مخاطب گرامی، سؤالتان را خیلی کلی پرسیده اید و هیچ توضیحی نداده اید. برای مثال نگفته اید که چند ساله هستید؟ آیا ازدواج کرده اید؟ خواهر و برادرهایتان چطور، آیا آنها ازدواج کرده اند یا نه؟ ما هم ناچاریم که جوابتان را خیلی کلی بدهیم. دوست عزیز، صمیمیت یعنی یک علاقه ی واقعی و به دور از هر نوع آلایش، رابطه ای که در آن طرفین به هم ابراز محبت می کنند. اما متأسفانه در شرایط کنونی رابطه ها نسبت به گذشته سردتر شده؛ یعنی افراد از هم کمی فاصله گرفته اند و صمیمیت بین آنها کم شده است. ما نباید بشینیم و فقط بگوئیم این اتفاقات افتاده است. حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که این صمیمیت را در بین اعضای خانواده ی خودمان بیشتر بکنیم. اما به چه صورت؟ شما می توانید با راهکارهای زیر این صمیمیت را بیشتر کنید: 1. وقت بیشتری را برای با هم بودن اختصاص دهید. 2. ارتباط کلامی بیشتری با هم برقرار کنید. سعی کنید در ارتباطاتتان صریح و صادق باشید و احساسات طرف مقابلتان را درک کنید؛ یعنی او را بفهمید. 3. سومین راه برای برقراری ارتباط صمیمی با اعضای خانواده به یاد داشتن و برگزاری مراسم های مختلف است؛ مثل جشن تولد، سالگرد ازدواج یا مراسم های سنتی 4. پذیرش بی قید و شرط آنها؛ یعنی آنها را صرف نظر از کارها و رفتارهایشان دوست داشته باشید و در ضمن محبتتان فقط در قلبتان نباشد، بلکه سعی کنید محبتتان را ابراز بکنید و نشان بدهید. 5. اگر مشکلی پیدا کردند و برای شما امکان داشت به آنها در حل مشکلشان کمک کنید. اینها شیوه هایی بود برای ابراز محبت و نزدیکی بیشتر افراد با یکدیگر که امیدواریم با انجام آنها به نتیجه خوبی برسید. یک نکته ی پایانی را هم لازم می دانیم که بگوئیم و آن اینکه اگر هر کدام از اعضای خانواده در گذشته رفتاری داشتند که شما را ناراحت یا دلگیر کرده و تاکنون نیز آن را در خاطرتان دارید، حتماً پاکش کنید و سعی کنید رفتارهای خوب و کمک هایشان را پررنگ تر بکنید تا صمیمیت بین شما بیشتر شود. موفق باشید و شادکام. www.porsesh.ir
مخاطب گرامی، سؤالتان را خیلی کلی پرسیده اید و هیچ توضیحی نداده اید. برای مثال نگفته اید که چند ساله هستید؟ آیا ازدواج کرده اید؟ خواهر و برادرهایتان چطور، آیا آنها ازدواج کرده اند یا نه؟ ما هم ناچاریم که جوابتان را خیلی کلی بدهیم.
دوست عزیز،
صمیمیت یعنی یک علاقه ی واقعی و به دور از هر نوع آلایش، رابطه ای که در آن طرفین به هم ابراز محبت می کنند. اما متأسفانه در شرایط کنونی رابطه ها نسبت به گذشته سردتر شده؛ یعنی افراد از هم کمی فاصله گرفته اند و صمیمیت بین آنها کم شده است. ما نباید بشینیم و فقط بگوئیم این اتفاقات افتاده است. حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که این صمیمیت را در بین اعضای خانواده ی خودمان بیشتر بکنیم. اما به چه صورت؟
شما می توانید با راهکارهای زیر این صمیمیت را بیشتر کنید:
1. وقت بیشتری را برای با هم بودن اختصاص دهید.
2. ارتباط کلامی بیشتری با هم برقرار کنید. سعی کنید در ارتباطاتتان صریح و صادق باشید و احساسات طرف مقابلتان را درک کنید؛ یعنی او را بفهمید.
3. سومین راه برای برقراری ارتباط صمیمی با اعضای خانواده به یاد داشتن و برگزاری مراسم های مختلف است؛ مثل جشن تولد، سالگرد ازدواج یا مراسم های سنتی
4. پذیرش بی قید و شرط آنها؛ یعنی آنها را صرف نظر از کارها و رفتارهایشان دوست داشته باشید و در ضمن محبتتان فقط در قلبتان نباشد، بلکه سعی کنید محبتتان را ابراز بکنید و نشان بدهید.
5. اگر مشکلی پیدا کردند و برای شما امکان داشت به آنها در حل مشکلشان کمک کنید.
اینها شیوه هایی بود برای ابراز محبت و نزدیکی بیشتر افراد با یکدیگر که امیدواریم با انجام آنها به نتیجه خوبی برسید. یک نکته ی پایانی را هم لازم می دانیم که بگوئیم و آن اینکه اگر هر کدام از اعضای خانواده در گذشته رفتاری داشتند که شما را ناراحت یا دلگیر کرده و تاکنون نیز آن را در خاطرتان دارید، حتماً پاکش کنید و سعی کنید رفتارهای خوب و کمک هایشان را پررنگ تر بکنید تا صمیمیت بین شما بیشتر شود.
موفق باشید و شادکام.
www.porsesh.ir
- [سایر] دختر 13 ساله ام به رغم علاقه و محبت خواهر 15 ساله اش، به او بی توجهی می کند و وی را دوست ندارد. برای ایجاد رابطه صمیمانه بین آن ها چه کنیم؟
- [سایر] آیا رابطه حضرت علی (ع) با عمر، رابطه ای صمیمانه بوده است؟
- [سایر] بانام ویاد خدا سلام پسری هستم که عاشق خواهرزن برادرم هستم ولی مادرم راضی به این وصلت نیست من بااین خانم رابطه تلفنی دارم و هروقت به خانه ی برادرم میروم بااودیدار میکنم یک دعای کاری درحال این جوان عاشق بفرمایید تامادرم راضی شود ومن بااین دختر وصلت کنیم ان شا الله
- [آیت الله مکارم شیرازی] برادرم علیرغم میل خانواده مذهبی مان اصرار به ازدواج با دختری بهائی دارد، تکلیف چیست؟
- [سایر] آیا درست است بعضی از خانواده از زمان بعد از خواستگاری تا زمان عقد با رابطه دختر و پسر مخالفت می کنند ؟
- [سایر] سلام!خواهرزاده ام پسری 16 ساله ست که رابطه ای صمیمانه با خانواده اش نداره و با منی که به دلیل تحصیل اینجا زندگی میکنم و ازش دورم صمیمیت بیشتری داره.متاسفانه دوستان خوبی نداره و بادخترای زیادی دوست میشه و از نظر تحصیلی خیلی ضعیفه.نگرانشم کمکم کنید بهش کمک کنم
- [سایر] والدینم با ازدواج برادرم مخالف هستند زیرا این دختر فرزند طلاق است . آیا این درست است ؟
- [سایر] رابطه زن و خانواده چیست؟
- [سایر] با سلام بنده 2 گزینه از دختر های فامیلم رو مد نظر برای ازدواج دارم . که گزینه اول بدلیل اینکه برادرم به خواسگاری اون رفته و جواب نه گرفته ، خانواده مخالفن که بریم براش خواستگاری و خانواده می گویند باید بریم خواستگاری گزینه دوم و من گزینه اول بیشتر مدنظرم هست حالا چه کنم ؟
- [سایر] چون من با زن برادرم دست می دهم و شوخی می کنم و او مثل خواهر من است ، خانمم با من دعوا می کند . آیا این درست است ؟
- [آیت الله سیستانی] ازدواج با زنهائی که به انسان محرم هستند ، مثل مادر و خواهر و دختر و عمه و خاله ، و دختر برادر ، و دختر خواهر ، و مادر زن ، حرام است .
- [آیت الله خوئی] ازدواج با زنهایی که با انسان محرم هستند مثل مادر و خواهر و دختر و عمه و خاله و دختر برادر و دختر خواهر و مادر زن حرام است.
- [آیت الله وحید خراسانی] ازدواج با زنهایی که با انسان محرم هستند مثل مادر و خواهر و دختر و عمه و خاله و دختر برادر و دختر خواهر و مادر زن حرام است
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . ازدواج با زن هایی که با انسان محرم هستند مثل مادر و خواهر و دختر و عمه و خاله و دختر برادر و دختر خواهر و مادر زن حرام است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . ازدواج با زنهایی که با انسان محرم هستند، مثل مادر و خواهر و دختر و عمه و خاله و دختر برادر و دختر خواهر و مادر زن حرام است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] انسان نمی تواند بدون اذن زن خود، با زنهایی که بواسطه شیر خوردن، خواهر زاده یا برادر زاده زن او شده اند ازدواج کند. و نیز اگر با پسری لواط کند، نمیتواند با دختر و خواهر و مادر و مادر بزرگ آن پسر که رضاعی هستند یعنی بواسطه شیر خوردن، دختر و خواهر و مادر او شده اند ازدواج نماید. به همان نحو که سابقاً در دختر و خواهر و مادر نسبی گفته شد.
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر زنی از شیر یک شوهر پسر و دختری را شیر کامل بدهد خواهر و برادر ان دختر به خواهر و برادر ان پسر محرم نمی شوند
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر زنی از شیر یک شوهر پسر و دختری را شیر کامل بدهد؛ خواهر و برادر آن دختر به خواهر و برادر آن پسر محرم نمی شوند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر زنی از شیر یک شوهر، پسر و دختری را شیر کامل بدهد، خواهر و برادر آن دختر به برادر و خواهر آن پسر محرم نمیشوند.
- [آیت الله خوئی] اگر زنی از شیر یک شوهر پسر و دختری را شیر کامل بدهد خواهر و برادر آن دختر به خواهر و برادر آن پسر محرم نمیشوند.