پیرامون طلب آمرزش برای از دست رفتگان و ... توضیح دهید؟
برای طلب آمرزش واقعی بایست در درجه اول حق الله وحق الناس هائی که به گردن اوست را برای میت ادا نمود ودر دعا وتوسل برای مغفرت او کوتاهی ننمود وبه نیابت از میت خیرات داد. آنچه در این زمینه در روایات اهل بیت (ع) آمده است آن است که عمل آدمی با مرگ قطع می‌گردد جز از سه چیز: 1- صدقه جاریه (مانند مدرسه مسجد درمانگاه باغ و درختی که مردم از آن بهره می‌برند و ...). 2- سنت نیکی که فرد بجای گذارده و بعد از او دیگران ادامه می‌دهند. 3- فرزند صالحی که برای پدر استغفار کند.(بحار ج 104 ص 102) البته در اعمال بد بازماندگان اگر شخص فوت کرده نقشی نداشته باشد شریک نخواهد بود؛ ولی بسیار متفاوت است که مردم کاری را از بازمانده‌ای ببینند و برای پدر و یا مادر او طلب مغفرت کنند و یا اینکه بگویند (پدرش بسوزد)روشن است که این حالات و گفته‌ها نیز بر میت دارای تاثیر است. www.morsalat.com
عنوان سوال:

پیرامون طلب آمرزش برای از دست رفتگان و ... توضیح دهید؟


پاسخ:

برای طلب آمرزش واقعی بایست در درجه اول حق الله وحق الناس هائی که به گردن اوست را برای میت ادا نمود ودر دعا وتوسل برای مغفرت او کوتاهی ننمود وبه نیابت از میت خیرات داد.
آنچه در این زمینه در روایات اهل بیت (ع) آمده است آن است که عمل آدمی با مرگ قطع می‌گردد جز از سه چیز:
1- صدقه جاریه (مانند مدرسه مسجد درمانگاه باغ و درختی که مردم از آن بهره می‌برند و ...).
2- سنت نیکی که فرد بجای گذارده و بعد از او دیگران ادامه می‌دهند.
3- فرزند صالحی که برای پدر استغفار کند.(بحار ج 104 ص 102)
البته در اعمال بد بازماندگان اگر شخص فوت کرده نقشی نداشته باشد شریک نخواهد بود؛ ولی بسیار متفاوت است که مردم کاری را از بازمانده‌ای ببینند و برای پدر و یا مادر او طلب مغفرت کنند و یا اینکه بگویند (پدرش بسوزد)روشن است که این حالات و گفته‌ها نیز بر میت دارای تاثیر است.
www.morsalat.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین