آیا تاکنون کسی در پاسخ به کتاب بسط تجربه نبوی آقای سروش کتابی نوشته است؟ - نقد نظریه بسط تجربه نبوی، علی ربانی گلپایگانی، انتشارات مرکز مدیریت علمیه قم - نقد دکتر عبدالله نصری بر سروش، مقاله آتش بر خرمن نبوت: نقد بر دیدگاههای سروش، درباره وحی وقرآن(سایت گفتمان دینی)؛ کازرون نیوز، 23 اردیبهشت 1387، 1999 - مقاله بسط نبوت: دکتر جهاندار امیری، کیهان نیوز، پنج شنبه 8 آذر 1386، سال64، شماره 189531 - نامه آیت الله سبحانی به دکتر سروش، قرارو، کد مطلب 9195، 25 اسفند 1386، مرکز فرهنگ و معارف قرآن، 3 تیر 1387 - مقاله قبضی در بسط تجربه نبوی، سیدمحمد علی داعی نژاد(کانون اندیشه جوان) - نگاهی بر تجربه نبوی، رضا حاجی ابراهیم، انجمن معارف - مقاله شطحیات سروش، محمد نصر اصفهانی(سایت خودش موجود است). - مقاله: قبض قندیل ها و بسط تأویل ها، حسین کهفی، سایت فتی، 1387/2/5 - مقاله در نقد جدید از وحی(طبیعت الهی یا الهیات طبعی)(بخش اول) بهاءالدین خرمشاهی، روزنامه اطلاعات، 2تیر 1387 - نقد قائمی نیا بر دیدگاه سروش در زمینه وحی/ مقاله قرآن، کلام محمد(ص) یا کلام خداوند؟ سایت گفتمان دینی - نقد تئوری بسط تجربه دینی نبوی/سیدکریم خویش نظر/www.dinpajoohan.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=289 - وحی و تجربه دینی از منظر قرآن و اندیشمندان، علی باقری، www.orvah.com/farsi/maqalat/text/9.htm . - مقاله قبض تجربه نبوی یا بسط آن، صباح ویژه نامه گستره دین، پاییز1380 - نقد نظریه بسط تجربه نبوی دکتر سروش، احد ایمانی hekmatabad.parsiblog.com - نفی تجربه نبوی/سایت الف/کد23436، 25 اسفند 86 - مقاله خاتمیت یا بسط تجربه نبوی، فصلنامه عملی تخصصی معرفت، شماره46، تابستان 82، ص86-100 - مقاله قرآن و عترت نبوت مستمر، حسین کهفی، خبرگزاری فارس، 1387/4/3 (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 1/100106487)
آیا تاکنون کسی در پاسخ به کتاب بسط تجربه نبوی آقای سروش کتابی نوشته است؟
- نقد نظریه بسط تجربه نبوی، علی ربانی گلپایگانی، انتشارات مرکز مدیریت علمیه قم
- نقد دکتر عبدالله نصری بر سروش، مقاله آتش بر خرمن نبوت: نقد بر دیدگاههای سروش، درباره وحی وقرآن(سایت گفتمان دینی)؛ کازرون نیوز، 23 اردیبهشت 1387، 1999
- مقاله بسط نبوت: دکتر جهاندار امیری، کیهان نیوز، پنج شنبه 8 آذر 1386، سال64، شماره 189531
- نامه آیت الله سبحانی به دکتر سروش، قرارو، کد مطلب 9195، 25 اسفند 1386، مرکز فرهنگ و معارف قرآن، 3 تیر 1387
- مقاله قبضی در بسط تجربه نبوی، سیدمحمد علی داعی نژاد(کانون اندیشه جوان)
- نگاهی بر تجربه نبوی، رضا حاجی ابراهیم، انجمن معارف
- مقاله شطحیات سروش، محمد نصر اصفهانی(سایت خودش موجود است).
- مقاله: قبض قندیل ها و بسط تأویل ها، حسین کهفی، سایت فتی، 1387/2/5
- مقاله در نقد جدید از وحی(طبیعت الهی یا الهیات طبعی)(بخش اول) بهاءالدین خرمشاهی، روزنامه اطلاعات، 2تیر 1387
- نقد قائمی نیا بر دیدگاه سروش در زمینه وحی/ مقاله قرآن، کلام محمد(ص) یا کلام خداوند؟ سایت گفتمان دینی
- نقد تئوری بسط تجربه دینی نبوی/سیدکریم خویش نظر/www.dinpajoohan.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=289
- وحی و تجربه دینی از منظر قرآن و اندیشمندان، علی باقری، www.orvah.com/farsi/maqalat/text/9.htm .
- مقاله قبض تجربه نبوی یا بسط آن، صباح ویژه نامه گستره دین، پاییز1380
- نقد نظریه بسط تجربه نبوی دکتر سروش، احد ایمانی hekmatabad.parsiblog.com
- نفی تجربه نبوی/سایت الف/کد23436، 25 اسفند 86
- مقاله خاتمیت یا بسط تجربه نبوی، فصلنامه عملی تخصصی معرفت، شماره46، تابستان 82، ص86-100
- مقاله قرآن و عترت نبوت مستمر، حسین کهفی، خبرگزاری فارس، 1387/4/3 (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 1/100106487)
- [سایر] چگونه ثابت میشود که قرآن کلام خداوند است و تجربه نبوی نیست؟
- [سایر] با سلام؛ آیا کتابی هست که مصادر احکام وارده در من لایحضر الفقیه و روایات مربوط به آن احکام را نوشته باشد و صحیح بودن حدیث را بررسی کرده باشد؟ حتی آرای نادر شیخ را؟
- [آیت الله علوی گرگانی] شخصی کتابی درباره وقف نوشته است و در آن کتاب با استناد به آیه هفتم سوره مبارکه نساء وقف خاصّ به اولاد ذکور را احیای سنّت جاهلیّت معرفی نموده است آیا تفسیر این آیه اینگونه است؟
- [سایر] سلام. امام خمینی )ره( در کتاب کشف الاسرار بخش بداء (صفحه 87 چاپ دفتر نشر فلق قدیمی حدود اوایل انقلاب) نوشته اند، اگر مردم در سال 140 قمری سر را افشا نمی کردند کار دست اهل بیت می افتاد و قیام پیروز می شد و حکومت دست اهل بیت می افتاد. این موضوع را کاملا مستند شرح و بسط نمایید.
- [سایر] قاموس کتاب مقدس چگونه کتابی است و چه فرقی با خود کتاب مقدس دارد؟
- [سایر] با سلام. آقای مرادی در پاسخ ترابی رضا از اراک نوشته بودین: در هرحال ازدواج فامیلی توصیه نمی شود. منظورتون برای این شخص هست یا کلی فرمودین؟ لظف در \"هر حال\" یکم برام سوال برانگیز شد.ممنون
- [سایر] آیا نویسندگان اهل سنّت درباره فضایل حضرت علی (علیه السلام) کتابی نوشته اند؟
- [سایر] آقا این بحث دانش و ارزش که آقای سروش مطرح کرده چیست و ایشان مقصودش از این حرفها چیست؟ آیا همان بحث شناخت است ... که شهید مطهری و امثال ایشان معتقدند که بایدها و نبایدها ریشه در هستها و نیستها دارد ... ایدئولوژی ریشه در جهان بینی دارد و جهان بینی ریشه در جهان شناسی و نوع تفسیر انسان از عالم طبیعت؟<BR>تفاوت دیدگاه مطهری و مصباح یزدی و جوادی آملی و علامه طباطبایی و حتی آقای سید مهدی میرباقری مدیر فرهنگستان علوم دراین زمینه چیست؟ و تفاوت آنها با نظر آقای سروش چیست؟ نتایج عملی که از اعتقاد به هر یک از این نظرات آقایانی که اسم آوردم چیست؟ آیا تفاوت ماهوی دارد اعتقاد به نظر آقای سروش با آقای مطهری؟ یا اعتقاد به نظر استاد مطهری تفاوت دارد با اعتقاد به نظر استاد مصباح؟ منظور تفاوت عملی است؟ در نوع برنامه ریزی انسان برای زندگی و هدف گذاریها و نوع تعریف سعادت و کمال برای خود.
- [سایر] کتابی به دستم رسید که در آن کتاب دعاهایی نوشته شده بود و اشکالی مانند جدول که در آن اعدادی نوشته شده بود، وجود داشت. گویا این اعداد اسامی خدا هستند، آیا اینها سحر هست یا دعا و استفاده از آنها گناه است؟
- [سایر] آیا ملاصدرا با تقلید مخالف بوده؟ در کتاب (ملاصدرا) نوشته هانری کربن چنین نوشته شده است.
- [آیت الله خوئی] اگر بخواهد خبری را که نمیداند راست است یا دروغ نقل کند، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته، یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده، نقل نماید.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر بخواهد خبری را که نمیداند راست است یا دروغ نقل کند، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته، یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر بخواهد خبری را که نمی داند راست است یا دروغ نقل کند ، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته ، یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله سبحانی] اگر بخواهد خبری را که نمی داند راست است یا دروغ نقل کند، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر بخواهد خبری را که نمیداند راست است یا دروغ نقل کند، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته، یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر بخواهد خبری را که نمی داند راست است یا دروغ نقل کند؛ بنا بر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته؛ یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله بروجردی] اگر بخواهد خبری را که نمیداند راست است یا دروغ نقل کند، بنا بر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته، یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده نقل نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] نیمخورده سگ و خوک و کافر غیر کتابی نجس و خوردن آن حرام است؛ بلکه بنا بر احتیاط باید از نیمخورده اهل کتاب اجتناب کرد و نیمخورده حیوانات حرامگوشت، پاک و خوردن آن (مگر در مورد گربه) مکروه میباشد.
- [آیت الله اردبیلی] زن مسلمان نمیتواند به عقد کافر درآید، مرد مسلمان هم نمیتواند با زنهای کافر غیر اهل کتاب یهودی، مسیحی و زرتشتی ازدواج کند، ولی ازدواج دائم یا موقّت با زنهای اهل کتاب مانعی ندارد؛ البته چنانچه مردی همسر مسلمان داشته باشد، بدون اجازه او نمیتواند با زن کتابی ازدواج نماید مگر آن که او را متعه نماید و مدّت ازدواجش بسیار کوتاه باشد.
- [امام خمینی] اگر بخواهد خبری را که نمی داند راست است یا دروغ نقل کند، بنابر احتیاط واجب باید از کسی که آن خبر را گفته یا از کتابی که آن خبر در آن نوشته شده، نقل نماید. لیکن اگر خودش هم خبر بدهد، روزه اش باطل نمی شود.