موضوعی که شما مطرح فرمودید یک پدیده روان شناختی است که راه کارهای روان شناختی دارد و معمولا دراین موارد آیات و روایات هم تأیید کننده راهکارهای روان شناختی است و بنابراین شما نباید به دنبال معجزه باشید و باید سعی کنید که با تلاش و کوشش و پیدا کردن راه حل منطقی برای حل مشکلتان موفقیت برای خودتان به ارمغان بیاورید همانطور که امامان و معصومین(ع) هم برای حل مشکلات و مسایل زندگی خودشان از راه منطقی و عاقلانه استفاده می کردند. از طرفی بهتر بود یک تاریخچه ای از زندگی شخصی خودتان و وضعیت ارتباطی والدین و وضعیت روحی و رفتاری سایر اعضا را و مدت زمان درگیر بودن با این مشکل را ارسال می فرمودید تا ترس شما ریشه یابی شده و مشاوره بهتری در اختیار شما گذاشته شود؛ اما با توجه به متن ارسالی می توان گفت شما دچار یک فوبیای اجتماعی و یا ترس اجتماعی شده اید که باعث دردسرهایی برایتان شده است بدین منظور راهکارهای زیر پیشنهاد می شود: 1- ورزش و تحرکات منظم ورزشی به منظور کاهش تنش و اضطراب در بعد جسمانی و عضلانی. 2- پرهیز از خود سرزنشی، افزایش احترام به خود، خودگویی مثبت و نوشتن نقاط مثبت و مرور روزانه آنها. 3- قبل از وارد شدن به جلسات با افکار و منفی و برداشت های منفی خودتان مبارزه کنید. 4- هنگام وارد شدن در جلسه سعی در ایجاد جو خودمانی کنید و صحبت را با مزاح و شوخی مناسب شروع کنید. 5- سعی کنید بدون توجه به خودتان و افکاری که در جمع دارید به صحبت های دوستانتان گوش بدهید. 6- قبل از شروع صحبت سعی کنید با شل کردن عضلات، خودگویی مثبت، و تنفس عمیق، تنش را در بدن خودتان کاهش دهید برای اینکار باید تنفس عمیق را تمرین کنید(انتخاب یک مکان آرام و تمرین 8 ثانیه دم و 8 ثانیه بازم با کنترل و هدایت فرد). 7- به هیچ وجه بعد از جلسات و صحبت های که داشته اید خودتان را سرزنش نکنید و سعی کنید به خودتان بگویید که بهترین صحبت های را داشته اید. 8- با افکار منفی بعد از جلسات مانند خراب کردم، همه فهمیدن که اضطراب دارم و... مبارزه کنید. 9- به طور کلی شرکت در امکان مذهبی، گفتن ذکر لاحول ولا قوِه الا بالله العلی العظیم با توجه به معنا آن بسیار مفید است.
راهکارهای اجتماعی شدن را بفرمایید؟
موضوعی که شما مطرح فرمودید یک پدیده روان شناختی است که راه کارهای روان شناختی دارد و معمولا دراین موارد آیات و روایات هم تأیید کننده راهکارهای روان شناختی است و بنابراین شما نباید به دنبال معجزه باشید و باید سعی کنید که با تلاش و کوشش و پیدا کردن راه حل منطقی برای حل مشکلتان موفقیت برای خودتان به ارمغان بیاورید همانطور که امامان و معصومین(ع) هم برای حل مشکلات و مسایل زندگی خودشان از راه منطقی و عاقلانه استفاده می کردند. از طرفی بهتر بود یک تاریخچه ای از زندگی شخصی خودتان و وضعیت ارتباطی والدین و وضعیت روحی و رفتاری سایر اعضا را و مدت زمان درگیر بودن با این مشکل را ارسال می فرمودید تا ترس شما ریشه یابی شده و مشاوره بهتری در اختیار شما گذاشته شود؛ اما با توجه به متن ارسالی می توان گفت شما دچار یک فوبیای اجتماعی و یا ترس اجتماعی شده اید که باعث دردسرهایی برایتان شده است بدین منظور راهکارهای زیر پیشنهاد می شود:
1- ورزش و تحرکات منظم ورزشی به منظور کاهش تنش و اضطراب در بعد جسمانی و عضلانی.
2- پرهیز از خود سرزنشی، افزایش احترام به خود، خودگویی مثبت و نوشتن نقاط مثبت و مرور روزانه آنها.
3- قبل از وارد شدن به جلسات با افکار و منفی و برداشت های منفی خودتان مبارزه کنید.
4- هنگام وارد شدن در جلسه سعی در ایجاد جو خودمانی کنید و صحبت را با مزاح و شوخی مناسب شروع کنید.
5- سعی کنید بدون توجه به خودتان و افکاری که در جمع دارید به صحبت های دوستانتان گوش بدهید.
6- قبل از شروع صحبت سعی کنید با شل کردن عضلات، خودگویی مثبت، و تنفس عمیق، تنش را در بدن خودتان کاهش دهید برای اینکار باید تنفس عمیق را تمرین کنید(انتخاب یک مکان آرام و تمرین 8 ثانیه دم و 8 ثانیه بازم با کنترل و هدایت فرد).
7- به هیچ وجه بعد از جلسات و صحبت های که داشته اید خودتان را سرزنش نکنید و سعی کنید به خودتان بگویید که بهترین صحبت های را داشته اید.
8- با افکار منفی بعد از جلسات مانند خراب کردم، همه فهمیدن که اضطراب دارم و... مبارزه کنید.
9- به طور کلی شرکت در امکان مذهبی، گفتن ذکر لاحول ولا قوِه الا بالله العلی العظیم با توجه به معنا آن بسیار مفید است.
- [سایر] لطفا راهکارهای کنار گذاشتن ترس را به من آموزش دهید و همچنین بفرمایید که چگونه در شرایط مختلف رفتار جراتمندانه داشته باشیم؟
- [سایر] راهکارهای ایجاد وحدت چیست؟
- [سایر] راهکارهای بهبود رابطه جنسی با همسر کدامند؟
- [سایر] راهکارهای افزایش انگیزه و موفقیت تحصیلی چیست؟
- [سایر] باعرض سلام وخسته نباشید لطفا به چندین مورد از مضامین اجتماعی در قران و نهج البلاغه اشاره بفرمایید با تشکر
- [سایر] راهکارهای مقابله با مردسالاری چیست؟
- [سایر] چرا راهکارهای اسلامی در مورد امید ملموس نیست ؟
- [سایر] راهکارهای برطرف کردن شهوت و زیاد کردن تقوا چیست؟
- [سایر] راهکارهای خلاص شدن از عشق های بی هدف، چیست؟
- [سایر] راهکارهای غلبه بر احساسات و تعارفی بودن چیست؟
- [آیت الله اردبیلی] بر مسلمانان لازم است روابط اجتماعی خود را از اموری همچون غیبت، تهمت، حسد، تکبّر، تجسّس، دروغ، تملّق، خدعه و مکر، رشوه، سوء ظن، فتنهانگیزی، خیانت، نفاق، استهزا، تضییع حقوق یکدیگر و ظلم و از هرگونه معصیت پاک گردانند.
- [آیت الله مظاهری] دروغ گفتن حرام است، ولی راست گفتن واجب نیست، بنابراین اگر چیزی بپرسند که نخواهد واقع را بگوید، میتواند ساکت بماند، بلکه اگر مفسده شخصی یا اجتماعی داشته باشد، آن راست گفتن حرام است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . امر به معروف و نهی از منکر، یکی از تعالیم مهمه اسلامی است که حیثیت و شرافت و بقاء عزت و ترقی و تعالی مسلمانان، و اجرای احکام و جلوگیری از فحشا و فساد و تأمین امنیت اجتماعی، به آن وابسته است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] 9 برای جلوگیری از انعقاد نطفه هر وسیله مشروعی که بی ضرر باشد و باعث نقص مرد یا زن نشود یعنی مرد یا زن برای همیشه از قابلیت تولید مثل ساقط نگردند، ذاتاً مجاز است; ولی اگر مستلزم نظر و لمس نامشروع می باشد، تنها در صورت ضرورت فردی یا اجتماعی جایز است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . کسانی که متدین و ملتزم به احکام اسلام نیستند و اهل نماز و روزه و وظایف شرعیه نمی باشند لیاقت عهده داری مشاغل اجتماعی اسلامی و مناصب عمومی را ندارند و اگر عهده دار شوند، غاصب و متجاوز به حقوق عمومی شناخته می شوند.
- [آیت الله سیستانی] اگر بدهکار غیر از خانهای که در آن نشسته است ، و اثاثیه منزل و چیزهای دیگری که به آنها با ملاحظه شأن و موقعیت اجتماعی او احتیاج دارد و بدون آنها در زحمت میافتد ، چیزی نداشته باشد ، طلبکار نمیتواند طلب خود را از او مطالبه نماید ، بلکه باید صبر کند تا بتواند بدهی خود را بدهد .
- [آیت الله مظاهری] اگر شخص بالغ و عاقل با سلاح به منظور اخلال در نظم اجتماعی و یا ترور اشخاص و غارت یا اتلاف اموال مردم به آنان هجوم آورد محارب و مفسد است، مرد باشد یا زن، در شب باشد یا روز، در شهر باشد یا غیر آن. و حاکم شرع به تناسب جرم، او را میکشد یا دست راست و پای چپ او را قطع میکند یا تبعیدش مینماید.
- [آیت الله جوادی آملی] .اگر در تمام وقت نماز چیزی که سجده بر آن صحیح است, ندارد یا دارد, ولی بر اثر مانع طبیعی; مانند سرما و گرما یا مانع اجتماعی; مانند تقیه نمیتواند بر آن سجده کند, بر لباس پنبهای یا کتانی خود سجده نماید (هرچند خصوصیتی برای آن نیست) و اگر آن مقدور نبود، بر پشت دست خود سجده نماید و اگر آن نیز ممکن نبود، بر کالاهای معدنی؛ مانند عقیق، فیروزه سجده کند.
- [آیت الله اردبیلی] (معروف) یعنی چیزی که به حکم شرع یا عقل انجام آن واجب یا مستحب است و (منکر) یعنی چیزی که به حکم شرع یا عقل انجام آن قبیح و حرام یا مکروه است و از این نظر فرقی میان امور فردی و اجتماعی نیست. بنابر این امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی است و حکومتها و افراد مردم، همه در برابر یکدیگر مسئولیت دارند و باید به این وظیفه عمل نمایند.
- [آیت الله اردبیلی] انواع مسابقات ورزشی مانند شنا، دو، کُشتی و فوتبال، جایز است بلکه برای حفظ سلامت و ایجاد نشاط فردی و اجتماعی در حدّ معقول پسندیده میباشد، به شرط این که ضرر جسمی یا روانی قابل توجّه نداشته باشند و بدون شرطبندی انجام شوند و همراه با اعمال نامشروع نباشند، هر چند اگر شخص سوم یا مؤسّسهای و یا دولت به برندگان، جوایز نقدی یا غیر نقدی اهدا کنند، اشکال ندارد.