یافته های تحقیق دانشیار روانشناسی دانشگاه پیام نور نشان داد، امتحانات نهایی به عنوان منابع استرس زا کورتیزول بزاقی و نبض کودکان را افزایش و میزان ایمونوگلوبولین بزاقی A یا تغییرات ایمنی را کاهش می دهد.مطالعه ای از سوی دکتر احمد علی پور دانشیار روانشناسی دانشگاه پیام نور با هدف بررسی تاثیر امتحانات نهایی با تغییرات کورتیزول و A اس آی جی بزاقی (تغییرات ایمنی) دانش آموزان دبستانی انجام شد.در این بررسی 100 دانش آموز (50 دختر و 50پسر) پایه پنجم دبستان انتخاب شدند و نمونه های بزاقی و نبض آنها 5بار اول یک هفته قبل از امتحانات نهایی و سه بار در طول امتحانات ریاضی، تاریخ و علوم و بار پنجم یک هفته از امتحانات در ساعت 9/10 صبح گرفته شد. تحلیل واریانس اندازه گیری های مکرر نشان داد که میزان کورتیزول در طول امتحانات نسبت به قبل و بعد از امتحانات به صورت معناداری افزایش یافته و میزان افزایش کورتیزول در دانش آموزان دارای سایکوزگرایی و درونگرایی بالا بیشتر است.یافته های این بررسی نشان داد، میزان نبض نیز در ایام امتحانات در قیاس باقبل و بعد از امتحانات افزایش و همچنین (ایمونوگلوبولین بزاقیA)در طول امتحانات نسبت به قبل و بعد از امتحانات به صورت معناداری کاهش یافته است.طبق نتایج این مطالعه امتحانات نهایی به عنوان منابع استرس زا، کورتیزول بزاقی و نبض کودکان را افزایش و میزان ایمونوگلوبین را کاهش می دهد. افزایش کورتیزول تحت تاثیر شخصیت و افزایش نبض تحت تاثیر جنسیت کودکان است.
یافته های تحقیق دانشیار روانشناسی دانشگاه پیام نور نشان داد، امتحانات نهایی به عنوان منابع استرس زا کورتیزول بزاقی و نبض کودکان را افزایش و میزان ایمونوگلوبولین بزاقی A یا تغییرات ایمنی را کاهش می دهد.مطالعه ای از سوی دکتر احمد علی پور دانشیار روانشناسی دانشگاه پیام نور با هدف بررسی تاثیر امتحانات نهایی با تغییرات کورتیزول و A اس آی جی بزاقی (تغییرات ایمنی) دانش آموزان دبستانی انجام شد.در این بررسی 100 دانش آموز (50 دختر و 50پسر) پایه پنجم دبستان انتخاب شدند و نمونه های بزاقی و نبض آنها 5بار اول یک هفته قبل از امتحانات نهایی و سه بار در طول امتحانات ریاضی، تاریخ و علوم و بار پنجم یک هفته از امتحانات در ساعت 9/10 صبح گرفته شد.
تحلیل واریانس اندازه گیری های مکرر نشان داد که میزان کورتیزول در طول امتحانات نسبت به قبل و بعد از امتحانات به صورت معناداری افزایش یافته و میزان افزایش کورتیزول در دانش آموزان دارای سایکوزگرایی و درونگرایی بالا بیشتر است.یافته های این بررسی نشان داد، میزان نبض نیز در ایام امتحانات در قیاس باقبل و بعد از امتحانات افزایش و همچنین (ایمونوگلوبولین بزاقیA)در طول امتحانات نسبت به قبل و بعد از امتحانات به صورت معناداری کاهش یافته است.طبق نتایج این مطالعه امتحانات نهایی به عنوان منابع استرس زا، کورتیزول بزاقی و نبض کودکان را افزایش و میزان ایمونوگلوبین را کاهش می دهد. افزایش کورتیزول تحت تاثیر شخصیت و افزایش نبض تحت تاثیر جنسیت کودکان است.
- [سایر] وظایف والدین در فصل امتحانات دانشآموزان چیست؟
- [آیت الله اردبیلی] آیا دانشآموزان و دانشجویانی که ماه رمضان، در فصل امتحانات آنها واقع شده و با گرفتن روزه نمیتوانند خوب امتحان بدهند، حق دارند در روزهای امتحان، روزه خود را بخورند وبعدا قضای آن را بگیرند؟
- [سایر] سلام می خواستم بگم من تو امتحانات خیلی اضطراب دارم به طوری که برا خوندن دست و پام رو همش تکون می دم تا کتاب و تموم کنم بعدشم سر امتحان هنوز اضطراب دارم تا همه ی سوالات به پایان برسه چی کار کنم؟ سر همینم چند بار نمره ی کم اوردم و افتادم ممنون از راهنماییتون موفق باشید
- [آیت الله بهجت] 1219 بعضی از بچه ها که سنشان کم است و در امتحانات تقلب می کنند و یا کسانی که عمدا تقلب می کنند، حکمشان چیست؟
- [سایر] خوردن گردو در فصل گرما چه ضرری و در فصل سرما چه سودی دارد؟
- [آیت الله سیستانی] آیا تقلب در امتحانات جائز است ؟
- [آیت الله خوئی] آیا جایز است تقلب نمودن در امتحانات در صورتی که بعض معلمین کمک میکنند به شاگردها در تقلب نمودن در امتحانات درسها؟
- [آیت الله مظاهری] دانشجویانی که در ایام امتحانات معتکف میشوند، آیا میتوانند برای امتحانات خود خارج شوند و پس از امتحان به مسجد برگردند؟
- [سایر] اضطراب پدر و مادر یا اطرافیان تا چه حد میتواند بر اضطراب کودک اثر بگذارد؟
- [سایر] معنای اضطراب در سند و اضطراب در متن روایت چیست؟ برای هر کدام مثالی بزنید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] انسان میتواند در بین نماز ادا نیت را به نماز قضا برگرداند؛ به تفصیلی که در فصل نماز قضا (مسأله 1394) خواهد آمد.
- [آیت الله مظاهری] طرح دوباره دعوی بعد از حکم قاضی جایز نیست، بنابراین اگر مدّعی بیّنه نداشت و با قسم خوردن منکر، فصل خصومت شد، و بعد از فصل خصومت مدّعی بیّنه پیدا کرد نمیتواند دوباره طرح دعوی کند گرچه نزد قاضی دیگر باشد.
- [آیت الله سیستانی] - معتکف برای شرکت در امتحانات دبیرستان یا دانشگاه یا حوزه چنانچه ضرورت عرفی باشد میتواند از محل اعتکاف خارج شود ولی نباید مدّت خروجش طولانی گردد، به گونهای که صورت اعتکاف از بین برود، مثلاً تا دو ساعت اشکال ندارد.
- [آیت الله اردبیلی] تقلّب در امتحانات و نیز در استخدام جایز نیست. همچنین کسی که به نظر خودش صلاحیّت مسئولیّت و شغلی را ندارد، نباید آن را تقبّل نماید، هر چند دیگران او را دارای صلاحیت و شرایط لازم بدانند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر درخت خرما یا انگور در یک سال دو مرتبه میوه دهد، اگر در هر مرتبه به مقدار نصاب نباشد، زکات آن واجب نیست برای این که زراعت دو فصل مثل زراعت دو سال است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر درخت خرما یا انگور در یک سال دو مرتبه میوه دهد اگر در هر مرتبه به مقدار نصاب نباشد زکات آن واجب نیست برای این که زراعت دو فصل مثل زراعت دو سال است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسانی که به خاطر پیری روزه نگرفته اند اگر در فصل مناسبی که هوا ملایم و روزها کوتاه است بتوانند قضای آن را به جا آورند احتیاط آن است که آن را قضا کنند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر پدر و مادر و جد و جده بچّه نابالغ کافر باشند آن بچه هم نجس است، و اگر یکی از اینها مسلمان باشند بچه غیر ممیز پاک است و در بچه ممیز اگر اظهار کفر کند اشکال است.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر کسی با بچه نابالغ معامله کند وجنس یا پول که به بچه داده از بین برود، نمیتواند از بچه یا ولیّ او مطالبه نماید، اگر میدانسته که معامله با آن بچه باطل است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر پدر و مادر و جدّ و جدّه بچّه نابالغ مشرک باشند آن بچه هم نجس است، و اگر یکی از اینها مسلمان باشد بچه پاک است.