آیا در غسل ترتیبی می‌توان بعضی از اعضای بدن را با دوش حمام شست و بعضی از اعضا را تشت آبی پر کرد و یکدفعه در آب کرد و شست؟
در انجام غسل، شستن برخی از اعضا به صورت ترتیبی و بقیه به صورت ارتماسی، مانعی ندارد. ضمائم: پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1] حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی): اشکالی ندارد. حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): شستن برخی از اعضا بصورت ترتیبی و بقیه بصورت ارتماسی مانعی ندارد. حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی): اشکال ندارد. حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته): بله به عنوان غسل ترتیبی یعنی با رعایت ترتیب می توان بعضی از اعضا را با دوش و بعضی را در ظرف آبی غسل داد. البته در غسل ترتیبی رعایت ترتیب در یک عضو مثل طرف راست لازم نیست و می توان آن را به هر شکل غسل داد. لینک به سایت استفتائات   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.
عنوان سوال:

آیا در غسل ترتیبی می‌توان بعضی از اعضای بدن را با دوش حمام شست و بعضی از اعضا را تشت آبی پر کرد و یکدفعه در آب کرد و شست؟


پاسخ:

در انجام غسل، شستن برخی از اعضا به صورت ترتیبی و بقیه به صورت ارتماسی، مانعی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی):
اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
شستن برخی از اعضا بصورت ترتیبی و بقیه بصورت ارتماسی
مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اشکال ندارد.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
بله به عنوان غسل ترتیبی یعنی با رعایت ترتیب می توان بعضی از اعضا را با دوش و بعضی را در ظرف آبی غسل داد.
البته در غسل ترتیبی رعایت ترتیب در یک عضو مثل طرف راست لازم نیست و می توان آن را به هر شکل غسل داد.
لینک به سایت استفتائات   [1] . استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین