پدر من تا تحقیقات کاملی را درباره خواستگار انجام ندهد، اجازه خواستگاری به وی نمی‌دهد. آیا این‌گونه تحقیقات درست است؟
در ازدواج، دو نوع تحقیق وجود دارد: 1. تحقیق اولیه؛ 2. تحقیق اصلی. تحقیق اولیه مختصر است و قبل از اجازه گرفتن برای خواستگاری از سوی خانواده پسر، و پیش از اجازه دادن به خواستگار، به وسیله خانواده دختر انجام می‌شود. در تحقیق اولیه، بیشتر مسأله همتایی خانوادگی از جهت دینی و فرهنگی مدنظر است و سؤالات اولیه درباره سن، تحصیلات، خدمت نظام وظیفه )در آقایان( و شهر محل زندگی، در همان تماس تلفنی برای قرار خواستگاری پرسیده می‌شود. تحقیق اصلی پس از خواستگاری و جلسات گفت‌وگوی پسر و دختر انجام می‌شود؛ زیرا این تحقیق برای رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت‌وگو و آشنایی بیشتر ایجاد می‌شود؛ بنابراین، تحقیقات اولیه به طور کامل درست نیست؛ زیرا: 1. احتمال زیادی وجود دارد که پسر پس از جلسه اول پاسخ منفی دهد؛ 2. احتمال بسیاری هست که دختر پس از دیدن پسر و گفت‌وگوی اولیه نپسندد؛ 3. وقت زیادی در تحقیقات اولیه از تحقیق کننده از بین می‌رود؛ 4. احتمال در خطر بودن آبروی دختر یا پسری که قبل از هرگونه اقدامی درباره‌اش تحقیقات مفصل می‌شود، وجود دارد.
عنوان سوال:

پدر من تا تحقیقات کاملی را درباره خواستگار انجام ندهد، اجازه خواستگاری به وی نمی‌دهد. آیا این‌گونه تحقیقات درست است؟


پاسخ:

در ازدواج، دو نوع تحقیق وجود دارد: 1. تحقیق اولیه؛ 2. تحقیق اصلی.
تحقیق اولیه مختصر است و قبل از اجازه گرفتن برای خواستگاری از سوی خانواده پسر، و پیش از اجازه دادن به خواستگار، به وسیله خانواده دختر انجام می‌شود.
در تحقیق اولیه، بیشتر مسأله همتایی خانوادگی از جهت دینی و فرهنگی مدنظر است و سؤالات اولیه درباره سن، تحصیلات، خدمت نظام وظیفه )در آقایان( و شهر محل زندگی، در همان تماس تلفنی برای قرار خواستگاری پرسیده می‌شود.
تحقیق اصلی پس از خواستگاری و جلسات گفت‌وگوی پسر و دختر انجام می‌شود؛ زیرا این تحقیق برای رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت‌وگو و آشنایی بیشتر ایجاد می‌شود؛ بنابراین، تحقیقات اولیه به طور کامل درست نیست؛ زیرا: 1. احتمال زیادی وجود دارد که پسر پس از جلسه اول پاسخ منفی دهد؛ 2. احتمال بسیاری هست که دختر پس از دیدن پسر و گفت‌وگوی اولیه نپسندد؛ 3. وقت زیادی در تحقیقات اولیه از تحقیق کننده از بین می‌رود؛ 4. احتمال در خطر بودن آبروی دختر یا پسری که قبل از هرگونه اقدامی درباره‌اش تحقیقات مفصل می‌شود، وجود دارد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین