سفیانی کیست ؟
در روایات اهل بیت علیه السلام سخن از خروج سفیانی به عنوان یکی از علایم حتمی ظهور حضرت مهدی علیه السلام به میان آمده است : شیخ طوسی رحمة الله علیه به سندش از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:((خروج سفیانی از علایم حتمی ظهور است)). (1) از مجموعه روایات شیعه و اهل سنت به دست می آید که سفیانی ، شخصی از معاندین است که به قصد مقابله با امام زمان علیه السلام بر می خیزد و در سرزمینی به نام بیدا به امر خداوند با لشکریانش به زمین فرو خواهند رفت . مسلم به سند خود از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کرده که فرمود:((شخصی به خانه خدا پناه می برد ، آن گاه لشکری به سوی او فرستاده می شود ، هنگامی که به((بیدا))رسیدند به زمین فرو خواهند رفت)). (2) نعمانی نیز به سند خود از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:((برای قائم پنج علامت است ، از آن جمله خسف بیدا را بر می شمارد)). (3) نعمانی در جایی دیگر از جمله علایم ظهور را خروج سفیانی و خسف بیدا می داند. (4) پی نوشتها: 1- الغیبة ، طوسی ، ص 435. 2- صحیح مسلم ، ج 8 ، ص 167. 3- الغیبة ، نعمانی ، ص 252. 4- الغیبة ، نعمانی ، ص 252. منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
عنوان سوال:

سفیانی کیست ؟


پاسخ:

در روایات اهل بیت علیه السلام سخن از خروج سفیانی به عنوان یکی از علایم حتمی ظهور حضرت مهدی علیه السلام به میان آمده است :
شیخ طوسی رحمة الله علیه به سندش از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:((خروج سفیانی از علایم حتمی ظهور است)). (1)
از مجموعه روایات شیعه و اهل سنت به دست می آید که سفیانی ، شخصی از معاندین است که به قصد مقابله با امام زمان علیه السلام بر می خیزد و در سرزمینی به نام بیدا به امر خداوند با لشکریانش به زمین فرو خواهند رفت .
مسلم به سند خود از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کرده که فرمود:((شخصی به خانه خدا پناه می برد ، آن گاه لشکری به سوی او فرستاده می شود ، هنگامی که به((بیدا))رسیدند به زمین فرو خواهند رفت)). (2)
نعمانی نیز به سند خود از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:((برای قائم پنج علامت است ، از آن جمله خسف بیدا را بر می شمارد)). (3)
نعمانی در جایی دیگر از جمله علایم ظهور را خروج سفیانی و خسف بیدا می داند. (4)
پی نوشتها:
1- الغیبة ، طوسی ، ص 435.
2- صحیح مسلم ، ج 8 ، ص 167.
3- الغیبة ، نعمانی ، ص 252.
4- الغیبة ، نعمانی ، ص 252.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین