وهابیت در مورد حق طلاق زن چه حکمی دارد؟
به گزارش شعائر به نقل از شیعه آنلاین یکی از علمای سرشناس وهابی عربستان و عضو هیات علمای بزرگ این کشور در اظهاراتی تاکید کرد: جایز است عصمت به دست زوجه باشد در صورتی که در هنگام نکاح بر آن توافق حاصل شود و در این صورت جایز است که زن خود را از شوهر طلاق رجعی دهد. شیخ عبدالله بن المنیع با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) فرموده است که (مسلمانان وابسته به شرط های خود هستند جز شرطی که حرام را حلال و حلال را حرام گرداند)، اظهار داشت: تا زمانی که زن در هنگام عقد نکاح این شرط را برای شوهر قرار دهد که عصمت به دست او باشد، این حق را دارد که خودش را طلاق دهد. براساس گزارش پایگاه خبری روزنامه (الحیات) عربستان، شیخ منیع افزود: در این صورت اگر طلاق واقع شود و تراجع بین طرفین انجام گیرد، در این هنگام تراجع تنها با عقد نکاح جدیدی انجام می پذیرد و به این طریق حق عصمت که به دست زن بود، ساقط می شود مگر اینکه شرط عصمت به دست زن دوباره گذاشته شود. قابل ذکر است که طلاق به دو دسته بائن و رجعی تقسیم می شود؛ منظور از طلاق بائن طلاقی است که در قبال آن شوهر نمی تواند دوباره به نزد همسر خود بازگردد. به بیانی دیگر، با اجرای صیغه طلاق، زن و شوهر از داشتن رابطه وعلقه زوجیت منع می شوند و در صورتی که بخواهند بار دیگر این رابطه برقرار گردد بدون داشتن موانع باید صیغه عقد ازدواج جدیدی میان آنها جاری شود. اما در طلاق رجعی مرد می تواند تا زمانی که عده پایان نیافته، بدون ایجاد عقد نکاح جدید به همسر خود رجوع نماید. به چنین طلاقی طلاق رجعی و به چنین زنی مطلقه رجعیه گویند. بازگشت مرد به سوی همسر خود در چنین طلاقی ممکن است با ادای لفظ یا انجام فعلی صورت گیرد.
عنوان سوال:

وهابیت در مورد حق طلاق زن چه حکمی دارد؟


پاسخ:

به گزارش شعائر به نقل از شیعه آنلاین یکی از علمای سرشناس وهابی عربستان و عضو هیات علمای بزرگ این کشور در اظهاراتی تاکید کرد: جایز است عصمت به دست زوجه باشد در صورتی که در هنگام نکاح بر آن توافق حاصل شود و در این صورت جایز است که زن خود را از شوهر طلاق رجعی دهد.
شیخ عبدالله بن المنیع با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) فرموده است که (مسلمانان وابسته به شرط های خود هستند جز شرطی که حرام را حلال و حلال را حرام گرداند)، اظهار داشت: تا زمانی که زن در هنگام عقد نکاح این شرط را برای شوهر قرار دهد که عصمت به دست او باشد، این حق را دارد که خودش را طلاق دهد.
براساس گزارش پایگاه خبری روزنامه (الحیات) عربستان، شیخ منیع افزود: در این صورت اگر طلاق واقع شود و تراجع بین طرفین انجام گیرد، در این هنگام تراجع تنها با عقد نکاح جدیدی انجام می پذیرد و به این طریق حق عصمت که به دست زن بود، ساقط می شود مگر اینکه شرط عصمت به دست زن دوباره گذاشته شود.
قابل ذکر است که طلاق به دو دسته بائن و رجعی تقسیم می شود؛ منظور از طلاق بائن طلاقی است که در قبال آن شوهر نمی تواند دوباره به نزد همسر خود بازگردد. به بیانی دیگر، با اجرای صیغه طلاق، زن و شوهر از داشتن رابطه وعلقه زوجیت منع می شوند و در صورتی که بخواهند بار دیگر این رابطه برقرار گردد بدون داشتن موانع باید صیغه عقد ازدواج جدیدی میان آنها جاری شود.
اما در طلاق رجعی مرد می تواند تا زمانی که عده پایان نیافته، بدون ایجاد عقد نکاح جدید به همسر خود رجوع نماید. به چنین طلاقی طلاق رجعی و به چنین زنی مطلقه رجعیه گویند. بازگشت مرد به سوی همسر خود در چنین طلاقی ممکن است با ادای لفظ یا انجام فعلی صورت گیرد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین