صحنه کودکی گریان، که با ترس و نگرانی در خیل جمعیت به این طرف و آن طرف می دود و به دنبال نگاهی آشنا و وابسته ای که او را از این مخمصه برهاند و بالاخره لحظه تجدید دیدار یکی از زیباترین لحظه های زندگیست که من و شما بارها و بارها شاهدش بودیم و هرگز فراموش نکرده ایم. به کودکانمان بیاموزیم، وقتی گم می شوند چگونه درخواست کمک کنند. 1- تشخیص آدم های صالح به جای اینکه مدام به او بگوییم هرگز با آدم های غریبه صحبت نکن به آنها یاد بدهیم که تشخیص دهند از چه کسانی کمک بگیرند. طبیعتاً پلیس اولین نفری است که باید او بشناسد و از او درخواست حمایت کند. به غیر از آنها، مادرانی که با فرزند خود در آن محدوده هستند و یا مادری که کالسکه فرزندش را می راند، برای کودک به سرعت قابل تشخیص بوده و می تواند به عنوان فرد صالح به کودک شما کمک کند. در مورد این افراد با فرزندتان صحبت کنید. 2- به خاطر سپردن نمره تلفن و آدرس آموزش آدرس منزل و نمره تلفن به کودک ضروری است. اما احتمال اینکه در لحظات بحران کودک دچار فراموشی شود وجود دارد. بنابراین پیشنهاد می شود آدرس کودک را روی کارتی نوشته و در جیب او قرار دهید. ویا با نوار چسب به دور مچ او وصل کنید. 3- بیان قصه گم شدن با فرزندتان پیرامون حادثه گم شدن صحبت کنید. با آنها در مورد ایمنی و خطرات احتمالی به گفتگو بنشینید. شما می توانید با طرح سوالات گوناگون مثل (چرا نباید وقتی در فروشگاه بابا و مامان را گم می کنی از فروشگاه بیرون بیائی؟) (آیا می توانیم سوار ماشین افراد غریبه شویم؟) (توی پارک اگر گم شویم باید چکار کنیم؟) (من آدرس منزلمان را می گویم، به من بگو کدام قسمت آن نادرست است؟) و ... . بیاد داشته باشیم حادثه هرگز خبر نمی کند و اتفاق در لحظه ای که انتظارش را نداریم بوجود می آید پس از همین لحظه و حالا آموزش را آغاز کنیم. او را سرگرم و آگاه سازید. بدین ترتیب علاوه بر افزایش اعتماد به نفس در کودک به او آموزش داده اید که چگونه در برخورد با مشکل راه حل مناسب را پیدا کند. منبع :سایت تبیان
صحنه کودکی گریان، که با ترس و نگرانی در خیل جمعیت به این طرف و آن طرف می دود و به دنبال نگاهی آشنا و وابسته ای که او را از این مخمصه برهاند و بالاخره لحظه تجدید دیدار یکی از زیباترین لحظه های زندگیست که من و شما بارها و بارها شاهدش بودیم و هرگز فراموش نکرده ایم.
به کودکانمان بیاموزیم، وقتی گم می شوند چگونه درخواست کمک کنند.
1- تشخیص آدم های صالح
به جای اینکه مدام به او بگوییم هرگز با آدم های غریبه صحبت نکن به آنها یاد بدهیم که تشخیص دهند از چه کسانی کمک بگیرند. طبیعتاً پلیس اولین نفری است که باید او بشناسد و از او درخواست حمایت کند. به غیر از آنها، مادرانی که با فرزند خود در آن محدوده هستند و یا مادری که کالسکه فرزندش را می راند، برای کودک به سرعت قابل تشخیص بوده و می تواند به عنوان فرد صالح به کودک شما کمک کند. در مورد این افراد با فرزندتان صحبت کنید.
2- به خاطر سپردن نمره تلفن و آدرس
آموزش آدرس منزل و نمره تلفن به کودک ضروری است. اما احتمال اینکه در لحظات بحران کودک دچار فراموشی شود وجود دارد. بنابراین پیشنهاد می شود آدرس کودک را روی کارتی نوشته و در جیب او قرار دهید. ویا با نوار چسب به دور مچ او وصل کنید.
3- بیان قصه گم شدن
با فرزندتان پیرامون حادثه گم شدن صحبت کنید. با آنها در مورد ایمنی و خطرات احتمالی به گفتگو بنشینید. شما می توانید با طرح سوالات گوناگون مثل (چرا نباید وقتی در فروشگاه بابا و مامان را گم می کنی از فروشگاه بیرون بیائی؟) (آیا می توانیم سوار ماشین افراد غریبه شویم؟) (توی پارک اگر گم شویم باید چکار کنیم؟) (من آدرس منزلمان را می گویم، به من بگو کدام قسمت آن نادرست است؟) و ... .
بیاد داشته باشیم حادثه هرگز خبر نمی کند و اتفاق در لحظه ای که انتظارش را نداریم بوجود می آید پس از همین لحظه و حالا آموزش را آغاز کنیم.
او را سرگرم و آگاه سازید. بدین ترتیب علاوه بر افزایش اعتماد به نفس در کودک به او آموزش داده اید که چگونه در برخورد با مشکل راه حل مناسب را پیدا کند.
منبع :سایت تبیان
- [سایر] چگونه به کودکانمان کار نیک بیاموزیم؟
- [سایر] آیا تکدیگری حرام است؟ لطفاً حکم آن را در موارد زیر مرقوم فرمایید؟ 1. درخواست کمک مالی از دیگران (با وجود نیاز) 2. اصرار در درخواست مالی (با وجود نیاز) 3. درخواست کمک مالی از دیگران (بدون نیاز ضروری)
- [سایر] چرا باید قرآن بیاموزیم؟
- [سایر] چگونه با کودکانمان صحبت کنیم تا حرفمان را گوش کنند؟
- [سایر] چه ورزش هایی به کودکان بیاموزیم؟
- [سایر] چرا باید علم منطق را بیاموزیم؟
- [سایر] چگونه راههای اثبات کردن خداوند را به یک نوجوان بیاموزیم؟
- [آیت الله خامنه ای] آیا جایز است کسی که می تواند کار کند، از مردم درخواست کمک کرده و با کمکهای آنان زندگی نماید؟
- [سایر] اگر بخواهیم شخصیت کودکانمان را درست پرورش دهیم، چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
- [سایر] چه قدر باید به کودکانمان محبت کنیم تا آنها از لحاظ روانی به اندازه کافی امنیت خاطر داشته باشند؟
- [آیت الله مظاهری] مکروه است انسان از مستحق درخواست کند که زکاتی را که از او گرفته به او بفروشد، مگر اینکه خود مستحق درخواست فروش کند.
- [آیت الله بهجت] شخصی که میتواند بدون کمک دیگران وضوی ارتماسی بگیرد، نباید به کمک دیگران وضوی غیر ارتماسی (ترتیبی) بگیرد.
- [آیت الله علوی گرگانی] زنی که شوهرش گم شده، اگر بخواهد به دیگری شوهر کند، باید نزد حاکم شرع برود و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] زنی که شوهرش گم شده، اگر بخواهد به دیگری شوهر کند، باید نزد حاکم شرع رفته و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . زنی که شوهرش گم شده، اگر بخواهد به دیگری شوهر کند باید نزد مجتهد عادل برود، و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله مظاهری] زنی که شوهرش گم شده اگر بخواهد به دیگری شوهر کند، باید نزد مجتهد عادل برود و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] زنی که شوهرش گم شده؛ اگر بخواهد به دیگری شوهر کند؛ باید نزد مجتهد عادل برود و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله نوری همدانی] زنی که شوهرش گُم شده ؛ اگر بخواهد به دیگری شوهر کند ، باید نزد مجتهد عادل برود و به دستور او عمل نماید .
- [آیت الله بروجردی] زنی که شوهرش گم شده، اگر بخواهد به دیگری شوهر کند، باید نزد مجتهد عادل برود و به دستور او عمل نماید.
- [آیت الله خوئی] زنی که شوهرش گم شده، اگر بخواهد به دیگری شوهر کند باید نزد مجتهد عادل برود و بهدستور او عمل نماید.