رسول الله صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم : مَنِ احتَجَمَ یَومَ الثُّلاثاءِ لِسَبعَ عَشرَةَ ، أو تِسعَ عَشرَةَ ، أو لاِءِحدی وعِشرینَ مِنَ الشَّهرِ کانَت لَهُ شِفاءٌ مِن کُلِّ داءٍ مِن أدواءِ السَّنَةِ کُلِّها ، وکانَت لِما سِوی ذلِکَ شِفاءٌ مِن وَجَعِ الرَّأسِ ، وَالأَضراسِ ، وَالجُنونِ ، وَالجُذامِ ، وَالبَرَصِ . پیامبر خدا صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم : هر کس در روز سه‌شنبه هفدهم یا نوزدهم یا بیست و یکم ماه حجامت کند ، این حجامت برای ویْ شفای همه دردهای سال خواهد بود و افزون بر آن ، شفای سرْدرد ، دندانْ‌درد ، دیوانگی ، جذام و پیسی نیز خواهد بود . الخصال ، صفحه 385 ، حدیث 68 عن أبی سعید الخدری ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 110 ، حدیث 7 وفیه (أو أربع عشرة) بدل (أو تسع عشرة) دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 486 www.hadithcity.com
حجامت کردن در چه روزهایی بیشتر توصیه شده است؟
رسول الله صلی الله علیه و آله و سلّم :
مَنِ احتَجَمَ یَومَ الثُّلاثاءِ لِسَبعَ عَشرَةَ ، أو تِسعَ عَشرَةَ ، أو لاِءِحدی وعِشرینَ مِنَ الشَّهرِ کانَت لَهُ شِفاءٌ مِن کُلِّ داءٍ مِن أدواءِ السَّنَةِ کُلِّها ، وکانَت لِما سِوی ذلِکَ شِفاءٌ مِن وَجَعِ الرَّأسِ ، وَالأَضراسِ ، وَالجُنونِ ، وَالجُذامِ ، وَالبَرَصِ .
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلّم :
هر کس در روز سهشنبه هفدهم یا نوزدهم یا بیست و یکم ماه حجامت کند ، این حجامت برای ویْ شفای همه دردهای سال خواهد بود و افزون بر آن ، شفای سرْدرد ، دندانْدرد ، دیوانگی ، جذام و پیسی نیز خواهد بود .
الخصال ، صفحه 385 ، حدیث 68 عن أبی سعید الخدری ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 110 ، حدیث 7 وفیه (أو أربع عشرة) بدل (أو تسع عشرة) دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 486
www.hadithcity.com
- [سایر] پس از حجامت خوردن چه چیزهایی توصیه شده است؟
- [سایر] پس از حجامت خوردن چه چیزهایی توصیه شده است؟
- [سایر] با سلام حالت ناشتا به چه حالتی می گویند ؟<br />جای معتبری برای حجامت سراغ دارید چه نوع حجامتی را توصیه میکنید ؟
- [سایر] حجامت چه فوایدی دارد؟
- [سایر] حجامت چه زمانی سودمندتر است؟
- [سایر] حجامت چه فوایدی دارد؟
- [سایر] حجامت چه هنگامی سودمندتر است؟
- [سایر] خوردن انار شیرین پس از حجامت چه فایده ای دارد؟
- [سایر] حجامت کردن روی گودی پس سر چه اثری دارد؟
- [سایر] حجامت کردن روی گودی پس سر چه اثری دارد؟
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . وقتی از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادت های خود را به جا آورد و اگر دوباره خون ببیند چنان چه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بوده، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، بنابر احتیاط واجب روزهایی را که خون دیده نفاس قرار دهد و در روزهایی که در بین پاک بوده آنچه را بر نفسا حرام است ترک کند و عبادت های خود را به جا آورد.
- [آیت الله نوری همدانی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد ، باید غسل کند و عبادتهای خود را بجا آورد و اگر دوباره خون ببیند ، چنانچه روزهائی که خون دیده با روزهائی که در وسط پاک بوده ، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد ، تمام آن نفاس است و اگر روزهائی که پاک بوده روزه گرفته باشد باید قضا نماید .
- [آیت الله سبحانی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادت های خود را بجا آورد. و اگر دوباره خون ببیند، چنانچه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بوده، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است و اگر روزهایی که پاک بوده روزه گرفته باشد باید قضا نماید.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد؛ باید غسل کند و عبادتهای خود را به جا آورد. و اگر دوباره خون ببیند؛ چنانچه روزهائی را که خون دیده با روزهائی که در وسط پاک بوده؛ روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد؛ تمام آن نفاس است و اگر روزهائی که پاک بوده روزه نیز گرفته باشد لازم است قضا نماید.
- [آیت الله بروجردی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادتهای خود را به جا آورد و اگر دوباره خون ببیند، چنانچه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بوده، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است و اگر روزهایی که پاک بوده روزه گرفته باشد، باید قضا نماید.
- [آیت الله بهجت] وقتی زن از خون نفاس پاک شد باید غسل کند و عبادتهای خود را بهجا آورد، و اگر دوباره خون ببیند چنانچه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بوده روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد تمام آن نفاس است، و اگر روزهایی که پاک بوده روزه گرفته باشد باید قضا نماید.
- [آیت الله سیستانی] اگر سه روز پشت سر هم خون ببیند و پاک شود ، چنانچه دوباره خون ببیند و روزهائی که خون دیده و روزهائی که در و سط پاک بوده روی هم از ده روز بیشتر نشود ، همه روزهائی که خون دیده ، حیض است . ولی احتیاط لازم آن است که در روزهائی که در وسط پاک بوده کارهائی که بر غیر حائض واجب است انجام دهد ، و آنچه بر حائض حرام است ترک کند .
- [آیت الله علوی گرگانی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند وعبادتهای خود را بجا آورد، و اگر دوباره خون ببیند، چنانچه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بود، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است و اگر روزهایی که پاک بوده روزه گرفته باشد باید قضا نماید.
- [آیت الله خوئی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادتهای خود را بهجا آورد. و اگر دوباره خون ببیند، چنانچه روزهائی را که خون دیده با روزهائی که در وسط پاک بوده، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است، و اگر روزهائی که پاک بوده روزه نیز گرفته باشد لازم است قضا نماید.
- [امام خمینی] وقتی زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادتهای خود را بجاآورد. و اگر دوباره خون ببیند، چنانچه روزهایی که خون دیده با روزهایی که در وسط پاک بوده، روی هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است.و اگر روزهایی که پاک بوده روزه گرفته باشد، باید قضا نماید.