فتوای جدید وهابیت: جهاد علیه پایگاههای یهودی جایز نیست شیخ "صالح فوزان" از اعضای سرشناس هیئت علمای عربستان سعودی در جدیدترین فتوای خود جهاد الکترونیکی علیه پایگاههای یهودی را اقدامی غیر شرعی و بیفایده دانست. به گزارش شیعه آنلاین، شیخ "صالح فوزان" که عضو دارالإفتای عربستان سعودی بوده نیز در ادامه سخنرانی خود در شهر ریاض گفت: برخی مسلمانان پایگاه های الکترونیکی یهودیان را مورد حمله قرار داده و آنرا هک میکنند. این کار هیچ آسیبی به صاحبان این پایگاهها نمیرساند زیرا آنان میتوانند یک پایگاه دیگری راه اندازی کنند. آسیب و ضرر این کار به خود مسلمانان بر میگردد. "فوزان" که عنوان سخنرانی خود را "جهاد و شرایط آن" نامیده بود، در ادامه افزود: اینگونه حملات بیشتر توسط شبکه تروریستی القاعده علیه پایگاههای الکترونیکی یهودی انجام می شود. این حملات را نمیتوان جهاد نامید بلکه باید آن را خرابکاری بنامیم. وی در ادامه گفت: کسانیکه در کشورهای اسلامی خود را منفجر میکنند، افرادی انتحاری هستند و نه استشهادی، و کاری که آنان میکنند ظلم است و نه جهاد.
فتوای جدید وهابیت: جهاد علیه پایگاههای یهودی جایز نیست
شیخ "صالح فوزان" از اعضای سرشناس هیئت علمای عربستان سعودی در جدیدترین فتوای خود جهاد الکترونیکی علیه پایگاههای یهودی را اقدامی غیر شرعی و بیفایده دانست.
به گزارش شیعه آنلاین، شیخ "صالح فوزان" که عضو دارالإفتای عربستان سعودی بوده نیز در ادامه سخنرانی خود در شهر ریاض گفت: برخی مسلمانان پایگاه های الکترونیکی یهودیان را مورد حمله قرار داده و آنرا هک میکنند. این کار هیچ آسیبی به صاحبان این پایگاهها نمیرساند زیرا آنان میتوانند یک پایگاه دیگری راه اندازی کنند. آسیب و ضرر این کار به خود مسلمانان بر میگردد.
"فوزان" که عنوان سخنرانی خود را "جهاد و شرایط آن" نامیده بود، در ادامه افزود: اینگونه حملات بیشتر توسط شبکه تروریستی القاعده علیه پایگاههای الکترونیکی یهودی انجام می شود. این حملات را نمیتوان جهاد نامید بلکه باید آن را خرابکاری بنامیم.
وی در ادامه گفت: کسانیکه در کشورهای اسلامی خود را منفجر میکنند، افرادی انتحاری هستند و نه استشهادی، و کاری که آنان میکنند ظلم است و نه جهاد.
- [سایر] سلام؛ هک کردن انواع سایتها چه حکمی دارد؟
- [آیت الله خامنه ای] تجارت الکترونیکی
- [سایر] چگونه می توان تاثیر افکار وهابیت را در مرکز مهم پایگاه اسلام در ایام زیارت بیت الله الحرام در دنیای اسلام محروم کرد و اصولادر جریان اسلام گرایی در غرب که تبلیغ شدید دارند؟
- [آیت الله بهجت] نظر اسلام را درباره ارمنی، مسیحی، کلیمی، یهودی و زرتشتی بفرمایید.
- [سایر] نظر وهابیون در مورد ائمه شیعه چیست؟
- [سایر] نظر وهابیت در مورد تشیع جنازه چیست؟
- [سایر] از نظر وهابیت مفتی چه مقامی دارد؟
- [سایر] نظر وهابیت در مورد خدا چیست؟
- [سایر] نظر وهابیت در مورد حزب الله چیست؟
- [سایر] تجارت الکترونیکی بیع است یا معاطات؟ در تجارت الکترونیکی، خیارات راه دارد؟ منابعی جهت بررسی مسأله بدهید؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] زن مسلمان نمی تواند به عقد کافر در آید، مرد مسلمان هم نمی تواند با زنهای کافره بطور دائم ازدواج کند حتی اگر یهودیه یا نصرانیه باشند بنابر احتیاط واجب ولی صیغه کردن زنهای یهودی و نصرانی مانعی ندارد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مرتدّ از لحاظ نجس و پاکی حکم گروهی را دارد که به دین آنها در آمده است بنابراین اگر مشرک شده باشد نجس و اگر به دین یهودی و نصرانی گرویده باشد محکوم به طهارت است.
- [آیت الله بهجت] زن مسلمان، نمیتواند با مرد غیر مسلمان ازدواج نماید و مرد مسلمان هم نمیتواند با زنان کافری که اهل کتاب نیستند، ازدواج کند، ولی با زنانی که یهودی و یا نصرانی باشند، موقتاً بهصورت صیغه میتواند ازدواج نماید.
- [آیت الله اردبیلی] زن مسلمان نمیتواند به عقد کافر درآید، مرد مسلمان هم نمیتواند با زنهای کافر غیر اهل کتاب یهودی، مسیحی و زرتشتی ازدواج کند، ولی ازدواج دائم یا موقّت با زنهای اهل کتاب مانعی ندارد؛ البته چنانچه مردی همسر مسلمان داشته باشد، بدون اجازه او نمیتواند با زن کتابی ازدواج نماید مگر آن که او را متعه نماید و مدّت ازدواجش بسیار کوتاه باشد.
- [آیت الله مظاهری] نظر دادن قاضی تا انشای حکم نکند حکم نیست بنابراین اگر قاضی در پروندهای نظر داد قاضی دیگر میتواند آن را نقض نموده و انشای حکم نماید.
- [آیت الله سیستانی] زن مسلمان نمیتواند به عقد کافر در آید ، چه دائم باشد چه موقت ، چه کافر کتابی باشد چه غیر کتابی ، مرد مسلمان هم نمیتواند با زنهای کافره غیر اهل کتاب ازدواج کند ، ولی صیغه کردن زنهایی که یهودی یا نصرانی هستند مانعی ندارد ، و بنابر احتیاط لازم عقد دائمی با آنها ننماید ، و امّا زن مجوسیه بنابر احتیاط واجب حتی بطور موقت نیز نباید مسلمان با او ازدواج نماید ، و بعضی از فرق از قبیل نواصب که خود را مسلمان میدانند و در حکم کفّارند ، مرد و زن مسلمان نمیتوانند با آنها به طور دائم ، یا موقت ازدواج نمایند ، و همچنین مرتد .
- [آیت الله سیستانی] صحت طلاق، از نظر فقه امامیه، شرایطی دارد که از نظر دیگر مذاهب اسلامی، هیچیک یا برخی از آنها در صحت طلاق معتبر نیست، لذا اگر شخص غیر امامی زن خود را به گونهای طلاق دهد که از نظر مذهبش صحیح و از نظر مذهب ما فاسد است، برای پیرو مذهب امامیه بنا به الزام طرف طبق احکام مذهبش جایز است که پس از انقضای عدّه آن زن در صورتی که از کسانی باشد که طبق مذهبشان عدّه دارد با او ازدواج کند. همچنین در صورتی که زن مطلقه از امامیه باشد، میتواند با دیگری، ازدواج نماید. برخی شرایط صحت طلاق از نظر امامیه، که از نظر دیگر مذاهب هیچیک، یا برخی از آنها معتبر نیست، عبارتند از: 1 طلاق در پاکی زن که در آن نزدیکی صورت نگرفته باشد. 2 طلاق قطعی باشد و بر چیزی معلّق نباشد. 3 طلاق با گفتار باشد، نه نوشتار. 4 طلاق از سر اختیار باشد، نه اجباری. 5 طلاق، با حضور دو شاهد عادل باشد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] در مسائلی که مجتهدین اختلاف نظر دارند باید از (اعلم) تقلید کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] مستحب است انسان کفن خود را تهیه کند و هرگاه به ان نظر کند ماجور است
- [آیت الله اردبیلی] ظاهر کردن هر آنچه در نظر عرف زینت و آرایش برای زن محسوب میشود، در برابر مرد نامحرم جایز نیست.