یک سالی است با دختری آشنا شده ام که از طریق رفتار و شخصیت او خوشم آمده است اما مادرم مخالفت می کند در حالی که با چت با او در ارتباط هستم. به مادرم می گویم او دختری ساده و بی آلایش و ساده است که من دوست دارم، اما مادرم ساز مخالفت می زند. با سلام و تحیت خدمت شما اهمیت ازدواج تا جایی است که می تواند سرنوشت و آینده افراد را تغییر دهد. این اهمیت اقتضا می کند تا تصمیم گیرنده نهایی پسر و دختر باشند و والدین از تحمیل نظر و یا مخالفت غیر منطقی اجتناب کنند، اما این بدان معنا نیست که صرف علاقه و اشتیاق پسر و دختر به یکدیگر تضمین کننده موفقیت ازدواج باشد. ضریب موفقیت در ازدواج زمانی افزایش می یابد که در کنار انتخاب درست و علاقه اولیه، فاکتورهای دیگری نظیر موافقت و تایید خانواده نیز لحاظ شود. بنابراین در گام اول شایسته است، بدون سوگیری و پیش داوری، چرایی مخالفت مادر را که دلسوزترین فرد به شما است را تحلیل کنید، در صورتی که مبتنی بر واقع نگری دلیل مخالفت وی را غیرمنطقی دانستید سعی کنید با گفتگو به دغدغه های ایشان پاسخ دهید و اطمینان وی را جلب کنید تا ذهنیت وی تغییر کند. همچنین می توانید با کمک از افراد تاثیرگذاری مانند پدر، خواهر، خاله، عمه و... زمینه رضایت مادر را فراهم کنید. با توجه به این نکات بهتر است از تا فراهم شدن رضایت مادر از ادامه و تعمیق ارتباط با این خانم اجتناب کنید چون به وابستگی ای دامن خواهد زد که معلوم نیست به ازدواج ختم گردد. در پناه خدای متعال موفق باشید
یک سالی است با دختری آشنا شده ام که از طریق رفتار و شخصیت او خوشم آمده است اما مادرم مخالفت می کند در حالی که با چت با او در ارتباط هستم. به مادرم می گویم او دختری ساده و بی آلایش و ساده است که من دوست دارم، اما مادرم ساز مخالفت می زند.
با سلام و تحیت خدمت شما
اهمیت ازدواج تا جایی است که می تواند سرنوشت و آینده افراد را تغییر دهد. این اهمیت اقتضا می کند تا تصمیم گیرنده نهایی پسر و دختر باشند و والدین از تحمیل نظر و یا مخالفت غیر منطقی اجتناب کنند، اما این بدان معنا نیست که صرف علاقه و اشتیاق پسر و دختر به یکدیگر تضمین کننده موفقیت ازدواج باشد.
ضریب موفقیت در ازدواج زمانی افزایش می یابد که در کنار انتخاب درست و علاقه اولیه، فاکتورهای دیگری نظیر موافقت و تایید خانواده نیز لحاظ شود.
بنابراین در گام اول شایسته است، بدون سوگیری و پیش داوری، چرایی مخالفت مادر را که دلسوزترین فرد به شما است را تحلیل کنید، در صورتی که مبتنی بر واقع نگری دلیل مخالفت وی را غیرمنطقی دانستید سعی کنید با گفتگو به دغدغه های ایشان پاسخ دهید و اطمینان وی را جلب کنید تا ذهنیت وی تغییر کند. همچنین می توانید با کمک از افراد تاثیرگذاری مانند پدر، خواهر، خاله، عمه و... زمینه رضایت مادر را فراهم کنید.
با توجه به این نکات بهتر است از تا فراهم شدن رضایت مادر از ادامه و تعمیق ارتباط با این خانم اجتناب کنید چون به وابستگی ای دامن خواهد زد که معلوم نیست به ازدواج ختم گردد.
در پناه خدای متعال موفق باشید
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر پسر و دختری به دلیل مخالفت پدر و مادر به حرام بیفتند، آیا میتوانند بدون اذن ولیّ ازدواج موقّت کنند؟
- [آیت الله مظاهری] در چه صورتی مخالفت با پدر و مادر جایز است؟
- [آیت الله بهجت] در چه صورتی مخالفت با پدر و مادر جایز است؟
- [آیت الله خامنه ای] آیا مخالفت با سلیقه پدر و مادر در کارها حرام است؟
- [سایر] آیا مخالفت بیجای والدین در ازدواج فرزندانشان درست است؟
- [سایر] با مخالفت والدین در ازدواج، چه باید کرد؟
- [سایر] برای ازدواج با پسر مورد علاقه ام، آیا با پدرم مخالفت کنم؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر پدر و جدّ پدری، نسبت به ازدواج دختر با شخص خاصّی مخالفت کنند و دختر تمایل به ازدواج با او داشته باشد، آیا اذن لازم است؟
- [آیت الله علوی گرگانی] مردی با زنی کارمند ازدواج کرده، با توجّه به این که زمان ازدواج زن کارمند بوده آیا مخالفت شوهر از ادامه کار اثر دارد؟
- [آیت الله خامنه ای] دختری که دم بخت است و موقع ازدواج او رسیده است اگر ولیّ قانونی او (یعنی پدر و جدّ پدری) یا مفقودالاثر باشند یا حضور داشته باشند و با ازدواج چنین دختری مخالفت داشته باشند در صورتی که شوهر هم کفو او محسوب شده و توانایی فراهم آوردن امکانات چنین ازدواجی را از نظر مادر دختر و معرفین داشته باشد، از نظر حضرتعالی آیا یکی از سر دفتران ازدواج می تواند چنین ازدواجی را ثبت و امضاء نماید یا خیر؟
- [آیت الله سیستانی] اگر فرزند بدون اجازه پدر یا مادر روزه مستحبی بگیرد ، و در بین روز پدر یا مادر او را نهی کند ، چنانچه مخالفت او موجب اذیتش که ناشی از شفقت اوست باشد باید افطار نماید .
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر پدر یا مادر به فرزند خود امر کنند که نماز را با جماعت بخواند در صورتی که ترک ان موجب ایذاء انها شود مخالفت انها حرام است
- [آیت الله نوری همدانی] ازدواج با زنهائی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند ، حرام است .
- [امام خمینی] ازدواج با زنهایی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند حرام است.
- [آیت الله بهجت] ازدواج با زنهایی که به انسان مَحرَم هستند، مثل مادر و خواهر و مادر زن، حرام است.
- [آیت الله اردبیلی] ازدواج با زنهایی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند، حرام است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] ازدواج با زنهائی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند حرام است.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] ازدواج با زنهائی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند حرام است.
- [آیت الله بروجردی] ازدواج با زنهایی که مثل مادر و خواهر و مادر زن با انسان محرم هستند، حرام است.
- [آیت الله علوی گرگانی] انسان نمیتواند با دختری که مادر یا مادر بزرگ انسان او را شیر کامل داده ازدواج کند، و نیز اگر زن پدر انسان از شیر پدر او دختری را شیر داده باشد انسان نمیتواند با آن دختر ازدواج نماید و چنانچه دختر شیرخواری را برایخود عقد کند، بعد مادر یا مادر بزرگ یا زن پدر او آن دختر را شیر دهد، عقد باطل میشود.