یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی، مهارت های ارتباطی با دیگران است. برای اینکه بتوانید رابطه خود را با دیگران بهتر کنید، به موضوعات زیر دقت فرمایید: 1- سعی کنید دیگران را همانطور که هستند به عنوان یک انسان که دارای قدرت تفکر هستند تحویل بگیرید و در رابطه با آنها نسبی فکر کنید زیرا هر انسانی یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها اگر ما انسان ها فقط به بدی های همدیگر نگاه کنیم هیچ جامعه و اجتماعی تشکیل نخواهد شد. 2- زندگی خود را کاملا وقف دیگران نکنید و زندگیتان را با دیگران تنظیم نکنید. 3- از آنجا که هیچ انسانی توانایی خواندن ذهن دیگران را ندارد، بنابراین به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید و به برداشت های شخصی خود از رفتارهای دیگران اعتماد نکنید. 4- بد را با بد جواب ندهید زیرا مانند خود فرد بدکار خواهید شد. 5- گذشت و بخشش نشانه آگاهی و شناخت بالاست بنابراین دیگران را ببخشید و به آنها نیکی کنید. 6- همیشه با خود بگویید که ارزش روان و ذهن من بسیار بالاتر از آن است که به خاطر رفتار یا گفتار دیگران خود را تنبیه کنم. 7- نقاط مثبت و خوبی های دیگران را هم ببینید. 8- احساسات خودتان را اعم از ناراحتی و خوشحالی در فضای مناسب و با احترام به دیگران بگوید و نظر دیگران را جویا شوید. 9 - سعی کنید جرأت نه گفته را تمرین کنید و تعارفات را کنار بگذارید. 10- احساسات و رفتار خود را با عبارات و کلماتی مشخص کنید و در یک جدول زمانی، هر روز و هر هفته ببینید چه تعداد از آن را انجام می دهید. و رفته رفته موارد منفی را کمتر کنید.
یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی، مهارت های ارتباطی با دیگران است. برای اینکه بتوانید رابطه خود را با دیگران بهتر کنید، به موضوعات زیر دقت فرمایید:
1- سعی کنید دیگران را همانطور که هستند به عنوان یک انسان که دارای قدرت تفکر هستند تحویل بگیرید و در رابطه با آنها نسبی فکر کنید زیرا هر انسانی یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها اگر ما انسان ها فقط به بدی های همدیگر نگاه کنیم هیچ جامعه و اجتماعی تشکیل نخواهد شد.
2- زندگی خود را کاملا وقف دیگران نکنید و زندگیتان را با دیگران تنظیم نکنید.
3- از آنجا که هیچ انسانی توانایی خواندن ذهن دیگران را ندارد، بنابراین به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید و به برداشت های شخصی خود از رفتارهای دیگران اعتماد نکنید.
4- بد را با بد جواب ندهید زیرا مانند خود فرد بدکار خواهید شد.
5- گذشت و بخشش نشانه آگاهی و شناخت بالاست بنابراین دیگران را ببخشید و به آنها نیکی کنید.
6- همیشه با خود بگویید که ارزش روان و ذهن من بسیار بالاتر از آن است که به خاطر رفتار یا گفتار دیگران خود را تنبیه کنم.
7- نقاط مثبت و خوبی های دیگران را هم ببینید.
8- احساسات خودتان را اعم از ناراحتی و خوشحالی در فضای مناسب و با احترام به دیگران بگوید و نظر دیگران را جویا شوید.
9 - سعی کنید جرأت نه گفته را تمرین کنید و تعارفات را کنار بگذارید.
10- احساسات و رفتار خود را با عبارات و کلماتی مشخص کنید و در یک جدول زمانی، هر روز و هر هفته ببینید چه تعداد از آن را انجام می دهید. و رفته رفته موارد منفی را کمتر کنید.
- [سایر] مظور از مهارت ارتباط موثر یا جرات ورزی چیست؟
- [سایر] اگر کسی قسم قرآن بخورد که با فلان کس ارتباطی نداشته باشد، اما بعداً از طریق عقد موقت با آن خانم ارتباط برقرار نماید، در این صورت آیاه گناه کرده است؟
- [سایر] چه زمانی می توانیم با خدا ارتباط برقرار کنیم؟
- [سایر] چه زمانی می توانیم با خدا ارتباط برقرار کنیم؟
- [سایر] چگونه می توانیم با نوجوانان ارتباط برقرار کنیم؟
- [سایر] میخواستم بدانم که آیا میشود با امام زمان(ع) ارتباط برقرار کرد یا نه؟
- [سایر] پرسش: چگونه می توان از طریق قرآن کریم با امام زمان ارتباط برقرار کرد؟
- [سایر] شبهه: انسان با این بدن مادّی نمی تواند با عالم مجردات ارتباط برقرار کند.
- [سایر] زبان حضرت آدم چه بوده؟ چگونه با هم ارتباط برقرار میکردند؟
- [آیت الله نوری همدانی] در اروپا بسیاری از افراد تحت عنوان دوست دختر و پسر با همدیگر ارتباط زناشوئی برقرار میکنند و صاحب فرزند نیز میشوند و پس از گذشت سالیان طولانی عقد ازدواج میخوانند، آیا چنین ارتباطی مصداق لکلِّ قومِ نکاحٌ) هست یا نه؟
- [آیت الله جوادی آملی] .اجاره دهنده یا اجاره کننده می تواند ب ه عنوان وکالت از دیگری , پیمان اجاره برقرار کند.
- [آیت الله مظاهری] اگر در شهر مستحقّی نباشد و یا مصرف بهتری در نظر دارد میتواند زکات را به شهر دیگری ببرد و اگر زکات تلف شود ضامن نیست، مگر آنکه در نگهداری آن کوتاهی کرده باشد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] چنانچه مالک یا عامل فوت کنند مضاربه باطل می شود و ورثه می توانند با عامل توافق نمایند و مجدّداً عقد مضاربه، برقرار کنند.
- [آیت الله جوادی آملی] .مستحب است با کسی که اعتنایی به حضور در مسجد ندارد, پیوند مود?ت برقرار نشود و با او هم غذا نشوند و مشورت نکنند و ازدواج ننمایند.
- [آیت الله جوادی آملی] .اگر کسی کالایی را برای تجارت در اختیار داشت و در وسط سال, قیمت آن افزایش یافت و آن را نفروخت , در پایان سال , قیمت آن تنزّل کرد، خمسِ افزایش قیمت وسط سال، واجب نیست، اگرچه عدم فروش در وسط سال، برای گرانتر شدن و غیر آن باشد.
- [آیت الله اردبیلی] هر جنس و مالی که یک بار خُمس آن داده شود، دیگر خُمس به آن تعلّق نمیگیرد، مگر این که رشد کرده یا قیمت آن افزایش یابد که مقدار رشد کرده یا افزایش یافته، متعلّق خمس است؛ ولی اگر رشد قیمت بر اثر کاهش ارزش پول باشد به گونهای که درآمد و غنیمت محسوب نشود خُمس آن لازم نیست.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] زن از قیمت اموال غیر منقول در حال فوت متوفی ارث میبرد بنابر این اگر بعد از فوت میت اموال افزایش قیمت داشت زن از قیمت افزوده شده ارث نمیبرد همانطور که از سایر نماءات و منافع ان ارث نمیبرد البته در صورت افزایش قیمت مصالحه با زن میت بسیار پسندیده است خصوصا اگر ندادن قیمت به جهت تاخیر ورثه صورت گرفته باشد.
- [آیت الله بهجت] در صورت مساوی بودن دو مجتهد ، جایز است انسان در مسائلی که ارتباطی با هم ندارند، بعضی مسائل را از یکی و بعضی دیگر را از مجتهد دیگر تقلید نماید.
- [آیت الله علوی گرگانی] در معامله سلف اگر فروشنده جنسی را که قرارداد کرده بدهد، مشتری باید قبول کند و نیز اگر بهتر از آنچه قرار گذاشته بدهد وطوری باشد که از همان جنس حساب شود، مشتری باید قبول نماید اگر در وقت معامله قرار نگذاشته باشند که فروشنده جنس بهتری ندهد.
- [آیت الله اردبیلی] اگر بر روی چیزی که مانع از اتصال در صفوف جماعت است سوراخهایی ایجاد کنند نیز اتصال در جماعت برقرار نمیشود و نماز افرادی که به واسطه این مانع از جماعت جدا شدهاند، به جماعت صحیح نیست.