نظر امام راحل راجع به دکتر علی شریعتی چیست؟
در خصوص نظر امام خمینی(ره) در مورد دکتر علی شریعتی آنچه به عنوان آثار مکتوب ایشان در دست ما است، حکایت از این دارد که امام راحل در نفی و اثبات ایشان مطلبی را به صراحت و ذکر نام دکتر شریعتی بیان نکرده‌اند. البته از کسانی که مرحوم مجلسی را نوکر صفویه فرض می‌کنند،[1] انتقاد می‌کنند. در مواردی هم مردم و بالأخص دانشجویان را از وارد شدن در اختلافات امثال دکتر شریعتی و... بر حذر می‌دارند.[2] نیز سخنان فراوانی در خصوص نظریه اسلام منهای روحانیت بیان فرموده و اساس این تفکر را خیانت و فکر غربی و استعماری می‌دانند.[3] لازم به ذکر است که تحقیقات لازم در این زمینه صورت گرفته است و حتی از مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) در رابطه با این مسئله سؤال شد و عزیزان هم چیزی بر این مطالب اضافه نفرموده‌اند. به‌علاوه، در خصوص نفی و یا تأیید دکتر علی شریعتی توسط حضرت امام خمینی(ره)، مطالبی از سوی موافقان و مخالفان مطرح گردیده که بنابر فرمایش و سفارش آن رهبر فقید، به دلیل رسمیت نداشتن و...، قابل نقل و استناد نیست.   [1] . صحیفه، نور، ج 3، ص 240. [2] . همان، ج 2، ص 250؛ ج 6، ص 29؛ ج 6، ص 22؛ ج 8، ص 74؛ ج 1، ص 227. [3] . همان، موضوعات اسلام و روحانیت، که به دلیل کثرت موارد از ذکر جزئیات خودداری می‌شود.
عنوان سوال:

نظر امام راحل راجع به دکتر علی شریعتی چیست؟


پاسخ:

در خصوص نظر امام خمینی(ره) در مورد دکتر علی شریعتی آنچه به عنوان آثار مکتوب ایشان در دست ما است، حکایت از این دارد که امام راحل در نفی و اثبات ایشان مطلبی را به صراحت و ذکر نام دکتر شریعتی بیان نکرده‌اند. البته از کسانی که مرحوم مجلسی را نوکر صفویه فرض می‌کنند،[1] انتقاد می‌کنند. در مواردی هم مردم و بالأخص دانشجویان را از وارد شدن در اختلافات امثال دکتر شریعتی و... بر حذر می‌دارند.[2] نیز سخنان فراوانی در خصوص نظریه اسلام منهای روحانیت بیان فرموده و اساس این تفکر را خیانت و فکر غربی و استعماری می‌دانند.[3]
لازم به ذکر است که تحقیقات لازم در این زمینه صورت گرفته است و حتی از مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) در رابطه با این مسئله سؤال شد و عزیزان هم چیزی بر این مطالب اضافه نفرموده‌اند. به‌علاوه، در خصوص نفی و یا تأیید دکتر علی شریعتی توسط حضرت امام خمینی(ره)، مطالبی از سوی موافقان و مخالفان مطرح گردیده که بنابر فرمایش و سفارش آن رهبر فقید، به دلیل رسمیت نداشتن و...، قابل نقل و استناد نیست.   [1] . صحیفه، نور، ج 3، ص 240. [2] . همان، ج 2، ص 250؛ ج 6، ص 29؛ ج 6، ص 22؛ ج 8، ص 74؛ ج 1، ص 227. [3] . همان، موضوعات اسلام و روحانیت، که به دلیل کثرت موارد از ذکر جزئیات خودداری می‌شود.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین