چطور مهارت های ارتباطی خود را با دیگران را افزایش داده و ارتباط بهتری برقرار کنیم؟
یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی، مهارت های ارتباطی با دیگران است. برای اینکه بتوانید رابطه خود را با دیگران بهتر کنید، به موضوعات زیر دقت فرمایید: 1- سعی کنید دیگران را همانطور که هستند به عنوان یک انسان که دارای قدرت تفکر هستند تحویل بگیرید و در رابطه با آنها نسبی فکر کنید زیرا هر انسانی یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها اگر ما انسان ها فقط به بدی های همدیگر نگاه کنیم هیچ جامعه و اجتماعی تشکیل نخواهد شد. 2- زندگی خود را کاملا وقف دیگران نکنید و زندگیتان را با دیگران تنظیم نکنید. 3- از آنجا که هیچ انسانی توانایی خواندن ذهن دیگران را ندارد، بنابراین به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید و به برداشت های شخصی خود از رفتارهای دیگران اعتماد نکنید. 4- بد را با بد جواب ندهید زیرا مانند خود فرد بدکار خواهید شد. 5- گذشت و بخشش نشانه آگاهی و شناخت بالاست بنابراین دیگران را ببخشید و به آنها نیکی کنید. 6- همیشه با خود بگویید که ارزش روان و ذهن من بسیار بالاتر از آن است که به خاطر رفتار یا گفتار دیگران خود را تنبیه کنم. 7- نقاط مثبت و خوبی های دیگران را هم ببینید. 8- احساسات خودتان را اعم از ناراحتی و خوشحالی در فضای مناسب و با احترام به دیگران بگوید و نظر دیگران را جویا شوید. 9 - سعی کنید جرأت نه گفته را تمرین کنید و تعارفات را کنار بگذارید. 10- احساسات و رفتار خود را با عبارات و کلماتی مشخص کنید و در یک جدول زمانی، هر روز و هر هفته ببینید چه تعداد از آن را انجام می دهید. و رفته رفته موارد منفی را کمتر کنید.
عنوان سوال:

چطور مهارت های ارتباطی خود را با دیگران را افزایش داده و ارتباط بهتری برقرار کنیم؟


پاسخ:

یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی، مهارت های ارتباطی با دیگران است. برای اینکه بتوانید رابطه خود را با دیگران بهتر کنید، به موضوعات زیر دقت فرمایید:
1- سعی کنید دیگران را همانطور که هستند به عنوان یک انسان که دارای قدرت تفکر هستند تحویل بگیرید و در رابطه با آنها نسبی فکر کنید زیرا هر انسانی یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها اگر ما انسان ها فقط به بدی های همدیگر نگاه کنیم هیچ جامعه و اجتماعی تشکیل نخواهد شد.
2- زندگی خود را کاملا وقف دیگران نکنید و زندگیتان را با دیگران تنظیم نکنید.
3- از آنجا که هیچ انسانی توانایی خواندن ذهن دیگران را ندارد، بنابراین به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید و به برداشت های شخصی خود از رفتارهای دیگران اعتماد نکنید.
4- بد را با بد جواب ندهید زیرا مانند خود فرد بدکار خواهید شد.
5- گذشت و بخشش نشانه آگاهی و شناخت بالاست بنابراین دیگران را ببخشید و به آنها نیکی کنید.
6- همیشه با خود بگویید که ارزش روان و ذهن من بسیار بالاتر از آن است که به خاطر رفتار یا گفتار دیگران خود را تنبیه کنم.
7- نقاط مثبت و خوبی های دیگران را هم ببینید.
8- احساسات خودتان را اعم از ناراحتی و خوشحالی در فضای مناسب و با احترام به دیگران بگوید و نظر دیگران را جویا شوید.
9 - سعی کنید جرأت نه گفته را تمرین کنید و تعارفات را کنار بگذارید.
10- احساسات و رفتار خود را با عبارات و کلماتی مشخص کنید و در یک جدول زمانی، هر روز و هر هفته ببینید چه تعداد از آن را انجام می دهید. و رفته رفته موارد منفی را کمتر کنید.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین