ایات قران
خال کوبی آیات قرآن بر روی بدن و مس آن چگونه است؟<BR>
خال کوبی آیات قرآن بر روی بدن و مس آن چگونه است؟<BR> همه مراجع: اگر مادهای که با آن خالکوبی شده زیر پوست باشد، مس آن بدون طهارت اشکال ندارد و بعد از حدث و جنابت، لازم نیست فورا وضو و یا غسل انجام دهند.( تبریزی، استفتاءات، س 1920 و دفتر: همه مراجع.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 214/500030)
خال کوبی آیات قرآن بر روی بدن و مس آن چگونه است؟<BR> همه مراجع: اگر مادهای که با آن خالکوبی شده زیر پوست باشد، مس آن بدون طهارت اشکال ندارد و بعد از حدث و جنابت، لازم نیست فورا وضو و یا غسل انجام دهند.( تبریزی، استفتاءات، س 1920 و دفتر: همه مراجع.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 214/500030)
پاسخ:
خال کوبی آیات قرآن بر روی بدن و مس آن چگونه است؟<BR>
همه مراجع: اگر مادهای که با آن خالکوبی شده زیر پوست باشد، مس آن بدون طهارت اشکال ندارد و بعد از حدث و جنابت، لازم نیست فورا وضو و یا غسل انجام دهند.( تبریزی،
استفتاءات، س 1920 و دفتر: همه مراجع.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 214/500030)
- [سایر] راه محو کردن برگههایی که آیات قرآن بر روی آن نوشته شده، چیست؟<BR>
- [سایر] آیا سوزاندن آیات قرآن که بر روی کاغذ نوشته شده جایز است؟<BR>
- [سایر] کسی که آیات قرآن را تایپ میکند؛ آیا باید با وضو باشد؟<BR>
- [سایر] حکم تماس بدن با خط قرآن بدون طهارت چه حکمی دارد؟<BR>
- [سایر] <BR> بلوغ دختر<BR>نشانه بلوغ دختر را بیان کنید؟<BR>
- [سایر] چنانچه آیات قرآن از پشت کاغذ پیدا باشد، دست زدن به آن بدون طهارت چه حکمی دارد؟<BR>
- [سایر] تلاوت قرآن بدون وضو چه حکمی دارد؟<BR>
- [سایر] برای آشنایی با معارف اسلامی راه های زیر را پیشنهاد می شود، لطفا هر روش را به صورت دقیق نقد کنید! <BR>1- مطالعه یک دور قرآن با ترجمه + مطالعه یک کتاب حدیث مانند میزان الحکمه<BR>2- مطالعه یک دور تفسیر قرآن مانند نمونه یا المیزان<BR>3 مطاله یک دور عقاید (مثلا کتب شهید مطهری) + اخلاق + رساله مرجع تقلید<BR>4- یافتن پاسخ سؤالاتی که به ذهن می آید.
- [آیت الله سیستانی] حکم خال کوبی بر روی بدن چیست؟
- [سایر] سلام بنده سمنو خوردم بعد بلافاصله ماست خوردم.مامانم میگه سمنو با ماست مضره و در بدن ایجاد خال سفید میکنه. <div>من خیلی ناراحت و نگرانم.چیکار کنم آیا چاره و راه درمانی برای جلوگیری هست که خال در نیاد.دختر 24 ساله</div> <div>ممنون</div>
- [آیت الله نوری همدانی] مّس نمودن خط قرآن ، یعنی رساندن جائی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است . ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند ، مس آن اشکال ندارد .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [امام خمینی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگری ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد، حرام است؛ ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند، مسّ آن اشکال ندارد.
- [آیت الله مظاهری] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است، ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مسّ آن اشکال ندارد.
- [آیت الله خوئی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جائی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله وحید خراسانی] مس نمودن خط قران یعنی رساندن جایی از بدن به خط قران برای کسی که وضو ندارد حرام است و رساندن موی بدن به قران مانعی ندارد در صورتی که از توابع بشره شمرده نشود و اگر قران را به زبان فارسی یا به زبان دیگری ترجمه کنند مس ان در غیر اسم ذات و اسماء صفات خداوند متعال اشکال ندارد
- [آیت الله علوی گرگانی] مس نمودن خط قرآن، یعنی رساندن جایی از بدن بخط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است، و احتیاط استحبابی آن است که موی خود را هم بخطّ قرآن نرساند، ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مسّ آن اشکال ندارد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . مس نمودن خط قرآن یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن برای کسی که وضو ندارد حرام است، و احتیاط مستحب آن است که موی خود را هم به خط قرآن نرساند. ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند مس آن اشکال ندارد.
- [آیت الله بروجردی] مس نمودن خط قرآن (یعنی رساندن جایی از بدن به خط قرآن) برای کسی که وضو ندارد حرام است و احتیاط واجب آن است که موی خود را هم به خط قرآن نرساند، ولی اگر قرآن را به زبان فارسی یا به زبان دیگر ترجمه کنند، مس آن اشکال ندارد.