مقصود از لوس شدن کودک چیست و از چه زمانی لوس می‌شود؟
کودک با بغل کردن، بوسیدن، توجه، پاسخ به گریه و حتی نازکشی، لوس نمی‌شود و این گونه اعمال، سبب رضای خاطر، شادابی و سلامت روحی و خودباوری او خواهد شد. علت لوس شدن کودک، زیاده‌روی در محبت، بازی، و توجه دائم است. توصیه می‌کنم در 2 ماه اول زندگی کودک به جهت ناراحتی جسمی، کولیک (دل پیچه) نفخ و... به طور کامل و بی‌درنگ به او توجه کنید؛ اما از 3 ماهگی به بعد تأمل کنید؛ چرا که مشکلات جسمی کودک تا حدودی از بین می‌رود و ممکن است گریه‌های او برای تجدید خاطره‌های خوش 2 ماه اول زندگی باشد که مادر او را بغل می‌کرد و راه می‌برد. در صورت گریه‌ی کودک، پس از اطمینان از عدم مشکل جسمی او، تسلیم گریه‌هایش برای بغل کردن و راه بردن نشوید. می‌توانید کنارش دراز بکشید و با نوازش و لالایی او را بخوابانید. آثار لوس شدن کودک، بد خلقی و ناله برای هر چیزی، درخواست‌های غیر منطقی و افراطی، بی‌احترامی به حقوق دیگران و همسالان، انحصار طلبی(به جهت کامیابی مطلق)، عدم اتکا به نفس و استقلال، عدم سازش با محیط اجتماعی، ضعف مقابله با پیشامدها و... است. منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)
عنوان سوال:

مقصود از لوس شدن کودک چیست و از چه زمانی لوس می‌شود؟


پاسخ:

کودک با بغل کردن، بوسیدن، توجه، پاسخ به گریه و حتی نازکشی، لوس نمی‌شود و این گونه اعمال، سبب رضای خاطر، شادابی و سلامت روحی و خودباوری او خواهد شد.
علت لوس شدن کودک، زیاده‌روی در محبت، بازی، و توجه دائم است. توصیه می‌کنم در 2 ماه اول زندگی کودک به جهت ناراحتی جسمی، کولیک (دل پیچه) نفخ و... به طور کامل و بی‌درنگ به او توجه کنید؛ اما از 3 ماهگی به بعد تأمل کنید؛ چرا که مشکلات جسمی کودک تا حدودی از بین می‌رود و ممکن است گریه‌های او برای تجدید خاطره‌های خوش 2 ماه اول زندگی باشد که مادر او را بغل می‌کرد و راه می‌برد.
در صورت گریه‌ی کودک، پس از اطمینان از عدم مشکل جسمی او، تسلیم گریه‌هایش برای بغل کردن و راه بردن نشوید. می‌توانید کنارش دراز بکشید و با نوازش و لالایی او را بخوابانید.
آثار لوس شدن کودک، بد خلقی و ناله برای هر چیزی، درخواست‌های غیر منطقی و افراطی، بی‌احترامی به حقوق دیگران و همسالان، انحصار طلبی(به جهت کامیابی مطلق)، عدم اتکا به نفس و استقلال، عدم سازش با محیط اجتماعی، ضعف مقابله با پیشامدها و... است.
منبع: کتاب نسیم مهر(1)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین