آیا آبی که از مرد به واسطه نزدیکی خارج می شود نجس است؟ اگر بر روی چیزی بریزد آن چیز نجس می شود؟
اگر در موقع عشق بازی و نزدیکی با همسر آبی از انسان خارج شود ممکن است یکی از این سه آب باشد : 1- مَذی،   آبی که گاهی بعد از ملاعبه و بازی کردن از انسان خارج می‌شود و پاک است. 2- وَذی ، آبی که گاهی بعد از منی بیرون می‌آید و پاک است.[1] 3- منی ،آبی است که در موقع عشق بازی و نزدیکی با همسر با شهوت و جستن از انسان خارج می شود و بعد از بیرون آمدن آن، بدن سست می شود.[2] منی انسان و هر حیوانی[3] که خون جهنده دارد، نجس است.[4] و در صورتی که رطوبت آن به جایی سرایت کند آن را نیز نجس می‌کند.[5] نتیجه آنکه منی نجس است و با هر چیزی که برخورد کند، آن را نجس می کند. [1] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 63، مسأله 346. [2] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 63. [3] (خوئی، تبریزی، زنجانی:) منی انسان و هر حیوانی . .. [4] (مکارم:) خواه حرام گوشت باشد یا حلال گوشت؛ و احتیاط واجب آن است که از منی حیوانی که خون جهنده ندارد، نیز اجتناب شود. (سیستانی:) مسئله منی مرد و هر حیوان مذکّر حرام گوشتی که خون جهنده دارد نجس است و رطوبتی که از زن با شهوت خارج می‌شود و موجب جنابت اوست، به تفصیلی که در مسأله [346] ذکر خواهد شد، در حکم منی است و بنا بر احتیاط واجب باید از منی حیوان مذکّر حلال گوشتی که خون جهنده دارد اجتناب شود. توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 69، مسأله 87. [5] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 141 .
عنوان سوال:

آیا آبی که از مرد به واسطه نزدیکی خارج می شود نجس است؟ اگر بر روی چیزی بریزد آن چیز نجس می شود؟


پاسخ:

اگر در موقع عشق بازی و نزدیکی با همسر آبی از انسان خارج شود ممکن است یکی از این سه آب باشد : 1- مَذی،   آبی که گاهی بعد از ملاعبه و بازی کردن از انسان خارج می‌شود و پاک است. 2- وَذی ، آبی که گاهی بعد از منی بیرون می‌آید و پاک است.[1] 3- منی ،آبی است که در موقع عشق بازی و نزدیکی با همسر با شهوت و جستن از انسان خارج می شود و بعد از بیرون آمدن آن، بدن سست می شود.[2] منی انسان و هر حیوانی[3] که خون جهنده دارد، نجس است.[4] و در صورتی که رطوبت آن به جایی سرایت کند آن را نیز نجس می‌کند.[5] نتیجه آنکه منی نجس است و با هر چیزی که برخورد کند، آن را نجس می کند.
[1] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 63، مسأله 346. [2] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 63. [3] (خوئی، تبریزی، زنجانی:) منی انسان و هر حیوانی . .. [4] (مکارم:) خواه حرام گوشت باشد یا حلال گوشت؛ و احتیاط واجب آن است که از منی حیوانی که خون جهنده ندارد، نیز اجتناب شود. (سیستانی:) مسئله منی مرد و هر حیوان مذکّر حرام گوشتی که خون جهنده دارد نجس است و رطوبتی که از زن با شهوت خارج می‌شود و موجب جنابت اوست، به تفصیلی که در مسأله [346] ذکر خواهد شد، در حکم منی است و بنا بر احتیاط واجب باید از منی حیوان مذکّر حلال گوشتی که خون جهنده دارد اجتناب شود. توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 69، مسأله 87. [5] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‌1، ص: 141 .





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین