سلام دوست عزیز سؤال شما خیلی کلی است. با این حال من تلاش می کنم مسائلی را که در خواستگاری باید زیر نظر داشته باشید برای شما دسته بندی کنم قبل از هرچیز، شباهت‌ها و تفاوت‌های فرهنگی خانواده‌های دو طرف را در نظر بگیرید. فراموش نکنید که ازدواج یعنی پیوند دو خانواده. درباره جهان بینی طرف مقابل سوال کنید. تفسیر شما و همسر آینده شما از زندگی چیست؟ سعی کنید سوالاتی را مطرح کنید که روحیات طرف مقابل را بهتر بشناسید. از نظر اعتقادی و مذهبی یکدیگر را ارزیابی کنید. نباید شما و همسر‌ آینده تان از نظر مذهبی تفاوت‌های آشکار و فاحش با هم داشته باشید. این موضوع باعث ایجاد اختلافات جدی در زندگی مشترک شما خواهد شد. درباره اهداف یکدیگر در زندگی بحث کنید. هدف شما و همسرآینده شما از ازدواج چیست؟ آیا ازدواج را راهی برای تکامل می‌دانید؟ یا ازدواج می‌کنید که به اهداف مالی خود برسید؟ این دو نگاه بسیار با هم متفاوت است. اهداف بلند مدت شما در زندگی و انتظاراتتان از زندگی چیست؟ درباره علایق و سرگرمی‌های یکدیگر بپرسید. زندگی شما پر از اوقات فراغت و زمان‌های خالی است که قرار است آن را با یک نفر دیگر شریک شوید. بنابراین بسیار مهم است نظر شما دونفر در باره نحوه گذراندن اوقات فراغت، سبک مسافرت، تفریح و…. به هم نزدیک باشد. در ضمن می توانید برای به دست آوردن لیست کامل تری از «فهرست سؤالات روز خواستگاری» همین عنوان را در سایت تبیان جستجو کنید تا اطلاعات جزئی تری در اختیارتان قرار گیرد. پیروز باشید.
سلام دوست عزیز سؤال شما خیلی کلی است. با این حال من تلاش می کنم مسائلی را که در خواستگاری باید زیر نظر داشته باشید برای شما دسته بندی کنم قبل از هرچیز، شباهتها و تفاوتهای فرهنگی خانوادههای دو طرف را در نظر بگیرید. فراموش نکنید که ازدواج یعنی پیوند دو خانواده. درباره جهان بینی طرف مقابل سوال کنید. تفسیر شما و همسر آینده شما از زندگی چیست؟ سعی کنید سوالاتی را مطرح کنید که روحیات طرف مقابل را بهتر بشناسید. از نظر اعتقادی و مذهبی یکدیگر را ارزیابی کنید. نباید شما و همسر آینده تان از نظر مذهبی تفاوتهای آشکار و فاحش با هم داشته باشید. این موضوع باعث ایجاد اختلافات جدی در زندگی مشترک شما خواهد شد. درباره اهداف یکدیگر در زندگی بحث کنید. هدف شما و همسرآینده شما از ازدواج چیست؟ آیا ازدواج را راهی برای تکامل میدانید؟ یا ازدواج میکنید که به اهداف مالی خود برسید؟ این دو نگاه بسیار با هم متفاوت است. اهداف بلند مدت شما در زندگی و انتظاراتتان از زندگی چیست؟ درباره علایق و سرگرمیهای یکدیگر بپرسید. زندگی شما پر از اوقات فراغت و زمانهای خالی است که قرار است آن را با یک نفر دیگر شریک شوید. بنابراین بسیار مهم است نظر شما دونفر در باره نحوه گذراندن اوقات فراغت، سبک مسافرت، تفریح و…. به هم نزدیک باشد. در ضمن می توانید برای به دست آوردن لیست کامل تری از «فهرست سؤالات روز خواستگاری» همین عنوان را در سایت تبیان جستجو کنید تا اطلاعات جزئی تری در اختیارتان قرار گیرد. پیروز باشید.
- [سایر] در روز خواستگاری چه سوالاتی بپرسم و اول از کجا شروع کنم؟
- [سایر] با سلام و خسته نباشید ببخشید واسه من قراره یک خواستگار بیاد با کلیات خانواده شون آشنایی داریم ولی نمیدونم واسه اینکه با روحیات و اخلاق ایشون آشنا بشم چه سوالایی بپرسم ممنون میشم یک سری سوالات اساسی و مهم رو بهم بگید با تشکر فراوان.
- [سایر] با عرض سلام من می خواستم به مراسم خواستگاری بروم می خواستم در این زمینه من را راهنمایی کنید چه سوالاتی باید بپرسم ؟ به چه مسائلی قبل از رفتن به خواستگاری فکر کنم ؟ چه معیارهایی را در نظر بگیرم ؟ و ... با تشکر
- [سایر] در جلسه اول خواستگاری چه سوالاتی و باید از طرف مقابلم بپرسم اگر طرفم آشنا باشه و از فامیل های دور چطور؟
- [سایر] سلام میخواستم بدونم چه سوالهایی باید از خواستگارهام بپرسم لطفا واضح برام بگید سوالهارو واقعانمیدونم چی بپرسم
- [سایر] سلام تاریخ خواستگاری حضرت علی(ع) از فاطمه زهرا(س) چه زمانی بوده است؟ و فاصله بین خواستگاری ایشان تا ازدواج چه مدت زمانی بوده است؟ با تشکر
- [سایر] سلام می خواستم بپرسم چرا رابطه دوستی گزینه مناسبی برای انتخاب همسر نیست؟
- [سایر] سلام 1.به نظر شما من چگونه میتوانم از شما سوال بپرسم که جواب بدهید. 2.وقتی در ماه مبارک رمضان با شما و سایتتان آشنا شدم خوشحال شدم که میتوانم به مرور سوالاتم را بپرسم 3.نامهای ارسالی ( صحرا، سلام سلام سلام، وباز هم صحرا) امدریغ از یک پاسخ. 4.و من الله توفیق
- [سایر] باعرض سلام و خسته نباشید بنده شنیدهام که بعضی از دخترها سردمزاج بوده و دارای تمایلات جنسی کمتری میباشند یا کلا بی علاقه به این مساله هستند.من هم پسری هستم که گرم مزاجم.قبل ازدواج و موقع خواستگاری از کجا باید بدانم که دختر مورد نظرم گرم مزاج است یا نه؟؟آیا باید ازش بپرسم؟؟ ممنون از راهنماییتون
- [سایر] سلام خسته نباشید من دختری 26 ساله هستم خواستگاری دارم قرار است با او صحبت کنم ولی نمیدانم باید چه چیزهایی از او بپرسم تا بهتر بتوانم او را بشناسم . و آیا لازم است با او بیرون بروم ؟ لطفاً راهنمایم کنید. با تشکر از زحمات شما.
- [آیت الله اردبیلی] از هر زنی بجز زنانی که ازدواج با آنان حرام است و در مسائل آینده بیان خواهد شد و زنانی که در عدّه هستند یا در حال احرامند، میتوان خواستگاری نمود.
- [آیت الله وحید خراسانی] در غیر نماز مستحب است جواب سلام را بهتر از سلام بگوید مثلا اگر کسی گفت سلام علیکم در جواب بگوید سلام علیکم ورحمه الله
- [آیت الله بروجردی] در غیر نماز مستحب است جواب سلام را بهتر از سلام بگوید، مثلاً اگر کسی گفت:(سَلامٌ عَلَیکُم) در جواب بگوید:(سَلامٌ عَلَیکُمْ وَ رَحمَةُ اللهِ).
- [آیت الله مکارم شیرازی] نمازگزار نباید در حال نماز به دیگری سلام کند، ولی اگر دیگری به او سلام کند جواب او واجب است، اما جواب باید مانند سلام باشد، مثلاً اگر گفت: (السلام علیْک) در جواب بگوید (السلام علیْک) و اگر بگوید (سلامٌ علیْکمْ) در جواب بگوید (سلامٌ علیْکمْ)، حتی اگر بگوید (سلام) در جواب باید بگوید (سلام).
- [آیت الله مکارم شیرازی] نمازگزار نباید در حال نماز به دیگری سلام کند، ولی اگر دیگری به او سلام کند جواب او واجب است، اما جواب باید مانند سلام باشد، مثلاً اگر گفت: (السلام علیْک) در جواب بگوید (السلام علیْک) و اگر بگوید (سلامٌ علیْکمْ) در جواب بگوید (سلامٌ علیْکمْ)، حتی اگر بگوید (سلام) در جواب باید بگوید (سلام).
- [آیت الله بهجت] اگر در جایی که نباید سلام دهد ، به نیت سلام اشتباها هرسه سلام را بگوید دو سجده سهو کافی است .
- [آیت الله علوی گرگانی] در حال نماز، انسان نباید به دیگری سلام کند و اگر دیگری به او سلام کند، باید همانطور که او سلام کرده جواب دهد، مثلاً اگر گفته سلام علیکم در جواب بگوید سلام علیکم ونباید علیکم السلام بگوید و بنابر احتیاط واجب باید بین سلام وجواب مماثلت در تعریف وتنکیر وافراد وجمع باشد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] باید جواب سلام را به سلامکننده بفهماند؛ اگر چه سلامکننده کر باشد و لازم نیست جواب سلام را طوری بگوید که سلامکننده بشنود و اگر فهماندن جواب سلام به سلامکننده ممکن نباشد؛ مثل این که شخص به انسان سلام کند و به سرعت رد شود و یا از تلویزیون یا رادیو سلام بدهد، ظاهراً جواب سلام لازم نیست.
- [آیت الله وحید خراسانی] در حال نماز انسان نباید به دیگری سلام کند و اگر دیگری به او سلام کند باید همان طور که او سلام کرده جواب دهد مثلا اگر گفته سلام علیکم در جواب بگوید سلام علیکم مگر در جواب علیکم السلام که بنابر احتیاط واجب باید بگوید سلام علیکم
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . در حال نماز، انسان نباید به دیگری سلام کند، و اگر دیگری به او سلام کند، باید همان طور که او سلام کرده جواب دهد، مثلاً اگر گفته: "سَلامٌ عَلَیْکُمْ" در جواب بگوید: "سَلامٌ عَلَیْکُمْ" ولی در جواب "عَلَیْکُمُ السَّلامُ" باید بگوید: "سَلامٌ عَلَیْکُمْ".