواد غیرقانونی قرار می‌گیرند بنابراین بهتر است هرچه زودتر فرزندانتان را از خطر مواد آگاه کنید.
کتاب حاضر به شما کمک خواهد کرد که این وظیفه را به‌درستی انجام دهید. این کتاب برای استفاده‌ی والدین و مربیان کودکان سنین 7 تا 13 سال تهیه شده‌، و بر شش موضوع کلیدی تأکید دارد:
1- ایجاد و حفظ یک رابطه‌ی خوب با فرزندان
2- سهیم شدن در زندگی فرزندان
3- نقش والدین به‌عنوان الگوی مناسب فرزندان
4- قوانین و معیار‌های خانواده و تأکید بر اجرای آنها
5- آموزش انتخاب عاقلانه‌ی دوستان
6- نظارت بر فعّالیّت‌‌های فرزندان
فصل اول: نکاتی برای آگاهی والدین
فصل دوم: ایجاد و حفظ یک رابطه‌ی‌ خوب با فرزندان
فصل سوم: سهیم شدن در زندگی فرزندان
فصل چهارم: قوانین و معیار‌های خانواده
فصل پنجم: والدین به عنوان الگوی مثبت فرزندان
فصل ششم: انتخاب عاقلانه‌ی دوست
فصل هفتم: نظارت بر فعّالیّت‌‌های فرزندان
فصل هشتم: خلاصه
www.eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین