منجی نزد مسیحیان کیست؟
حضرت مسیح مبعوث شد تا مردم را بشارت دهد. کلمه (انجیل) از لغت یونانی گرفته شده و به معنای (خبر خوش) و بشارت به رهایی آمده است . این بشارت همان قیام ملکوت خداوند و یا به تعبیر دیگر می توان از آن به حکومت توحیدی در سطح کره زمین یاد نمود. در کتاب مقدس می خوانیم: (بر من واجب است تا تمام شهرها را به ملکوت خدا بشارت دهم و برای این امر فرستاده شده ام).(1) در انجیل متی آمده است: (حضرت عیسی در جمیع شهرها و دهات سیر می کرد و در مجامع آنها مردم را تعلیم و به ملکوت بشارت می داد).(2) در کلمات حضرت مسیح کلمه (فرزند انسان) زیاد به چشم می خورد، در انجیل متی آمده است: (به حق می گویم که از میان حاضرین در این مکان کسانی هستند که مرگ را نمی چشند تا این که فرزند انسان را مشاهده نموده که در ملکوتش می آید).(3) و نیز می خوانیم: (همان گونه که برق از مشرق طلوع کرده و همه را روشن می کند آمدن فرزند انسان نیز این چنین است).(4) و نیز می خوانیم: (به همین جهت آماده باشید در ساعتی که انتظار آن را نمی کشید فرزند انسان خواهد آمد).(5) مقصود از (فرزند انسان) کیست؟ مسیحیان درصدد آن هستند که بر حضرت مسیح منطبق سازند ولی از قرائن و شواهد موجود استفاده می شود که مقصود از فرزند انسان شخصی غیر از مسیح است که همان حضرت مهدی علیه السلام باشد: الف) در انجیل یوحنا از حضرت مسیح می خوانیم: (من طالب مجد و عظمت خود نیستم در آنجا کسی است که آن را می طلبد و حکم می کند).(6) ب) از عباراتی که در انجیل متی آمده به خوبی استفاده می شود که فرزند انسان در آن عبارات غیر از حضرت مسیح است که در آخرالزمان به جهت پیاده کردن ملکوت خداوند ظهور کرده و عیسی بن مریم از او متابعت و مشایعت خواهد نمود. پی نوشتها: 1- کتاب مقدس، عهد جدید، ص 205، رقم 43. 2- انجیل متی، 9/62/35. 3- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، ص 82-84، رقم 13-28. 4- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، ص 104، رقم 27. 5- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، 24/105/44 6- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل یوحنا، ص 317، رقم 50. منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
عنوان سوال:

منجی نزد مسیحیان کیست؟


پاسخ:

حضرت مسیح مبعوث شد تا مردم را بشارت دهد. کلمه (انجیل) از لغت یونانی گرفته شده و به معنای (خبر خوش) و بشارت به رهایی آمده است . این بشارت همان قیام ملکوت خداوند و یا به تعبیر دیگر می توان از آن به حکومت توحیدی در سطح کره زمین یاد نمود.
در کتاب مقدس می خوانیم: (بر من واجب است تا تمام شهرها را به ملکوت خدا بشارت دهم و برای این امر فرستاده شده ام).(1)

در انجیل متی آمده است: (حضرت عیسی در جمیع شهرها و دهات سیر می کرد و در مجامع آنها مردم را تعلیم و به ملکوت بشارت می داد).(2)

در کلمات حضرت مسیح کلمه (فرزند انسان) زیاد به چشم می خورد، در انجیل متی آمده است: (به حق می گویم که از میان حاضرین در این مکان کسانی هستند که مرگ را نمی چشند تا این که فرزند انسان را مشاهده نموده که در ملکوتش می آید).(3)
و نیز می خوانیم: (همان گونه که برق از مشرق طلوع کرده و همه را روشن می کند آمدن فرزند انسان نیز این چنین است).(4)

و نیز می خوانیم: (به همین جهت آماده باشید در ساعتی که انتظار آن را نمی کشید فرزند انسان خواهد آمد).(5)

مقصود از (فرزند انسان) کیست؟
مسیحیان درصدد آن هستند که بر حضرت مسیح منطبق سازند ولی از قرائن و شواهد موجود استفاده می شود که مقصود از فرزند انسان شخصی غیر از مسیح است که همان حضرت مهدی علیه السلام باشد:

الف) در انجیل یوحنا از حضرت مسیح می خوانیم: (من طالب مجد و عظمت خود نیستم در آنجا کسی است که آن را می طلبد و حکم می کند).(6)

ب) از عباراتی که در انجیل متی آمده به خوبی استفاده می شود که فرزند انسان در آن عبارات غیر از حضرت مسیح است که در آخرالزمان به جهت پیاده کردن ملکوت خداوند ظهور کرده و عیسی بن مریم از او متابعت و مشایعت خواهد نمود.

پی نوشتها:
1- کتاب مقدس، عهد جدید، ص 205، رقم 43.
2- انجیل متی، 9/62/35.
3- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، ص 82-84، رقم 13-28.
4- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، ص 104، رقم 27.
5- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، 24/105/44
6- کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل یوحنا، ص 317، رقم 50.
منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین